Spøker det i leiligheten min?

  • Skrevet: 23.08.2017
  • Klokken: 18:54
  • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

 

Nå er det en stund siden jeg har blogget, jeg har egentlig ikke vært så opptatt med så mye men ting går fort i glemmeboken uansett. Når det kommer til de forskjellige leilighetene jeg har bodd i opp gjennom årene så begynner jeg egentlig bare på om det er meg som er hjemsøkt. Jeg har opplevd så utrolig mye uforklarlig i den leiligheten jeg bor i nå at jeg er overbevist på at det er noe her. Husker dere leiligheten jeg hadde i Sandnes og da jeg lagde en videoblogg? (Du finner den HER). Det var noe av det skumleste jeg opplevde, men når det kommer til denne leiligheten er det noe annet. Her forsvinner ting og dukker opp på plasser jeg er 100% sikker på at jeg har sjekket tidligere. 

Noe av det verste jeg har opplevd her er en maske jeg ALLTID har hatt hengende på klesstativet mitt på rommet plutselig en dag forsvant. Først var jeg helt sikker på at det var kjæresten min som hadde tatt den, da han liker å ta den på og gå med den. Da jeg forklarte at det er et samle objekt og koster en del penger så jeg vil veldig gjerne at den kommer til rette og han da sa fra bunnen av sitt hjerte at han ikke hadde gjemt den ble jeg litt sjokkert. Hvor ble den av? Det skumleste med det er at det er en Jason Voorhees maske. De som ikke vet hvem det er så er det hovedpersonen i fredag den 13. Hvorfor akkurat den tingen? Det var skummelt. 

Det tok måneder og en dag hvor jeg lå i sengen og scrollet på mobilen og plutselig så opp på klesstativet (på dette punktet hadde jeg egentlig glemt av den) og den helt ut av det blå hang på samme plass den alltid (skulle) ha hengt på. Igjen siden jeg er så flink å beskylde folk så mente jeg at det var min bedre halvdel som hadde faktisk tullet med meg og funnet ut at han skulle henge den på plass. Vi snakket en del om det og fant ut at den har vært borte og plutselig dukket opp. Det er ikke noen annen forklaring på det. Jeg har ikke tatt den - for hvorfor skulle jeg gjemme en av mine egne eiendeler?

*Her er bilde hvor masken alltid henger. Jeg syntes det er så rart at den én dag bare forsvant i flere måneder*

Noe annet som har skjedd her var en kveld hvor jeg var alene og satt og så på tv før jeg skulle legge meg. Jeg ble trett og slo av tv'en og bestemte meg for å gå ut med søpla før jeg skulle gå i seng. Jeg bor i en teit leilighet som har stue og kjøkken kombinert, baderom i midten og soverom helt innerst. Jeg har alltid dørene åpen når jeg er aleine og da jeg gikk forbi badet så jeg på gulvet en skygge. En skygge som lå på gulvet. Det var mørkt der inne, men man kunne se alt. Det så ut som en svart søppelsekk som var fylt opp. Jeg har ikke en bedre forklaring på det jeg så. Jeg som er så ekstremt husredd fikk panikk og dro med meg mobilen og søpla ut. Jeg tror jeg ble stående ute rundt 1 time til jeg ble alt for kald og måtte gå inn igjen. Jeg har aldri kviet meg så mye for å gå inn i leiligheten før - men en gang måtte vell bli den neste uansett. Da jeg kom inn prøvde jeg å ikke se inn på badet, men klarte ikke. Da jeg kom opp trappen var det borte. Ingenting på gulvet og alt var som normalt. Jeg har ikke vært så redd før. Det var faktisk helt forferdelig. Mine verste fobier når det kommer til skumle ting er folk som kryper etter bakken eller svever i luften rett ovenfor bakken..

*Her er bilde av badet. Sånn ca midt på var det jeg så noe. Legger til at det ikke var like lyst da ofc da det var natt.*

Det siste jeg har opplevd skjedde her om dagen hvor jeg stod å lagde middag. Jeg førte en helt vanlig samtale med kjæresten som satte i stua da jeg kjente noe som prikket meg på skulderen. Sånn type når folk prikker på deg og sier "du?" Jeg skvatt så sykt for det var så mye krefter i det. Ikke vondt - men helt seriøst så ekte. Som om noen stod bak meg og gjorde det. Jeg vet at kroppen kan få rykninger, men dette var så utrolig mye mer enn det. Dette var ekte. 

Når alt kommer til alt så vet jeg ikke hva som er her. Jeg overtok bestevenninna mi Stine sin leilighet da hun flyttet tilbake til Kirkenes. Jeg spurte henne en da etter det på gulvet hadde skjedd om hun hadde opplevd noe. Vi hadde ikke snakket noe tidligere om noe hun hadde opplevd og om vi har det så hadde jeg glemt det på dette tidspunktet. Hun forklarte at hun hadde sett noe på gulvet en gang. Det var vell da hjertet mitt droppet ned i magen. Stine er ikke noe særlig overtroisk. Hvertfall ikke like mye som meg. Og typen min er ennå mindre overtroisk enn henne igjen. Da han også ikke finner forklaringer på ting er jeg sikker på at det er noe her. Jeg vet at det ikke alltid er her. Det kan gå uker eller måneder før det skjer noe igjen. Ikke vet jeg. Skummelt er det hvertfall.

 

Vell, dette ble kanskje litt lengre innlegg enn jeg tenkte, men jeg syntes det var verdt å dele uansett. Håper alle får en fin dag videre <3

 

 

#blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #spøkelser #ghost #hjemsøkt 

Victoria Larsen

23.08.2017 kl. 20:52
Jeg har også opplevd liknende ting, som er utrolig ekkelt.. :-)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits