Life lately

  • Skrevet: 06.10.2017
  • Klokken: 18:27
  • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Over 1 måned siden jeg blogget sist faktisk. Tiden flyr så utrolig fort, det er nesten skummelt! I det siste har jeg egentlig gjort en del. Jeg hadde også bursdag den 23 september og i den anledningen dro jeg og den flotte kjæresten min til England. Jeg har faktisk ikke så mange bilder fra den turen. Er noen fra Madame Tussauds da, men de ligger på snapchat rullen og jeg HATER å bruke snapbilder på bloggen for de er så uhendige å bruke, men får finne fram noen så dere får se.


Kan begynne med bursdagen min da. Siden jeg reiste vekk på selve dagen så feiret jeg med de nærmeste vennene mine forrige helg. Det var så koselig å få alle på besøk. Mangler enda 4 stk på bildet, hvor alle ble av er ikke lett å vite. Haha! Koste meg veldig mye.


Jeg har vært i England noen ganger nå - men har faktisk aldri hatt tid til å sjekke ut turist attraksjonene. Vi brukte lørdagen da vi ankom til shopping og det jeg hadde lyst å gjøre og hele søndagen til Madame Tussauds, London dungeon (noe jeg syntes var skummelt som faen..), London eye osv. Jeg hadde en veldig fin tur. Jeg kunne godt tenke meg å reise tilbake. Er alltid så bittert å pakke kofferten på veien hjem. 


Visste dere at jeg ELSKER shrek? Det er definitivt favoritt tegneserie figuren min og at jeg ikke kan fordra Donald Trump? Jeg syntes han er en skikkelig kuk. Jeg tok faktisk bilde med han kun for å sende det til lillebroren min som forguder mannen. Jeg har garantert vært nærmere han nå enn det broren min noen gang kommer til å være. Haha, love you brother.


Helga skal tilbringes i Sandnes i leiligheten til foreldrene til min utkårede. Det er større plass og en fantastisk mye bedre seng enn det som er hjemme hos meg. Jeg skal prøve å oppdatere bloggen litt oftere enn det jeg gjør - men det er bedre å droppe å skrive noe enn å skrive noe som ingen bryr seg om.

Dette var litt av det jeg har styrt med i det siste og det er kanskje det mest spennende jeg har gjort på en stund. Jeg savner å reise litt oftere enn det jeg gjør - men sånn er det.

 

Ha en fantastisk helg videre!

 

#blogg #blog #blogger #siljetorland #bursdag #london #England

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits