Oops, I did it again..

 • Skrevet: 28.02.2016
 • Klokken: 17:41
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen

Beklager så veldig mye at jeg ikke har blogga på noen dager nå. Det har gått i et denne uka. Jeg skal bli bedre til å oppdatere bloggen framover. Er bare at jeg drunker i ting å gjøre så det blir liksom prioritert litt sist noen ganger. Vell - jeg gjorde det igjen. Jeg klarte ikke la det være. Jeg måtte farge håret mitt litt lysere.


Dette er før jeg begynte. Jeg vil ha det litt lysere, men ikke for mye. Jeg passer ikke være blond.


Blondering lukter helt forferdelig. Det oser i hele leiligheten min. Jeg dør!
Jeg føler meg skikkelig vakker med denne hetta på. No offence til de som lagde den - den er forferdelig. Finnes det ikke en litt mer flatterende ting å bruke? 
Jeg er fornøyd. Det ble faktisk litt mindre blondt enn jeg ville. Det gjør ikke noe. Jeg er nå nødt til å la håret mitt være nå framover. Jeg kjenner at tuppene mine kunne tenkt seg en klipp. Jeg får ta det senere. 

 

Håper alle hadde en kjempe fin helg. Det hadde hvertfall jeg. Eller, lørdagen kunne vært litt bedre. Ha en fantastisk søndag!

 

#hair #blogg #blog #hverdag #jente #bloggno #blogger #siljetorland #highlights

 • Skrevet: 28.02.2016
 • Klokken: 17:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

På tide å slippe taket

 • Skrevet: 24.02.2016
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Blogg

"The hardest part of letting go is saying goodbye"

Jeg må komme meg videre. Jeg er allerede på god vei egentlig. Det har seg sånn at livet liker å spille meg puss inni mellom. Jeg kan bare ikke skjønne hvorfor ikke ting kan gå min vei litt oftere enn det gjør. Jeg har de dagene hvor jeg tenker "herregud, tenk at jeg kom meg gjennom denne dagen UTEN at noe gikk galt". Jeg er ikke noe negativ person i det hele tatt. De som kjenner meg vet hva jeg går igjennom og hvem jeg må kutte ut.


Jeg ser lyset i tunellen. Det jeg trenger å gjøre er bare noe med meg selv. Jeg må se forbi linjene og ikke ta ting for mye inn på meg. Livet mitt er fullt av hyggelige folk jeg liker godt. Jeg er på ingen måte alene. Jeg har det egentlig veldig bra. Jeg tror kanskje at det som plager meg mest er at jeg har bodd så mange år borte fra familien min. Jeg savner de hver dag og det er vanskelig å holde daglig kontakt egentlig. Jeg vil ikke flytte til Finnmark igjen - det vet jeg 100%, men på en annen måte vil jeg kunne være hjemme også oftere enn det jeg er. 


Jeg gleder meg som en unge til neste uke. Vi skal reise igjen med jobben. Denne gangen blir det konge. Vi er mindre folk på teamet, kanskje vi da har muligheten til å gjøre litt mer sammen enn det vi har gjort til nå. 

Jeg klarer meg. Det har jeg absolutt troen på!

Ha en fin dag videre <3

 

#deprimert #nedenfor #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #bloggno 

 • Skrevet: 24.02.2016
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Nei, jeg er ikke bare en dum blogger

 • Skrevet: 23.02.2016
 • Klokken: 20:46
 • Kategori: Blogg

Hei alle fine lesere.

Jeg er lei av å bli kasta kommentarer etter meg som "dum blogger". Jeg er et menneske med følelser som alle andre. Jeg er egentlig kritisk til å fortelle folk at jeg blogger FORDI det er mange som har gjort blogging om til noe negativt. Folk blogger for forskjellige grunner. Jeg blogger fordi jeg er en tenker. Jeg tenker på veldig mye og den beste måten for meg å få ut mange følelser er å skrive det ned, så hvorfor ikke publisere det?


Det finnes mange grader av bloggere og mange forskjellige måter å blogge på. Noen blogger for å faktisk provosere folk og noen blogger fordi de har mye på hjertet. Det å stryke alle sammen under samme kam og kaste stygge kommentarer etter folk fordi de blogger er dårlig gjort. Ikke alle blogger fordi de skal irritere.


En annen ting som plager meg er at folk spør alltid om hva jeg tjener på å blogge. Unnskyld meg, men det er ikke noen som skal bry seg med. Det er greit at venner og familie spør er ok, men helt random folk har ikke noe med det. Jeg fatter ikke. Det er faktisk ikke alle bloggere som tjener penger på å blogge selvom de største bloggerene tjener mer enn aritekter eller whatever. Folk spør ikke deg hva du tjener på jobben din, ikke spør du heller.


Jeg er trett i beina i dag. Men dagen har vært fantastisk god! Jeg har kost meg skikkelig på jobb og bare tatt livet med ro. Jeg er veldig klar for jobb i morgen igjen. Det er så herlig med en rutine!

 

Nå skal jeg game og drikke øl til jeg skal legge meg. Ha en fantastisk dag videre alle sammen <3

 

#bloggere #blogg #blog #bloggno #siljetorland #hverdag #jente #dum #nope

 • Skrevet: 23.02.2016
 • Klokken: 20:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9

Jeg nyter livet

 • Skrevet: 22.02.2016
 • Klokken: 15:53
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen

Dagen i dag har faktisk til nå vært en av de bedre jeg har hatt på lenge. Jeg kjenner meg glad igjen. Som jeg sa i gårdsdagens innlegg så føler jeg at jeg er på et brekkepunkt til å bli deprimert igjen, men etter noen samtaler med mamma og venner som er meg nærme så har jeg innsett at det ikke er meg. Jeg er sterk nok til å komme meg igjennom det. Igjen om jeg faller tilbake. Jeg skal være sterk. Jeg klarer dette!


Det å være positiv er egentlig en jobb i seg selv. Jeg gjør så godt jeg kan. Denne helga som har vært er sånne helger jeg trenger fler av. Det å bare slappe av og ta livet litt med ro er utrolig godt for både kropp og sjel. Jeg har en del å tenke på, og det å skulle sortere ut tanker og følelser er litt slitsomt til tider. 


Det er snø på bakken. Hva skjer med det? På toppen av det hele stakk katt kreket ut en tur i dag. Han skal absolutt ikke respektere at han skal være inne. Vell. Kanskje det er på tide at han får gå ut. Er nok bare meg som ikke liker at han er ute. Jeg bor rett ved en motorvei og et byggefelt. Katter har bare godt av å være ute å kunne løpe litt fra seg. Vi får se når han kommer hjem.


Jeg føler jeg har så mye å gjøre, men ikke får tid til alt. Jeg sitter konstant å tenker at "det må jeg få gjort før det blir for seint" osv. Så våkner jeg dagen etterpå og ikke har gjort det. Jeg er definisjonen av prokrastinator. Det å utsette er så lett, for da slipper man å gjøre det akkurat nå.

Resten av dagen skal vies til Netflix. Og kanskje vaske klær. Vi får se på sist nevnte. 

Ha en fantastisk dag!

 

#blogg #blog #blogger #bloggno #siljetorland #jente #hverdag #love #life 

 • Skrevet: 22.02.2016
 • Klokken: 15:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Dette liker jeg ikke med meg selv

 • Skrevet: 21.02.2016
 • Klokken: 17:08
 • Kategori: Blogg

God søndag i stua!

Vi har garantert noe vi alle ikke liker med oss selv. Jeg er egentlig begynt å bli veldig kritisk til å lage innlegg som dette da jeg mange ganger har opplevd at folk har brukt dette mot meg. Jeg legger slikt ut sånn at mine lesere kan bli bedre kjent med meg indirekte. Jeg legger absolutt ikke ut sånne ting som dette sånn at folk kan ta meg på det. 


* Jeg er glad i rumpa mi, men den gjør det vanskelig å finne bukser som passer 100% Derfor er trusa mi gjennomsiktig ca 80% av tiden. Fantastisk.

* Jeg har vanskeligheter for å si nei. Jeg vet med meg selv at jeg må bli flinkere til å bli mer bestemt.

* Selvom jeg har et "tøft" ytre er jeg egentlig sykt skeptisk inni meg. 

* Jeg glemmer aldri noe, noen har gjort mot meg - men kan finne på å tilgi. Dette er min største svakhet.


* Jeg er egentlig en slosskjempe. Når jeg blir sur vil jeg sloss. Lol. Meste parten av tiden er det vanskelig å holde igjen. Dette kan fort bli et problem. I aint going to jail!

* Jeg har trodd i mange år at det er den yngre generasjonen som var avhengig av teknologi og at jeg lett kan la telefonen ligge hjemme. Det skjer ikke. Jeg blir stressa når jeg ikke finner den. Telefonen min er mitt liv. Sykt så mye man går glipp av egentlig.

* Jeg er verdens verste på å spise. Jeg spiser aldri.


* Jeg er på randen til å få dårlig selvtilitt igjen. Jeg har brukt MANGE år på å bygge den opp. 

* Er det noe jeg opplever ofte så er det at jeg blir stressa av musikk, men jeg må ha det uansett. Wtf.

 

Jeg ønsker ikke å dele mer. Dette er ting jeg absolutt ikke liker med meg selv. Jeg blir sliten av det. Har du ting du ikke liker med deg selv?

Ha en fin søndag videre <3

 

#hateit #haterdette #blogg #blog #hverdag #siljetorland #blogger #bloggno #jente

 • Skrevet: 21.02.2016
 • Klokken: 17:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Gjør det meg til et dårlig menneske?

 • Skrevet: 20.02.2016
 • Klokken: 17:33
 • Kategori: Blogg

Hei alle

Okey. Dagens utblåsing kommer. Dere vet kanskje at jeg er opptatt? Jeg har nesten ikke tid til å være med meg selv lengre. Jeg ELSKER å treffe nye folk og gjøre ting med andre sånn at jeg ikke bare sitter alene. Det kommer et punkt hvor jeg rett og slett må velge. Jeg har ikke tid til alle og det tror jeg folk egentlig vet selv. Jeg er så dum at jeg prøver konstant å dele meg opp og gardere sånn at jeg kan gjøre alle fornøyd. Ikke at jeg selv mener jeg er et fantastisk menneske alle vil henge sammen med, men jeg prøver så godt jeg kan å være med vennene mine i helgene for jeg har ikke kjangse i ukedagene. Jeg er på jobb hele dagen.


Jeg føler også når helgen står på dør og jeg har lovet å være med den og den, så ender det med at jeg blir ditchet. Og når jeg lager nye planer kommer de tilbake og blir sur på meg fordi jeg ikke ville være med de. Unnskyld meg altså - men når jeg blir dumpa skal jeg da sitte hjemme å se i veggen og undre over hvor lang tid det tok å bygge Roma? Nei takk.


Jeg er heldigvis i bedre form nå! Ingenting som er bedre enn det altså. Jeg har ikke gjort så mye i dag enda. Jeg er litt usikker på hva jeg faktisk skal gjøre. Vi får se. Stine kom heldigvis innom en tur i dag for å snakke piss og se Jersey Shore og spise pizza. Digg! Jeg trenger fler av de dagene!


Jeg må bare spørre dere, er det noe dere vil se mer av/mindre av her på bloggen min? Jeg skriver jo sånn sett for dere. Jeg har litt lækk på oppfinsomhet for øyeblikket. Det jeg er flink til er å ta bilder av meg selv. Lol

Ha en fantastisk lørdag videre, og til dere som drikker - ikke drikk til dere spyr, og ikke bli gravide!

 

#lol #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #bloggno #HarIkkeFlerHashTags

 • Skrevet: 20.02.2016
 • Klokken: 17:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Så reiser jeg igjen

 • Skrevet: 19.02.2016
 • Klokken: 20:31
 • Kategori: Blogg

Hei alle flotte mennesker.

Da var det dags for å reise igjen. Til tross for at jeg har ligget syk i Kristiansand så har jeg fått verdens beste avslutning på turen. Jeg er så glad i den byen. Seriøst - jeg kunne godt tenkt meg å pakke sammen og flytte dit for godt. Denne gangen gikk ikke turen noe lengre enn hjem til Stavanger. Jeg er for sjuk til å jobbe så det er ikke vits i at jeg bare ligger på hotellrommet og syntes synd på meg selv. Da kan jeg heller være hjemme og slappe av mens jeg kan bli frisk.


Det var et fantastisk vær når jeg reiste. Sola skinte, men det var kaldt. Og snø. Er det noe jeg ikke kan fordra så er det det kalde pudderet som ligger på bakken. Godt vi ikke har noe snø i Stavanger!

Jada - en random ville gå midt i veien. Til tross for at vi nå lever i 2016 så syntes jeg faktisk det er litt flaut å knipse bilder av alt. Jeg føler meg som en turist. Og til og med i utland liker jeg ikke ta bilder av ting sånn. Lol

Jeg satte på flyplassen og venta i nesten 2 timer. Jeg har egentlig ikke noe i mot å sitte på flyplasser, men når man reiser alene så kan det bli fort kjedelig i lengden. Godt at Jelly crush saga holdt meg med selskap. Hva skulle jeg gjort uten det?Over skyene er himmelen alltid blå. Det er så fint å se solen skinne over skyene. Det eneste jeg fokuserte på her var at jeg ikke skulle bli dårlig. Jeg har hatt spysyka i noen dager nå og hvis flyet skulle bli turbulent hadde jeg strøket med. Det er lenge siden jeg har flydd med Widerøe. Jeg hadde nesten glemt hvor usannsynlig godt det er å fly de store flyene. Jeg skal ikke ta det for gitt mer!

Ha en fantastisk fredag videre alle sammen!

 

#OnTheRoadAgain #reise #kristiansand #stavanger #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #bloggno

 • Skrevet: 19.02.2016
 • Klokken: 20:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Jævla kleenex

 • Skrevet: 17.02.2016
 • Klokken: 21:16
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Seriøst. Jeg kan ikke fatte at jeg skulle bli sjuk nå denne gangen når vi er på tur. Det er så sykt urettferdig. Jeg har ikke gjort noe annet enn å ta en tur/retur til dassen hele natta og dagen. Jeg hater å spy. Jeg kan godt være kvalm og komme meg igjennom det. Men når det komme til det punktet at jeg kaster opp blir jeg så slapp og lei. Det suger så hardt!

Jeg er tett i nesen, tett i hodet, kvalm og på toppen av det hele vanker det halsebetennelse. Jeg elsker livet. Jeg hadde virkelig sett fram til denne reisen. Jeg liker denne byen. Jeg kunne godt tenkt meg å bo her liksom.  Seriøst. En gang før jeg dør så skal jeg ha bodd i Kristiansand. De har den søtese dialekten i verden!


Jeg har egentlig ikke gjort noe annet enn å sove idag og spist litt når det lot seg gjøre. Jeg HÅPER at jeg er bedre til i morgen. Jeg føler jeg ikke har noe å gjøre her om jeg ikke kan bli frisk snart. Siden den ene jeg deler rom med er en blogg fan så skal jeg gi henne en shout out! Sjekk ut instagrammen hennes på FELIIX90. Jeg lover det er helt hysterisk! Love you Sandy <3

 

Håper alle har en bedre dag enn meg hvertfall! 

 

#syk #loveit #not #kristiansand #work #siljetorland #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno 

 • Skrevet: 17.02.2016
 • Klokken: 21:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

On the road again..

 • Skrevet: 16.02.2016
 • Klokken: 22:19
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Da var vi på veien igjen med jobb. Jeg elsker at vi kan reise annen hver uke på turné. Da får man liksom opplevd litt andre ting enn bare de vanlige tingene man opplever når man er hjemme. Denne uken er vi tilbake i Kristiansand og jeg elsker det. Denne byen er så fantastisk fin og liker gode de menneskene som er her. Det er hyggelige folk og jeg deler rom med mine 2 favoritt kollegaer. Dette blir en bra uke! Vi skal denne gangen bli til lørdag. Litt rart å skulle jobbe lørdag, men det går bare være. Vi fikk hvertfall fri på mandagen som var - hva er vell bedre enn det?

Vi sover på Thon hotell denne gangen. Jeg savner Scandic og spaet de hadde der. Dette hotellet er ingenting i forhånd til det andre. Jeg kjenner jeg vil grine av det. Jeg savner seriøst det andre så sykt. Bedre senger, bedre alt. Nei nå var jeg negativ. Lol

Det som er digg med dette hotellet er at de har Egon på hotellet. Jeg vet ikke om jeg orker å spise der hver dag, men det er godt en gang inni mellom. Jeg skal få dette til å funke uansett. Jeg er så klar for en ny uke! Bring it on Kristiansand.

Håper alle får en kjempe fin tirsdag videre <3

 

#blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #kristiansand #turné #loveit

 • Skrevet: 16.02.2016
 • Klokken: 22:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Det er ikke viktig lengre..

 • Skrevet: 15.02.2016
 • Klokken: 15:48
 • Kategori: Blogg

Hei alle fine lesere!

"Gratulerer med valentines dagen" eller hva faen folk sier. Det er ikke viktig lengre. Ikke at det er det viktigste i verden da, men allikevel er det gøy å markere. Jeg hadde en fin dag i går. Jeg fikk slappet litt av og spiste digg mat. Det var hvertfall noe jeg virkelig trengte! Jeg kjenner at jeg er sliten, men nå er det en ny uke og vi reiser igjen med jobben. Jeg er klar! 

Jeg er stressa. Jeg prøver så godt jeg kan å dele meg i nok deler sånn at alle kan få en del av meg. Haha lol! Det hørtes helt teit ut når jeg sa det på den måten. Jeg er nesten ikke hjemme lengre. Jeg kunne like godt bare sagt opp denne leiligheten fordi jeg er jo aldri her uansett. 

Jeg går igjennom noe dumt. Noe jeg egentlig ikke har lyst å bruke tid på, men det opptar tiden min uansett. Jeg skal fikse meg selv også skal jeg fikse alle andre. Jeg er nødt til å bli en bitch for å sile ut folk. Jeg kan ikke lengre la folk utnytte meg. Det drar bare meg ned sammen med dritten.

Himmelen har talt - og jeg er faktisk i min egen stue nå. Sjukt? På 4 uker har jeg sovet hjemme 3 (!) dager. Seriøst. Hva skal jeg med denne leiligheten? 

 

Håper alle får en helt fantastisk dag! Vi har nydelig vær i Rogaland i dag.

 

#valentines #valentin #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #bloggno 

 • Skrevet: 15.02.2016
 • Klokken: 15:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

BeanBoozled challenge! (video)

 • Skrevet: 13.02.2016
 • Klokken: 17:04
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Her er endelig videoen som jeg har blitt bombardert med spørsmål når den kommer og nå er den endelig her! Jeg kan ikke si det var en skikkelig fornøyelse med å lage denne egentlig, for de smakene var helt forbanna grusomme. Jelly Belly har definitivt klart å lage noe mega nasty. Vi skulle ha dette som en drikkelek, men glemte litt av den. Dessuten smakte det ikke godt i det hele tatt med vin og råttent egg. Just sayin'. Enjoy!

Jeg ville ikke redigere videoen så mye, for vi hadde så mange gullkorn! Håper alle likte videoen, les Stine sin blogg også, og trykk subscribe til min youtube kanal. Ha en fantastisk Lørdag! <3

 

#beanboozled #jellybelly #ew #nasty #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger

 • Skrevet: 13.02.2016
 • Klokken: 17:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Hva skjer med dette?

 • Skrevet: 10.02.2016
 • Klokken: 21:36
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen <3

Jeg syntes at det egentlig er veldig kjekt å se alle disse valentines dekorasjonene som finnes på kjøpesenter rundt om kring. Men på en annen måte så lurer jeg litt på hvorfor man bruker så mye penger på slike ting? Dette er jo akkurat som halloween at man henter tradisjoner fra Amerika. Dette er fra Amfi Vågsbygd i Kristiansand. Vi har vært her i dag med jobben. Jeg synes egentlig dette senteret er veldig fint, men det mangler fler butikker for å være innafor. Men litt tilbake til Valentines dagen. Jeg er kanskje som de fleste som faktisk liker å markere denne dagen, nettopp fordi man får bevis fra noen man liker at de setter pris på deg. Men på en annen side så er dette for at butikker skal tjene så mye som mulig av penger. Blomsterbutikker, sjokolade, bamser, kort osv. Hva skal man vell ikke kjøpe for å gjøre kjæresten sin fornøyd? 

Etter jobb i dag gikk jeg og en kollega ned på spa'et og slappet av. Det var så utrolig deilig! Nå skal jeg slappe av resten av kvelden før det vanker en ny dag i morgen! Jeg er så klar :)

Ha en kjempe fin dag videre alle sammen <3

 

#kristiansand #vågsbygd #amfi #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #siljetorland #bloggno

 • Skrevet: 10.02.2016
 • Klokken: 21:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Goodbye Stavanger, hello...?

 • Skrevet: 08.02.2016
 • Klokken: 22:27
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Sorry at jeg har vært litt inaktiv i det siste, men jeg har vært ganske opptatt egentlig. Jeg er nå på turné med jobben min, og det tilsier at man må reise litt innimellom. Idag gikk turen til Kristiansand. Jeg fikk beskjed om denne reisen i går så jeg fikk litt plutselig panikk, men en reise er alltid spennende. Uansett hvor det er.

Jeg gleder meg til å kicke off. Jeg skal ta denne byen med storm så sykt. Vi er godt sjekket inn på Scandic hotell midt i Kristiansand. 

Vi måtte ha litt mat før vi går enten i baren eller gå å legge oss. Jeg kjenner at jeg egentlig er sliten i dag etter å ha jobba og kjørt i mange timer. Jeg kjenner at det skal bli godt å få sove i kveld. Jeg gleder meg til å oppdatere dere underveis!

Jeg og Stine har forresten spilt inn BeanBoozled videoen og den er helt sjuk! Så dere kan glede dere til den kommer.

 

Ha en kjempe fin kveld videre <3

 

#roadtrip #kristiansand #blogg #blog #hverdag #blogger #

 • Skrevet: 08.02.2016
 • Klokken: 22:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Jeg deler en hemmelighet!

 • Skrevet: 05.02.2016
 • Klokken: 19:18
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen <3

Jeg tenkte jeg skulle dele en hemmelighet med dere. Kanskje noen av dere vet det, men absolutt ikke alle. Det er noe jeg ikke liker å snakke om med andre folk, men whatever. Jeg ønsker å dele dette fordi jeg vet det er mange som sliter med dette, og du er definitivt ikke alene!

I lang lang tid har jeg slitt med depresjon. Jeg ble diagnosert som depressiv for noen år tilbake og sleit med det i mange år. Det var en del som trigget det på brekkepunktet. Grunnen til at jeg fikk denne diagnosen er fordi jeg aldri snakka om barndommen min til noen. jeg var fast bestemt på at jeg skulle holde alt hemmelig. Jeg ble mobba på skolen, faktisk så mye at jeg på et punkt ønsket å ta livet mitt. Det er tabu å snakke om slike ting, og når jeg gikk til psykologen ville jeg nesten ikke åpne meg for henne heller. Men takk gud jeg gjorde det. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg gikk derfra gråtende. Det var sår som måtte skrapes opp for å få det ut av verden. Det var utrolig mange ganger hun ba meg om å snakke, nesten så hun måtte presse meg for jeg satt der som en stein mange ganger og bare kikket i luften.

Jeg fikk den ene medisinen etter den andre. For å være helt ærlig så hata jeg å ha det sånn. Jeg følte meg ubrukelig fordi jeg ikke var som "alle de andre". Jeg vet nå at jeg gjorde det rette når det kommer til dette. Hvis jeg skulle fortsatte å bære alt inni meg så tror jeg at jeg hadde slitt mye når jeg ble eldre. Det er godt å ha en å snakke med når man er nedenfor. Ting som setter spor i deg er viktig å snakke om, fordi det forsvinner ikke. Det vil alltid ligge der å ulme til det slår ut. Mitt tips er rett og slett få hjelp om du mener du trenger det. Det gjør deg ingenting annet enn godt å snakke om ting. 

For de som lurer - jeg har det bra nå. Eller hvertfall så bra jeg kan ha det. Etter jeg var ferdig i terapi gikk jeg fra å være en surpomp til og bli en positiv person. Jeg har forandret meg utrolig mye etter det, og det kjennes så ufattelig godt!

Håper alle vil få en kjempe fin fredagskveld videre!

 

#depressiv #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #bloggno #positiv

 • Skrevet: 05.02.2016
 • Klokken: 19:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Plutselige blåmerker?

 • Skrevet: 04.02.2016
 • Klokken: 18:01
 • Kategori: Blogg

Hei alle søte folk.

Over noen dager nå så har jeg merket at jeg får plutselige blåmerker på låret mitt. Jeg aner ikke hva det kan være! Det begynte som veldig lite, men nå er det blitt kjempe stort. Klart jeg blir litt bekymret over dette. Jeg er veldig kritisk til å lese om "plager" på nettet for da ender man jo alltid enten med å være gravid eller ha kreft. Det eneste jeg fant som jeg kan relatere til er protein og jernmangel. Jeg er elendig til å oppfylle disse kravene, men det har jeg egentlig vært i lang tid så hvorfor nå plutselig?


Det verste av alt er at det ikke er det eneste. Jeg har masse små blåmerker rundt om kring på foten. Og det gjør så utrolig vondt! Vet du hva det kan være?

Jeg føler meg elendig. Ikke helt i form i dag. Heldigvis begynner jeg å føle meg litt bedre nå, men er helt utrolig slapp. Dagen i dag kommer til å gå i å slappe av så mye jeg kan før det er fredag i morgen! Håper alle får en fin dag videre <3

 

#blåmerker #wtf #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #siljetorland #helpme #hjelp

 • Skrevet: 04.02.2016
 • Klokken: 18:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Januar favoritter 2016

Hallo alle sammen!

Da er det dags for å vinke farvel til Januar for denne gangen. Januar har vært en spesiell måned for meg egentlig. Jeg har vært gjennom mye unødvendig som dere kanskje vet, men jeg har også hatt the time of my life. Jeg trives veldig godt for tiden. Det er ikke noe å klage på for øyeblikket. Her er mine favoritter for januar. En nyere og bedre versjon av det jeg har gjort tidligere. Enjoy!


2 av mine favoritter er disse. Denne master shape øyenbrynsblyanten fra Maybelline er ganske så fantastisk. Den påfører perfekt. Jeg har fargen soft brown. Den andre er Concealer paletten fra Wet'N'Wild. Jeg liker godt at det er forskjellige farger i de. Absolutt noe å anbefale.

NYX PrimalColors blush er også noe jeg har strukket meg etter i det siste. Den er så ekstremt kraftig i fargen, så lite er mye! Jeg har fargen PC20 Hot pink.

På veien hjem fra Oslo (for en katastrofe det var) så tok jeg med meg noe fra MAC hjem. Der i blant denne liquid to matte lipstick. Jeg kjøpte 2, men denne røde er den jeg har brukt mest. Fargen holder gjennom både spisingen osv. Den er så god! Denne er i fargen 'Fashion Legacy'. Den andre jeg har er 'Devine Devine'.

Burberry 'Weekend' er også noe jeg tok med meg hjem fra Oslo. Den lukter sykt classy. Jeg elsker den sånn helt seriøst. 

Jeg har cravet Starbucks veldig denne måneden. Jeg skulle ønske de kjørte kaffen demmes ut til folk. Hvor greit hadde ikke det vært? haha.

Månedens favoritt sang: Tro det eller ei, men det har vært Freddy Kalas - Hey Ho. Det er en skikkelig feel good song.

Cravings: Kaffe!

Opptur: Fikk ny jobb!

Nedtur: Turen som skulle til Spania. Du kan lese om det HER

 

Håper alle får en fin Februar! 

 

 

#månedensFavoritter #blogg #blog #blogger #bloggno #fav #favoritter #siljetorland

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits