Det gikk ikke som planlagt

  • Skrevet: 11.05.2017
  • Klokken: 18:16
  • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Dagen i går skulle gå til å ta en tur ut og spise og slappe av, men er ikke det typisk at ting ikke alltid går som det skal gå når man ønsker det? Vi kom oss ut til Egon fordi jeg er så lei av at vi alltid spiser det samme til middag hver eneste dag. Eller ikke hver dag, men det går som regel i det samme alltid, så hvorfor ikke mikse det litt opp og spise ute? Jeg tror pizzaen dagen før tok livet av systemet til min bedre halvdel. Det virker ikke kjekt å være dårlig..


Kan jeg ta et sekund til å skryte over de ansatte og maten på Egon Stavanger? Helt fantastiske folk som virkelig kan det de driver med! Jeg tror vi satte der i maks 1 time før det bar veien hjem igjen. Vi hadde egentlig planlagt å ta en tur til gossip, men som sagt så var kjekken ikke i toppform så det er bedre å være hjemme enn ute. 
Hele natten har egentlig vært ganske dårlig. (Hva er det med denne uka og ikke få sove?!) Spying og evige doturer har vært main hele forbanna natta, og ikke nok med det så har jeg på toppen av det hele blitt smittet med spysjuka. Fantastiske greier. Er det noe jeg ikke liker så er det å kaste opp. 


Onesien min er på, American dad på tv. Heldigvis så er ikke spysjuke så veldig varig så jeg gir det et par dager så regner jeg med at det skal være over. Håper jeg hvertfall. Får vell bare ta tiden til hjelp. 

 

Jeg håper for guds skyld at din torsdag er bedre enn min, og at du får en fin dag videre <3

 

 

#blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #side2

11.05.2017 kl. 19:57
Fine bilder ❤️ Er så kjipt med magesjau. Håper dere begge blir frisk snart! Klem

siljetorland.blogg.no

13.05.2017 kl. 15:57
Anonym: Ikke sant :( Er så kjipt. Klem!
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits