Flyplass stress

  • Skrevet: 23.12.2015
  • Klokken: 17:09
  • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Herregud for en tur vi hadde til Kirkenes. Som dere sikkert vet så skulle jeg reise hjem igår, men det var letter sagt enn gjort. Vi hadde alt for lang tid på sola flyplass så jeg og Stine kvelte i oss en flaske vin og litt øl før vi skulle ombord. Det som var det ultimate stresset var at vi kun hadde 35 minutter i Oslo, og når flyet vårt var utsatt med 30 minutter begynte tiden å renne veldig ut.


Vi var faktisk så sikker på at vi kom til å bli i Oslo at hun hadde relativt planlagte planer om hva vi skulle gjøre. Nesten så vi kunne blitt litt skuffet om vi ikke fikk bli, men jeg ville i teorien mye heller hjem. 

Opp-ned bilde. Fantastisk. Vell da vi kom fram til Olso måtte vi faktisk springe for harde livet for å nå flyet. Vi nådde det AKKURAT. Det var snakk om sekunder før de stengte gaten. Jeg hater å ha dårlig tid på flyplasser. Da blir jeg skikkelig stressa.


Vi traff en kjenning av Stine som sykt nok hadde satt seg på samme rekke som oss. Hva er oddsen for det? Vi ble fort kjent og holdt på å digge til musikk hele veien. Det morsomste var når vi begge hørte på "Hello" av Adele. Med vin servering på flyet og musikk fikk vi alle sjokk da flyet plutselig landet. Alle 3 bare: wow. er vi framme allerede? Det var godt å se mamma igjen, men det jeg regnet med skjedde. Kofferten så vi ikke noe til. Den kom hjem til meg rundt klokken 17.00 dagen etter. Det skal bli godt å få skiftet klær og bruke min egen sminke. 

Håper alle får en kjempe fin lille-julaften. Jeg gleder meg kjempe masse til i morgen!

 

#solaFlyplass#gerdermoen #stress #fly #sas #sasno #siljetorland #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits