Dette er min aller største frykt!

  • Skrevet: 30.12.2016
  • Klokken: 17:36
  • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen!

Håper alle har hatt en fin jul. Det har hvertfall jeg. Jeg har feiret jul i Tromsø hos pappa med familien. Det er så godt å ha litt fri fra hverdagen, jeg har absolutt hatt behov for å reise vekk litt. Jeg var mentalt utmattet og sliten.

Jeg tenkte jeg skulle dele med dere min aller største frykt i hele verden. Kanskje ikke det kommer som en sjokk på noen, for jeg føler kanskje noen har fått dette med seg. Dette er hvertfall det jeg er mest redd for:ÅPENT FARVANN


Min absolutte største frykt er åpent farvann/hav. Det å ha 0 peiling på hva som ligger under deg å durer skremmer meg noe sjukt. Jeg er en person som liker å ha begge beina på jorda (misforstå meg rett, jeg elsker å fly osv, men å ikke vite hva som svømmer under meg - nei takk).
Ikke at jeg tror det ligger et monster under meg som skal spise meg opp, men det å ikke vite er det som er mest skummelt. At man flyter rundt på overflaten av hjemmet til et eller annet som du ikke vet rett under deg - grøss! 

Jeg hadde en drøm engang hvor jeg lå og sov, mens jeg plutselig våkna helt brått på en flåte midt ute på svart hav. Jeg begynte fort å stresse da jeg er livredd for sånt. Husker også at i drømmen min så kom en storm mot meg og havna midt i den. Det resulterte i at flåten jeg fløyt rundt på sank ned og jeg ble liggende i vannet uten noen form for land rundt meg. Det verste som kunne skje - skjedde.. Jeg kunne konstant kjenne at noe kilte meg under beina når jeg svømte, og under ryggen når jeg duvet. Til slutt når jeg ikke hadde mer krefter igjen lot jeg meg selv synke ned. Det siste jeg husket var en svær fisk av et slag (mye mye større enn meg) gapte også våkna jeg i sengen min hjemme. Sånn seriøst er dette den verste drømmen jeg har hatt. Helt jævlig.


Jeg vet ikke hvorfor dette er en så stor frykt da jeg er veldig glad i havet og hvilken ressurs det er for oss, men det som ligger nedi der - gå vekk fra meg.

Nå er det ikke lenge igjen til 2017. Jeg ser fram til et nytt år med nye muligheter og nye utfordringer.

Ha en fantastisk dag videre <3

#blogg #blog #hverdag #jente #side2 #siljetorland #fear #frykt 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits