Feberdrømmer?!

  • Skrevet: 24.05.2017
  • Klokken: 17:24
  • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Åh, jeg er så sliten. Herregud så mye dritt jeg drømmer hver eneste natt. Det er nesten så jeg ikke skal få sove om nettene. I de siste dagene har jeg ligget med feber og ikke fått en skikkelig søvn på flere dager. Jeg har kun mareritt og det er hver eneste natt. Er det noe jeg ikke er flink til så er det å skille virkelighet fra drømmer og når jeg våkner så brått fra en drøm så er jeg nesten helt sikker på at jeg fremdeles drømmer når jeg er våken. Argh.


Det jeg drømmer mest om er egentlig helt simple ting og hver natt ligger jeg i min egen seng. Ofte drømmer jeg om at jeg vet at det er noe som lusker rundt i leiligheten og gjerne kikker på meg fra taket og veldig ofte drømmer jeg at det er noen som ligger i enden av senga mi og drar meg i beina. Det virker ikke så skummelt nå, men når jeg våkner opp midt på natta i stress og gjennomvåt av svette er det like før jeg svimer av. Min bedre halvdel som ligger ved siden av meg våkner også opp av at jeg ligger så urolig. Det er ikke likt meg. Jeg sover veldig lett, men jeg har sjeldent mareritt.


I dag har jeg begynt å føle meg bedre. Det er egentlig på tide at jeg gjør. Selvom jeg er sjuk så pleier jeg som regel ikke å ligge å syntes synd på meg selv hele dagen. Det skjer bare om jeg er veldig syk. Satser hvertfall på at nattesøvnen i dag blir bedre enn den har vært de siste 4-5 dagene. 


I kveld skal jeg og verdens beste på kino og så den nye Pirates of the Caribbean filmen. Jeg gleder meg! De andre filmene er helt fantastisk. Jeg tar datenight's over en kveld på byen - anytime! Og spesielt siden det er superonsdag i dag. Kos dere. Haha!

Ha en fantastisk dag videre alle sammen!

 

 

#blogg #blog #mareritt #blogger #side2 #siljetorland #jente

Tina

24.05.2017 kl. 18:43
Omg det er så jævlig! Drømmer også masse dritt når jeg er syk :( god bedring <3

siljetorland.blogg.no

25.05.2017 kl. 00:11
Tina: Huff! nei der er ikke kjekt :( Tusen takk <3

24.05.2017 kl. 19:41
Ja ska ikje vær lett, men det viktigste er å ikke tenke på det, englepusen 😉

siljetorland.blogg.no

25.05.2017 kl. 00:11
Anonym: Jammen pusen daaaa!
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits