The Conjuring 2 (ingen spoiler)

 • Skrevet: 13.06.2016
 • Klokken: 12:32
 • Kategori: Film Review

Hallo alle fine mennesker.

i går var jeg å så The Conjuring 2. Jeg kan med hånda på hjertet si at denne filmen var skummel. De som er keen på en skikkelig skvette film bør se denne. Jeg hadde hørt ganske mye om at den var dårlig osv, men vil ikke si det. Dette er en film jeg godt kunne tenkt meg å se igjen.


Ok, for å begynne litt da. På mange måter minnet denne filmen meg om Insidious. Det er jo samme regissør som har laget begge filmene. I denne filmen begynte det hele med en "ut-av-deg-selv opplevelse" De som har sett Insidious vet hva jeg snakker om. Hvis noen har sett The Conjuring 1 så husker du kanskje den scenen når de holder på med en eksorisme og hun Lorrane plutselig begynner å hyle når hun ser inn i øynene til mannen som får en utrivning og man ikke får svar på hva hun så. Det får man svar på i denne filmen. Takk gud!


Det jeg liker med disse filmene er at det skumle bygger seg sakte men sikkert opp. Hun damen på dette bildet minner igjen om det fra Insidious, så det er absolutt ingen tvil om hvem som har laget denne filmen. Mange scener i denne filmen var så ekle at jeg enda tenker på de. På mange måter er denne filmen mye skumlere enn den første. Det er litt "billig" skvetting i filmen. Når det plutselig kommer et stygt tryne og et PANG så er det ikke noen tvil om man man blir skremt.


Filmen varer i over 2 timer, men det går egentlig greit. Jeg ble så oppslukt i den at det var nesten skremmende så fort den gikk over. Jeg gleder meg til å se denne igjen. Jeg håper de lager en nr 3. Det tror jeg faktisk de kan dra den ut til. 

Det var en dame i salen som plutselig fikk et anfall og lå der og ropte mange rare lyder. Litt dumt å gå på kino og se en sånn film hvis man risikerer å få et anfall. Whatever. Ikke mitt problem.

Håper alle får en fin dag <3 

Q: Skal du/eller har du sett The Conjuring 2?

 

#blogg #blog #theconjuring2 #theconjuring #kino #yey #blogger #bloggno #siljetorland

 • Skrevet: 13.06.2016
 • Klokken: 12:32
 • Kategori: Film Review
 • Kommentarer: 2

Jeg gjorde noe ulovlig

 • Skrevet: 12.06.2016
 • Klokken: 15:48
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen

Jeg og en venninne har en greie. Hvis dere har fulgt med på snapchaten min så har dete garantert fått med dere at vi veldig ofte stikker innom et nedlagt sinnsykehus. Vi er ofte ute på plassen som heter Dale. Det er et enormt bygg som egentlig bare står der. Det finnes veldig mange historier om det bygget. Nede i kjelleren så holdt de på med både sjokkterapi og lobotomering. Det ligger en slags aura over hele bygget. En trist men 'sint' følelse. Ja - vi gikk inn.


Jeg vil ikke akkurat kalle det for ulovlig å gå inn. Heller mer "mindre satt pris på". Det er så utrolig mange som går inn i bygget for å ødelegge det som står. Knuse dører, vasker, doer osv. Jeg mener man burde ha respekt for det som er der inne. Det er faktisk noen som eier bygget. De driver hele tiden med å boltre igjen dørene, men de åpnes av folk uansett. Det bygget kommer alltid til å ha inntrengere i seg. Helt til dagen de finner ut av de skal rive det eller bygget det opp igjen.


Jeg syntes det er givende å gå inn på dale. Det er noe med den følelsen man får. Et slags adrenalin kick. Jeg skal være helt ærlig med dere og fortelle at det er ikke stille inne på dette bygget. Jeg hører føtter som springer over gulvet, stemmer og andre rare lyder. Et sagn sier at under krigen da bygget ble brukt som sinnsykehus og det ikke var plass til skadet soldater på sykehuset - drepte de folkene som var innlagt her for å få plass til soldatene. Det er ikke lett å si hva som er sant og hva som er tull, men interessant uansett. 


Er det noe dale og gandsfjorden kan by på så er det en fantastisk utsikt. Jeg elsker å være her ute. Det er noe spesielt med det.

Håper alle får en kjempe fin søndag videre.

 

#dale #gandsfjorden #dalegalehus #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger

 • Skrevet: 12.06.2016
 • Klokken: 15:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Mai favoritter 2016

Hei alle fine mennesker!

Jeg er lei meg for at dette innlegget kommer alt for sent, men det er kanskje som de sier at bedre seint enn aldri. Jeg tenkte å oppsummere litt hav som har vært mine favoritter for måneden som gikk. Det har vært ganske mange oppturer!
Garnier micellar rensevann med olje. Vell, denne kjøpte jeg helt på slutten av måneden men herregud så mye bedre den er enn den originale. Denne er ikke noe grisete etterpå og huden blir silkemyk. Skal aldri gå tilbake til den originale etter denne! Tuller ikke.


Jeg som pollenallergiker nyser omtrent hele sommeren selvom jeg har fått sprøyta. Jeg er avhengig av å ha med meg en av disse når jeg går ut for å kunne puse fritt. Definitivt et must for min del. 


Kicks sin mattifying primer. Jeg har aldri brukt denne så mye som i det siste. Jeg er egentlig elendig å bruke primer fordi jeg glemmer det så lett. Nå har det ikke vært i glemmeboka på lenge og jeg er mye mer fornøyd med sminken. Pluss at det holder hele dagen.


Makeup mekka sitt powder contour pallette. Jeg bruker egentlig bare de to til høyre. Den øverste og nederste. Funker kjempe bra til en naturlig look. Et veldig godt kjøp. Månedens favorittsang: Freddy Kalas - Jovial. Skikkelig god sommersang.

Cravings: Iskrem!

Opptur: Her er det mange. 16 og 17 Mai, Tysklandsturen og flytta til Stavanger.

Nedtur: Kan egentlig ikke komme på noe, men må kanskje være noe som skjedde på 17 mai.

 

Håper alle får en fin dag videre. Det skal hvertfall jeg!

 

 

#favoritter #favs #fav #månedligefavoritter #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger

Jeg har flytta

 • Skrevet: 02.06.2016
 • Klokken: 16:38
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen.

Det har gått så alt for lenge mellom hvert innlegg at jeg egentlig lurer litt på om jeg skal fortsette med å blogge eller om jeg skal legge det dødt. Hva tenker dere? Føler egentlig at jeg bare får dårlig samvittighet når jeg ikke blogger på lenge og føler det er så ubetydelige innlegg. Tenkte at jeg bare skulle informere dere om at jeg faktisk har flytta. Men det er ikke så alt for langt borte fra der jeg bodde.


Jeg flytta fra verdens største drittplass til noe som er litt mer sentralt. De som har lest bloggen min en stund vet at jeg har bodd i Sandnes i de siste 3 årene. Jeg har nå flytta ræva mi til Stavanger sentrum og jeg elsker det. Det eneste som er litt rart er at jeg nå bor i et kollektiv med 2 andre jeg ikke aner hvem er. Det går bra så langt hvertfall.


Jeg har fått noen spørsmål (eller egentlig ganske mange) hva jeg gjør på Dale hele tiden. Følg snapchaten min for å se glimt av mitt liv (siljetorland). Grunnen til at jeg er der så ofte vet jeg faktisk ikke. Det er ganske givende på en måte. Det føles som mitt 2 hjem.


Jeg vil takke Sandy for alle de fine turene vi har tatt i det siste. Ilu <3  håper det kommer fler av de snart!

 

Håper alle får en fin dag videre og at dere har finere vær enn oss i Stavanger for her tordner det som et helvete. 

 

#blogg #blog #hverdag #siljetorland #dale #dale4ever 

 • Skrevet: 02.06.2016
 • Klokken: 16:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits