Oppdatering

  • Skrevet: 18.02.2017
  • Klokken: 18:24
  • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Jeg er kanskje ikke den mest aktive bloggeren og jeg er sånn sett litt lei av å beklage meg for hver gang når jeg skriver et innlegg siden det er så lang tid mellom hvert. Men jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering om livet mitt i det siste.


Jeg har i det siste faktisk hatt det veldig bra. Det er akkurat som en tung byrde på skuldrene mine er løftet av på mange måter. Jeg vet ikke hva det kommer av egentlig. Jeg har brukt masse tid med venner og blitt kjent med nye igjen. Jeg er absolutt en person som aldri får nok av bekjentskaper. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker. 

På jobb går det også veldig bra. Dette er kanskje den eneste jobben jeg har hatt som jeg genuint elsker og gå til. Jeg kunne ikke bedt om en bedre arbeidsplass enn det. 

Kanskje ikke alle har fått det med seg - men det er slutt mellom meg og eksen min. Vi var virkelig ikke sammen lenge. Haha! Det var for det beste uansett. Han irriterte livet av meg til tider. Liker han som person som man kan henge litt med også dra hjem. Ikke noe hat mot han. Ønsker deg alt godt. Offisielt mitt KORTESTE forhold ever.


Noe som "drar" meg litt ned i det som er positivt er at jeg savner mamma veldig. Jeg har siden dag 1 vært en ekstrem mammadalt og elsker å henge i buksekanten hennes. Og når det går såpass lang tid mellom hver gang jeg får se henne så kjenner jeg på det savnet veldig. Jeg aner ikke hvor mange år siden det er jeg var i bursdagen hennes. Hun har bursdag i en sånn teit tid. Juli liksom. Får jo aldri vært der med henne, og hvis jeg kan er de på ferie. Flott.

Jeg merker nå når jeg har bodd så lenge aleine hvor mye jeg har vokst på det. Man må være selvstendig for det er ingen som fyller opp kjøleskapet eller vasker klærne dine. Jeg liker det til tross for at en tjener som fiksa det av og til hadde ikke vært feil. Jeg flytta ut veldig tidlig hjemmefra - jeg var faktisk ikke myndig engang. Men jeg har alltid ville vært min egen sjef så det anbefaler jeg til alle som er 20 å pelle seg ut hjemmefra. Din leilighet - dine regler. 

Vell, nå er det lørdag så det er vell på tide å bånne ned glassene. Skål og god helg alle sammen <3

#thoughts #oppdatering #siljetorland #blogg #blog #hverdag #jente #side2

  • Skrevet: 18.02.2017
  • Klokken: 18:24
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits