Feberdrømmer?!

 • Skrevet: 24.05.2017
 • Klokken: 17:24
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Åh, jeg er så sliten. Herregud så mye dritt jeg drømmer hver eneste natt. Det er nesten så jeg ikke skal få sove om nettene. I de siste dagene har jeg ligget med feber og ikke fått en skikkelig søvn på flere dager. Jeg har kun mareritt og det er hver eneste natt. Er det noe jeg ikke er flink til så er det å skille virkelighet fra drømmer og når jeg våkner så brått fra en drøm så er jeg nesten helt sikker på at jeg fremdeles drømmer når jeg er våken. Argh.


Det jeg drømmer mest om er egentlig helt simple ting og hver natt ligger jeg i min egen seng. Ofte drømmer jeg om at jeg vet at det er noe som lusker rundt i leiligheten og gjerne kikker på meg fra taket og veldig ofte drømmer jeg at det er noen som ligger i enden av senga mi og drar meg i beina. Det virker ikke så skummelt nå, men når jeg våkner opp midt på natta i stress og gjennomvåt av svette er det like før jeg svimer av. Min bedre halvdel som ligger ved siden av meg våkner også opp av at jeg ligger så urolig. Det er ikke likt meg. Jeg sover veldig lett, men jeg har sjeldent mareritt.


I dag har jeg begynt å føle meg bedre. Det er egentlig på tide at jeg gjør. Selvom jeg er sjuk så pleier jeg som regel ikke å ligge å syntes synd på meg selv hele dagen. Det skjer bare om jeg er veldig syk. Satser hvertfall på at nattesøvnen i dag blir bedre enn den har vært de siste 4-5 dagene. 


I kveld skal jeg og verdens beste på kino og så den nye Pirates of the Caribbean filmen. Jeg gleder meg! De andre filmene er helt fantastisk. Jeg tar datenight's over en kveld på byen - anytime! Og spesielt siden det er superonsdag i dag. Kos dere. Haha!

Ha en fantastisk dag videre alle sammen!

 

 

#blogg #blog #mareritt #blogger #side2 #siljetorland #jente

 • Skrevet: 24.05.2017
 • Klokken: 17:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Vi måtte evakuere

 • Skrevet: 20.05.2017
 • Klokken: 16:54
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen!

Håper dere hadde en fin 17 Mai, det hadde hvertfall jeg. Jeg var egentlig veldig sliten og trett fra dagen før så jeg var ikke ute noe spesielt lenge. Anyway. Før første gang ever måtte vi evakuere fra en uteplass i går natt. Det er ikke noe verre enn at det var en brannøvelse. Helt ok egentlig for vi var i teorien på vei hjem igjen. Jeg har lurt litt på før om det er vanskelig å få alle ut. Folk er som regel drita når man er på byen, så skal man liksom få alle ut. Lykke til.


Jeg kjenner at jeg gleder meg ekstremt mye til sommeren kommer for fullt nå. Vi har annen hver dag med fint vær og regn og overskyet himmel. Det er akkurat det som suger med å bo i Norge. Været klarer aldri helt å bestemme seg. 


Hele dagen idag skal gå til å bli frisk og slappe av. Jeg klarte selvfølgelig å dra på meg en forkjølelse i går. Jeg hater å være forkjøla, men det er blitt mye mindre nå når jeg har fått fjerna mandlene i halsen. En forkjølelse er kanskje ikke det verste man kan ha, men det suger uansett.

Håper alle får en fin lørdag videre <3

 

 

#blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #side2 
 

 • Skrevet: 20.05.2017
 • Klokken: 16:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Hvorfor jeg drikker alkohol

 • Skrevet: 13.05.2017
 • Klokken: 15:54
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen.

Dette innlegget kommer til å bli veldig personlig, men det er fordi dette er en ting jeg ønsker å ta opp. For å begynne fra starten da. Jeg er 25 år, jeg har ingen barn og ingen ansvar ovenfor andre enn meg selv. Jeg er langt over 18 år - hvilket vil si at jeg kan drikke når jeg ønsker. Jeg drikker ikke sprit eller vodka for det syntes jeg er grusomt. Jeg drikker enheter som har maks 13%. Hvem bryr seg om jeg tar meg en øl eller 2 på en mandag eller lørdag? Det er ingen som har noe med det enn meg og kun meg. 
Jeg deler mye av livet mitt på blant annet snapchat. Jeg har over 1000 folk som følger meg - hvorav ca halvparten er folk jeg har addet tilbake. Jeg har merket at det er nettopp en type bilde eller video folk har bitt seg merke i, og det er når jeg drikker. Det er ingen sin business, og hva er egentlig galt med å ta seg et glass vin en sen kveld på en mandag eller hvilken som helst dag uansett? Jeg er ikke alene om dette.


Jeg drikker for å ha det gøy. De som sier at man kan ha det gøy uten å drikke er selvfølgelig rett, men å komme på en fest hvor hele gjengen sitter drita full og du skal sitte edru er ikke alltid like kjekt. Fulle folk er irriterende og pågående. Da er det like greit og bare være en av de. En annen grunn til at jeg drikker er hvis jeg skal drikke med ukjente folk. Det er en veldig fin "icebreaker" og det slutter å være kleint. Alle som har vært full en gang vet at man blir mye mer snakkesalig av å ha litt innabords. 
Når vi snakker om snapchats osv hvor jeg kan dele et bilde av et ølglass - hvorfor er folk så snar med å konkludere at jeg sitter og blir snørre full hver eneste gang? Det er faktisk ikke sant. Jeg er voksen og jeg har lov til å kose meg på akkurat samme måte som resten av gjengen gjør. Jeg med store deler av min familiebakgrunn vet at alkohol kan være et problem, men så lenge man passer på seg selv - hva er problemet da?


Hvis det ennå ikke gir mening skal jeg sette det i et perspektiv hvor til og med en stein ville ha forstått det. Det er gjennomsnittlig 31 dager i en måned - right? og for å være så 'nøyaktig' som mulig sier vi at jeg drikker meg full annen hver helg. Det er da 2 dager hvor jeg er full. Som kanskje de fleste har fått med seg så har vi noe som vi kaller super onsdag i Stavanger, da kan vi få øl til 29,- og dette benyttet jeg meg mye av før men det har sunket drastisk. Faktisk så lite som til maks 1 gang i måneden. Så da er vi oppi 3 dager. Noen ganger har vi fantastisk vær og jeg som resten av Norges befolkning liker å ta en øl eller 2 i sola ute mens man prøver å få litt farge og noen ganger kan den gå litt langt - så vi kan si 4 dager da på en måned. Så disse 4 dagene her er veldig viktig å bite seg fast i? Det er 27 dager hvor jeg er edru, eller jeg er hvertfall ikke full eller brisen. Bare for kos.

Men altså, moralen jeg vil fram til da er at jeg har ikke noen å ta ansvar for og jeg syntes det er bedre at jeg kan leve livet før jeg en dag får et ansvar å ta meg av. Jeg sitter ikke å ruser meg på heroin og annet dritt. Jeg drikker alkohol som faktisk er fullt lovlig og jeg er ingen alkis. Jeg syntes selv ikke jeg drikker mer enn det andre gjør - og jeg kjenner folk som drikker mye mye mye mer enn det jeg gjør og det er folk som har barn osv. Bo under samme tak med meg så får du faktisk se hvor lite jeg drikker. Kanskje du ville blitt sjokkert siden jeg "drikker jo hver dag".

Ikke døm før man vet. Det er klart at man kan uttrykke sin bekymring, men det er ikke vits å komme med et utsagn om at man er en jævla alkoholiker når man ikke vet. 

Kanskje dette dro litt ut, men det var viktig for meg å si. Ha en fin lørdag alle sammen.

Drikk med måte. 

 

#alkohol #drink #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #siljetorland

 • Skrevet: 13.05.2017
 • Klokken: 15:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12

Det gikk ikke som planlagt

 • Skrevet: 11.05.2017
 • Klokken: 18:16
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Dagen i går skulle gå til å ta en tur ut og spise og slappe av, men er ikke det typisk at ting ikke alltid går som det skal gå når man ønsker det? Vi kom oss ut til Egon fordi jeg er så lei av at vi alltid spiser det samme til middag hver eneste dag. Eller ikke hver dag, men det går som regel i det samme alltid, så hvorfor ikke mikse det litt opp og spise ute? Jeg tror pizzaen dagen før tok livet av systemet til min bedre halvdel. Det virker ikke kjekt å være dårlig..


Kan jeg ta et sekund til å skryte over de ansatte og maten på Egon Stavanger? Helt fantastiske folk som virkelig kan det de driver med! Jeg tror vi satte der i maks 1 time før det bar veien hjem igjen. Vi hadde egentlig planlagt å ta en tur til gossip, men som sagt så var kjekken ikke i toppform så det er bedre å være hjemme enn ute. 
Hele natten har egentlig vært ganske dårlig. (Hva er det med denne uka og ikke få sove?!) Spying og evige doturer har vært main hele forbanna natta, og ikke nok med det så har jeg på toppen av det hele blitt smittet med spysjuka. Fantastiske greier. Er det noe jeg ikke liker så er det å kaste opp. 


Onesien min er på, American dad på tv. Heldigvis så er ikke spysjuke så veldig varig så jeg gir det et par dager så regner jeg med at det skal være over. Håper jeg hvertfall. Får vell bare ta tiden til hjelp. 

 

Jeg håper for guds skyld at din torsdag er bedre enn min, og at du får en fin dag videre <3

 

 

#blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #side2

 • Skrevet: 11.05.2017
 • Klokken: 18:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Den jeg ønsker å være

 • Skrevet: 10.05.2017
 • Klokken: 19:19
 • Kategori: Fashion

Hallo alle flotte folk!

Om sommeren seriøst er over? Haha! Det føles hvertfall sånn ut. Det er ganske kald vind og det er overskyet. Det er sånn vær som det er idag jeg skulle ønske det var på 17 Mai, men da skal det selvfølgelig regne. Ikke noe regn dagen før og ikke etter, men på selve dagen. Er ikke det typisk?!

Når det kommer til den jeg ønsker å være så har jeg jo egentlig funnet meg selv for lenge siden. Stilen min er ikke så uvanlig fra andre. Jeg har egentlig alltid kledd meg "sossete" men det er kanskje fordi jeg føler det er mer sosialt akseptert enn det jeg skulle ønske jeg kunne gå med. Eller det handler ikke om å ønske, men litt mer om å tørre..


Jeg elsker den "edgy" stilen er noe jeg ville ha kastet meg innpå om jeg hadde hatt guts til å gjøre det. Inners inne skulle jeg ønske jeg bare kunne la være og tenke og bare ta på meg det jeg vil ha på. 


Heldigvis for meg så er denne stilen her in akkurat nå. Jeg elsker punker stilen og skulle gjerne gått med hanekam og hørt på punk hele året, hadde det ikke vært for at jeg er veldig glad i håret mitt og at det kanskje ikke hadde passa meg så veldig. Eller - når det kommer til musikksmak så kan man vell høre på hva man vil. Jeg har en veldig god miks av det meste på lista mi. 
Siden vi lever i 2017 så er det kanskje veldig akseptert og være den du er og den du ønsker å være. Jeg er veldig sikker på at om jeg hadde virkelig gått all in på dette så hadde vennene mine og familien min ikke hatt noe imot det. Så lenge du ikke ødelegger for andre så kan man vell gjøre som man vil? Ikke vet jeg. Kanskje én dag vil jeg være tøff nok til å dra den ut. Edgy stil er in for øyeblikket, men alt kommer og går. Det gjelder vell bare å finne ut hvem du er.


Dr.Martens, skinnjakker, genser med skift, studs og spikes osv er den type stil som i lengden appelerer mest til meg. Jeg syntes selv jeg er flink å blande den type stil med vanlig hverdagsmote. Kanskje jeg bare holder meg til begge..?

 

Ha en fantastisk fin onsdag videre alle sammen <3

 

 

#blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #side2 #punk 
 

 • Skrevet: 10.05.2017
 • Klokken: 19:19
 • Kategori: Fashion
 • Kommentarer: 6

Det er helt forjævlig

 • Skrevet: 09.05.2017
 • Klokken: 16:35
 • Kategori: Blogg

Hallo alle fine!

Åhh, er det noe jeg virkelig HATER så er det når man ligger i sengen og er dødstrøtt men uansett hvor mye man prøver så får man bare ikke sove. Hele natten lå jeg bare å vridde og vendte på meg og klarte absolutt ikke sovne av. Det er så ufattelig irriterende. Det verste av alt var at jeg måtte stå opp klokken 10.00 fordi jeg er en god kjæreste som blir med pusen til legen. Jeg fikk maks 2 timer på øyet og jeg har enda ikke klart å ta en powernap. Jeg kjenner meg selv såpass godt at hvis jeg hadde prøvd skikkelig - hadde jeg fått sove, men alt for lenge så regner med det ville blitt samme visa i kveld. Enkelte dager altså! Det ødelegger hele morgendagen!


Jeg hadde kanskje en halvtime inni her om natten når jeg fikk sove litt. Jeg lå og så på sikkert alle youtube filmene som eksisterer og bestemte meg for å høre litt på musikk heller. Jeg våknet plutselig brått opp av at jeg hadde dét fæle marerittet hvor jeg løp rundt i en pitch black skog hvor jeg kunne kjenne at hender tok meg i beina. Det gjorde kanskje ikke det hele bedre at det var Slayer som spilte på ørene. Sånn skikkelig satanmusikk. Er ikke rart jeg våkna opp og var stressa, og ble igjen liggende våken. Sist jeg husker at jeg så på klokken var den blitt 08.50. Liksom, jeg kunne jo egentlig bare ha stått opp da, men jeg klarer faktisk å leve på noen få timer søvn. Ikke at jeg fungerer helt topp, men det går. 


Frokosten min var hvertfall digg. Er det noe jeg er glad i så er det bær med yoghurt. Kunne sikkert spist det hver dag. Sånn generelt så har dagen idag egentlig bare gått til å være trett og konstant har lyst å legge meg. Jeg skal prøve å være så flink jeg bare kan og holde meg til i kveld. Noen sein natt tror jeg ikke det blir altså. Det har jeg ikke energi til. 

Sånne kvelder som disse er de verste, har du hatt det sånn? Ha en flott dag videre!

 

 

#sleepless #søvnløs #fuckit #siljetorland #blogg #blog #hverdag #jente 

 • Skrevet: 09.05.2017
 • Klokken: 16:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

30 fakta om meg

 • Skrevet: 08.05.2017
 • Klokken: 21:01
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen.

Det er ganske sjukt, men jeg merker at jeg enda er sliten etter helgen. Sånn seriøst, det er liksom vært den dagen hvor man skal ligge å være sliten. Men mandagen kom og hangoveren holder enda litt fast. Jeg er ikke ung lengre hvertfall.

Jeg har skrytt så mye om været i de siste innleggene og jeg merket idag da jeg gikk ut at det er ikke like varmt. Tidligere kunne jeg faktisk gå ut i en shorts eller kjole og ikke fryse. Måtte faktisk bruke en bukse og en hettegenser! Det er enda tidlig Mai så sommeren er kanskje ikke her helt enda. Det er enda tid for at den kan sette skikkelig igang. De fleste trærne er hvertfall blitt grønne og gresset lever. Ganske innafor.

Her er 30 fakta om meg du kanskje ikke visste:


1. Jeg er ekstremt kynisk. Det er så få folk jeg har medfølelse ovenfor. Jeg er ikke slem, men jeg tenker ofte at det ikke er mitt problem.
2. Jeg kan ikke gå en hel dag uten å hvertfall høre 1 russelåt. Jeg digger den type musikk.
3. Når vi snakker russemusikk så er jeg veldig patriotisk, jeg elsker norske sanger og filmer.
4. Jeg crusha helt sykt på en lærer engang på barne/ungdomsskolen. 
5. Jeg er helt sinnsykt forferdelig elendig i matte. 
6. Rart og tenke på med tanke på punktet ovenfor, men jeg har høgere IQ enn gjennomsnittet. Jeg ser ofte løsninger andre ikke kan se. Vi tok en offisiell IQ test på skolen engang og min slo ut mye høgere enn de andre.
7. Jeg er grammanazi, men jeg skriver ofte som jeg snakker og da kan det ofte bli feil.
8. Tro det eller ei - men jeg liker ikke være snørre full. Jeg er bare dårlig å stoppe på det rette tidspunktet.
9. Jeg er en håpløs romantiker.
10. Jeg kan ikke fordra sopp! Fysj!!
11. Jeg mener oppriktig at det finnes manneyrker og dameyrker, men støtter de som vil jobbe med hva de selv ønsker. Menn er fysisk sterkere enn damer. Sånn er det bare. (Ikke kast stein etter meg nå)
12. Jeg ønsker meg 2 barn engang.
13. Jeg data en dude engang bare for å bruke jacuzzien han hadde i hagen. 
14. Jeg er allergisk mot sterk mat.
15. Det finnes bare et (!) menneske jeg ikke fordrar trynet til. Jeg er veldig ok på den fronten her, men det ene menneske har ingenting i livet mitt å gjøre!

*Fortsetter under bildet*


16. Hvis jeg ser en krabbe i et vann hvor jeg skal bade, så bader jeg ikke. Glem det.
17. Jeg liker skit movies som Jackass, The dudesons, viva la bam osv. 
18. Det er ikke så lenge til jeg har bodd i Rogaland i 10 år. Tiden flyr!
19. Jeg er livredd fugler
20. Jeg er ekstremt spontan.
21. Er det noe som jeg er veldig flink til så er det å sove. Jeg kan sove 10-15 timer. Ikke noe problem.
22. Innerst inne vil jeg være punker. Det er den kuleste stilen jeg vet om.
23. Jeg tror konstant folk ikke liker meg. Kanskje fordi jeg ikke liker meg selv til tider.
24. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde vært en god skuespiller.
25. Hvis noen maser på meg kutter jeg de fort ut. Jeg er ikke glad i masing.
26. Jeg er egentlig ikke så glad i serier. Jeg liker bedre å se en film og bli ferdig med det
27. Jeg digger musikk som Sum 41,30 seconds to mars, Blink 182 osv. Det er den andre typen musikk jeg liker bortsett fra russemusikk. Haha!
28. Min største drøm er å se Martin Garrix live.
29. Jeg har veldig lyst å reise som backpacker engang i livet før jeg dør.
30. Jeg elsker kjæresten min helt utrolig mye.

 

Sånn! Det er faktisk litt vanskelig å komme på fakta om seg selv. Hver gang jeg planlegger at jeg skal skrive et sånt innlegg må jeg skrive ned ting underveis. Jeg hadde aldri klart å sitte og komme på mens jeg skriver.

Håper alle får en kjempe fin dag videre! <3

 

 

#fakta #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #side2

 • Skrevet: 08.05.2017
 • Klokken: 21:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Jeg trenger mer av dette

 • Skrevet: 07.05.2017
 • Klokken: 20:18
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Nå er det faktisk endelig søndag. Kanskje litt rart at jeg vil at helgen skal være over, men jeg er helt sykt sliten. Jeg er trett og trenger å sove litt. Helgen hadde mye kjekt å tilby da, jeg hadde det ganske gøy.

Kanskje ikke så uvanlig at det gikk litt alkohol innabords. Vi var i Sandnes hos en kompis av pusen og grilla. Jeg trenger absolutt mer av sånne dager og hvertfall når det kommer til været. Jeg kjente idag at det ble litt kaldere enn det har vært den siste uka - men det er sånn det er i Norge. Vi har en sommer som varer maks 1 uke. 


Jeg er fuckings solbrent på ryggen i allefall. Er det noe jeg er skikkelig elendig til så er det faktisk å smøre meg. Og om jeg husker det en gang så glemmer jeg av at men må smøre seg fler ganger. Whatever.
Slenger med et bilde av den flotte gjengen. Sjekk den hunken til høyre da. Han var ganske fin! Haha, nei men sånn seriøst - det var veldig digg og kunne sitte ute litt. Hadde ikke vært helt feil med en uteplass selv i hagen, men det er prisen man må betale for å bo øverst i et hus. Nå skal resten av dagen egentlig bare gå til å slappe av. Er dausliten etter 2 dagers. Er liksom ikke 18 lengre heller.

Ha en fantastisk dag videre alle sammen <3

 

#sommer #blogg #blog #side2 #siljetorland #blogger #yass

 • Skrevet: 07.05.2017
 • Klokken: 20:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Man må leve med det

 • Skrevet: 05.05.2017
 • Klokken: 19:32
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Det er så fantastisk å være tilbake med å blogge. Jeg er så fornøyd med at jeg i hele dag har tenkt på at jeg skal ha et innlegg klart. Dagen idag har vært fantastisk. Herregud for et fantastisk vær. Det har vært 20 grader i skyggen. Hva kan vell være bedre enn det? Jeg føler at med en gang det ble Mai så bare snudde alt 360 og ble sommer. I April hadde vi både sludd og snø. (Ikke at det la seg for og si det sånn men uansett)
Vi begynte dagen med å møte morfaren til lille pus. Jeg trodde ikke det ville bli så kjekt som det var. Jeg er veldig glad i familien til kjæresten min, men det er kanskje noe som ligger sånn generelt for oss alle - det og skal møte familien til din kjære som kanskje er litt skummelt. Det var hvertfall veldig kjekt. Vi drakk noen øl og spiste litt pizza før han skulle dra igjen. Været kan ingen klage på. Så fantastisk. 
Jeg anbefaler egentlig alle om å teste pizzaen de har på Dickens i Stavanger. Jeg har prøvd den for egentlig ganske lenge siden, men hadde helt glemt av hvor god den egentlig var. Det fikk fram mange minner fra da jeg var 18 og stuck i vågen da jeg ikke var gammel nok til å gå noen andre plasser.


Etter en stund og sitte nedi vågen bestemte jeg og pus oss for å stikke en plass hvor det ikke var så mye folk. Jeg kjente at jeg har blitt solbrent på skuldrene og selvom min utkårede ikke ville innrømme det så ble faktisk han også ganske rød på armene, så måtte det solbriller som kunne bekrefte det til. Vi bestemte oss for å stikke opp på en park på Storhaug hvor vi bor sånn at vi kunne drikke litt champagne og slappe av uten alt mas og fjas som alltid er nedi byen. Jeg elsker å bo så nærme byen, og på lik linje bo så nærme en plass man kan stikke og slappe av litt uten at det er en million av folk rundt.


Jeg er usikker på om denne parken faktisk har et navn, men det var sykt digg og ligge her å slappe av. Pusen begynte etterhvert og bli litt kald fordi det blåste litt oppå her siden det er på en haug så vi valgte og dra hjem etter en time ca. Jeg elsker dette været. Skulle ønske det kunne holdt seg sånn hver dag til det ble høst.

Håper alle får en fantastisk dag videre og at dere har like fint vær som her! 

 

 

#blogg #blog #hverdag #jente #blogger #siljetorland #side2

 • Skrevet: 05.05.2017
 • Klokken: 19:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

En ny start

 • Skrevet: 04.05.2017
 • Klokken: 18:13
 • Kategori: Blogg

Hallo alle fine lesere!

Jeg har lenge tenkt på å begynne å blogge igjen. Sånn ikke bare en gang i måneden, men prøve å holde meg til som jeg gjorde før. Forhåpenligvis en gang til dagen - minst. Det er skjedd egentlig en del siden jeg blogget sist. Jeg føler liksom at for en gang skyld så begynner ting og gå min vei. Jeg har det egentlig veldig bra for øyeblikket. Det er ikke så vanlig når det kommer til meg. Jeg er absolutt en positiv person, men når alt kommer til alt var det mye negativitet som måtte ut av livet mitt. Jeg har nesten kvittet meg med alt og det er noe jeg er stolt over meg selv at jeg har klart. Men det er som de sier at når en dør lukkes åpnes en annen opp.


Jeg er så utrolig glad for at det endelig begynner og gå mot sommer. Det og faktisk kunne gå ut i en shorts uten og fryse av seg alt man har er flott. Det er da jeg er i mitt ess. Sitte ute mens man spiser is, tar en øl eller lignende og nyte sola - kan jeg si det er godt å bo i Norge. Vi har alt for mye dårlig vær i dette landet og når da sommeren kommer så gjør det noe absolutt med humøret. Vinterdepresjonen har sagt farvel. Hvertfall for nå.


Jeg har jo faktisk ikke laget et innlegg om at jeg har farget håret igjen. Vell - jeg ble egentlig veldig lei av å ha flekkete blondt/lilla/grått hår så farget det bare tilbake til den fargen som vil matche mitt hår som vokser ut. Så kan håret mitt få en pause fra all blekingen, lillashampoo osv og det som må til for å opprettholde den blonde fargen. Jeg er egentlig veldig fornøyd. Jeg passer å ha mørkt hår omtrent like godt som blondt. Bare at den ene er mye enklere å ha med å gjøre enn den andre tho. 


Jeg tenker en del på sommerferie. Jeg hadde ikke nor ferie i fjor og kjenner på meg at det behøves veldig mye med en tur vekk fra dette landet. Noen som har tips til en fin plass man kan reise til? Liker å bo her - men man må vekk noen ganger, bare for å få en forandring. Kommer til å få brakkesyke til slutt. 

Vell, det var egentlig godt å skrive litt igjen. Det har jeg faktisk savnet. Det som har vært hovedgrunnen til at jeg ikke har blogga har rett og slett bare vært manko på ting og skrive om. Jeg skal bli flinkere til å planlegge innlegg litt mer enn jeg gjør. Jeg føler jo jeg fikk dette bra til sist. 

Ha en fantastisk dag alle sammen og håper dere har like fint vær hvor dere bor som hvor jeg bor. Vi har rundt 20 grader og det er i skyggen!

 

 

#blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #side2 #sommer

 • Skrevet: 04.05.2017
 • Klokken: 18:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits