Mine pet peeves

 • Skrevet: 30.06.2017
 • Klokken: 16:36
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen! 

Pet peeves eller på godt Norsk - det verste man vet. Jeg har en del av dette, men jeg har samlet sammen det verste jeg vet som jeg i allefall kan komme på nå. Jeg syntes sånne innlegg som dette er noen av de mest interessante som er. Det er morsomt å se hva andre absolutt ikke takler. Her er mine:#1: Jeg får MEGA CRINGE når folk pusser tennene. Misforstå meg rett - folk må pusse tennene. Men å høre lyden fra andre på tv eller rett vedsiden av meg får meg til å rynke nesen. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg HATER det.

#2: Når folk ikke tar nei til et svar. Om noen spør deg om noe og du svarer med at "nei jeg orker ikke idag" så skal de overtale deg deluxe til å gjøre det allikevel. Jeg er fæl å spør fler ganger, men jeg maser ikke til folk blir sint. Kanskje litt dobbelmoralsk, men et nei er et nei.

#3: Masing. Dette har jeg nevnt tidligere og minner kanskje litt om den ovenfor. Når folk maser på meg blir jeg steine gal og ender opp med å ikke gidde. Det er greit å minne på, men overdrevent mas blir et nei til slutt.

#4: Folk som biter negler og spytter det ut på gulvet. Først og fremst.. æsj! De som gjør dette er ekle! 

#5: Folk som somler i security'en på flyplass. Går igjennom med beltet på - må ta det av - går inn med klokke - må ta den også av - går inn med en hel butikk - må ta den av. Altså, kan ikke folk være litt mer forberedt?

*fortsetter under bildet*


#6: Når noen spiller høy musikk på mobilen på offentlig transport. Dette er kanskje det som irriterer meg mest. Vanligvis spilles det sånn mega jalla muslimsk musikk. Ja ok at noen sikkert liker det - men hva er galt med å bruke øretelefoner? Herregud.

#7: Folk som avbryter. Hvis man forteller om noe som skjedde så avbryter en annen med "ja herregud igår kappet jeg av meg foten og solgte den til Kina. Really? ok.

#8: Når noen snakker høyt i en kinosal under en film. Fuck off. Dette er faktisk respektløst. Folk betaler for å se en film også skal det sitte noen å prate igjennom hele filmen. De burde hatt security i kinosaler i Norge som de har i USA. Der kaster de ut folk om de bråker.

#9: Folk som ikke fatter at klokka er 05:20 og det er på tide å legge seg. Festing er ok. Jeg gjør det samme. Men er det nødvendig å bråke hele natten og plage naboer? Enkelte må faktisk opp å jobbe på lørdags morgenen.

#10: Sist og ikke minst - folk som er slemme mot dyr! Hvordan er det mulig? Det er helt jævlig at noen gjør sånt. 


Det var mine pet peeves. Har du noen av de jeg har? 

Ha en fantastisk dag videre alle sammen <3

 

 

#blogg #blog #petpeeves #blogger #siljetorland #bloggno #side2

 • Skrevet: 30.06.2017
 • Klokken: 16:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Min mening om 13 Reasons why

 • Skrevet: 29.06.2017
 • Klokken: 21:22
 • Kategori: Film Review

Hei alle sammen!

Nå er det igjen en stund siden jeg har blogget, jeg har egentlig hatt litt lækk på ting å skrive om - men i det siste så har jeg fått mye inspo så nå kommer det noen innlegg litt oftere.

Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om det mest "omtalte" serien i det siste. Nemlig 13 Reasons why. Dette er en serie som følger en gjeng med skoleelever som har dratt en jente til å ta selvmord. Jeg for min del syntes at serien er ekstremt treig og det er mye fram og tilbake hele tiden. Jeg skjønner jo at dette er en serie og de kan ikke la alt komme fram i lyset i løpet av en episode, men det er da voldsomt mye opp og ned. Hver episode representerer en ny elev som har vært med på å dra Hannah til å ta selvmord, men jeg for min del lurer veldig på hvor alle disse kommer fra. Det er et fåtall av de som har vært med på dette som de følger hele sesongen. Mange kommer ut av det blå.


En ting som irriterte meg grønn var at ikke Clay som spiller en av hovedpersonen kunne ha et maraton med å høre alle kassettene på en dag. I stedenfor går han rundt å konstant spør andre om hva som skjer neste. Alle svarer det samme at lytt så får du vite. Det er noe jeg bet merke i ofte. Ganske plagsomt.

Noe annet som jeg føler er viktig for alle å vite er at de fleste blir plaget på skolen og selvmord er sjeldent den eneste utveien. Når man går på ungdomsskole eller videregående er man hormonelle folk som forandrer seg veldig mye og kan kanskje ta seg veldig nær av småting og overdrive med at selvmord er den eneste utveien. I serien kommer det fram at men blir stemplet som hore, løs osv. Hvem har ikke vært der? Det er som regel gutter som kaller jenter dette og det er fordi de ikke har et styggere ord å bruke. Jeg syntes ikke man skal ta seg nær av sånt.


Altså, misforstå meg rett nå - serien har veldig mange sterke scener som både inneholder voldtekt av fulle jenter, utnyttelse, selvskading, alkohol, dop og ikke minst selvmord. De 2 siste episodene var de eneste jeg syntes var spennende og den siste fikk meg faktisk til å gråte. Det minnet meg om når jeg var ung og hadde blitt mobbet. Jeg har selv ville tatt selvmord, men det er da de små tingene i livet betyr noe. 

Jeg vil egentlig anbefale denne serien om man kjeder seg. Serien er så treig at jeg har brukt nesten 2 måneder på 13 episoder. Men i lengden så skal jeg se sesong 2 når den kommer ut. Det var ikke før det var rundt 20 minutter igjen det begynte å bli veldig intenst. Serien finner du på Netflix om du ønsker å se da det er en Netflix original.

 Hva er din mening om denne serien? Håper alle får en fin kveld videre!

 

 

#blogg #blog #13godegrunner #13reasonswhy #netflix #blogger #siljetorland #hverdag #jente

 • Skrevet: 29.06.2017
 • Klokken: 21:22
 • Kategori: Film Review
 • Kommentarer: 4

Svar på spørsmålsrunden

 • Skrevet: 11.06.2017
 • Klokken: 21:14
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Gah, for en dag. Jeg har absolutt ikke vært i noen godform sånn egentlig. Jeg har egentlig bare brukt hele dagen på å sove, men noen ganger er det bare det som skal til. Her kommer svarene på spørsmålsrunden hvertfall. Tusen takk til alle som hadde spørsmål. Enjoy


Hvilken parfyme bruker du mest? - For øyeblikket så er det Zara Jasmine. Den er så god!

Hva er din hobby? - Jeg har vell egentlig ikke noe skikkelig hobby. Tenker meg det vil gå i drill da.

Drikker du alkohol? Jeg har lyst å prøve men tørr ikke. (er 19) - Ja jeg drikker alkohol, men hvis du ikke er komfortabel med å drikke så lar du være. Ikke la andre presse deg til noe om du ikke selv ønsker det.

Hvor vil du på ferie i år? - Forhåpentligvis så blir det til Øst Europa en plass. Polen eller noe i den duren.

Favoritt serien din?-  Dette er litt vanskelig men det vil nok ende på Orange is the new black om jeg bare kunne velge 1.

Hva heter kjæresten din? - Henrik 

Hvor bor du? Jeg vet du bor i Stavanger, men det er jo stort. - Jeg bor faktisk i Stavanger sentrum. Eller lettere sagt på storhaug.

Hva er det du liker med kjæresten din? - Jeg liker han for den han er. Han er et fantastisk menneske på alle mulige måter. Han får meg til å le og får meg til å føle meg komfortabel uansett hva jeg gjør. Ord kan ikke beskrive det egentlig. Jeg elsker han.

Hvem av brødrene dine liker du best? - Haha! Tror jeg vet hvem som stilte dette spørsmålet. Jeg har nok mest til felles med deg som skreiv dette spørsmålet, men jeg er like glad i begge 2.

Vil du gifte deg? - Ja den vil jeg.

Vil du ha barn? - Jada, en dag.

Katt eller hund? - Hund.

Skumleste filmen du har sett? - Hm. Insidious.

*fortsetter under bildet*

Er du lykkelig der du er nå? - Ja, jeg er veldig lykkelig.

Hva angrer du mest på? - Jeg er ikke en person som angrer så mye på ting. Det jeg angrer på er når jeg og ei venninne på barneskolen skrudde av alle sykkelskjermene på syklene til ungdomsskole elevene. Det verste av alt var at de fikk med seg hele greia og sprang etter oss og fikk oss til å skru de på plass mens hele skolen stod å så på.

Hva syntes du om trump som president? - Jeg bryr meg egentlig ikke så mye. Jeg syntes han er idiot uansett.

Hvem er bestevennen din? - Kjæresten min og Stine.

Kjøper du alkohol til mindreårige?-  Nei det gjør jeg ikke. Jeg vanker ikke med kids.

Fester du mye? - Ikke noe mer enn normalt.

Vil du reise til oslo i nærmeste framtid? - Det håper jeg.

Hvor er du født? - Jeg er født på Akershus sykehus.

Hvilken dialekt har du? - Ja si det! Mange tror jeg er fra Sør landet, andre tror jeg er fra Rogaland. Men jeg har vell opprinnelig Finnmark dialekt. Hvor den har tatt veien aner jeg ikke.

Kan du begynne å videoblogge litt av og til? - Jeg skulle gjerne gjort det om livet mitt var litt mer interessant.

Hvilket innlegg er du mest fornøyd med? - Det vet jeg ikke. Kanskje DETTE

Hva syntes du om tequila? - Nei fysj. Når det er en god idé, burde jeg dra hjem.

Tror du noen crusher på deg, sånn utenom kjæresten din? - Nei det har jeg ikke anelse om.

Hvilken film så du sist på kino? -  Pirates of the caribbean - dead men tell no tales/salazar's revenge. Aner ikke hvorfor den har 2 navn. Anbefales!

Hva var det beste med sommerfesten? - Jeg tror det må bli å se Martin Garrix og TIX live.

Hva er din mening om paradise hotel vinnerene, syntes du det var rettferdig? - Egentlig så gir jeg 0 fuck, men rettferdig var det vell ikke. Jeg mener det burde deles likt. Syntes hvertfall ikke hun Isabelle fortjente det.

Sånn. Tusen takk til alle som hadde spørsmål. Ha en fantastisk dag videre alle sammen!

 

#blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #side2 #QA

 • Skrevet: 11.06.2017
 • Klokken: 21:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Den store sommerfesten 2017

 • Skrevet: 09.06.2017
 • Klokken: 11:56
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen!

Bedre seint enn aldri eller hva? Jeg var en av de ca 30.000 som var på sommerfesten i Stavanger og fikk se Justin Bieber, Martin Garrix, TIX osv live. I lang tid så har bucketlista mi vært å se Garrix og TIX live så er det noe jeg er fornøyd med så er det akkurat det. Selvom været var helt sinnsykt dårlig så var det god stemning! Det er jo selvfølgelig veldig typisk at det skal regne på sånne dager som det, men været er det vell heller lite man kan gjøre med. Jeg dro på meg en skikkelig forkjølelse av å være ute så lenge i en klissvåt jakke, men var det verdt det? Absolutt!


Jeg sliter maksimalt med klaustrofobi så det var ikke engang litt viktig for meg å stå langt framme. Dessuten siden det var så mange yngre personer der, hadde de satt alkoholfri sone ved scenen. Noe som var helt ok for min del.


Jeg hadde det veldig kjekt sammen med verdens beste. Jeg som egentlig ikke er noe festival menneske hadde det overraskende bra. Jeg ville lett gjort dette igjen.

Ha en fantastisk dag videre! Husk spørsmål til spørsmålsrunden min HER 
 

 

#DenStore #sommerfest #justinbieber #martingarrix #stavanger #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland

 • Skrevet: 09.06.2017
 • Klokken: 11:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Spørsmålsrunde

 • Skrevet: 01.06.2017
 • Klokken: 19:48
 • Kategori: Blogg

Hallo alle fine folk 

Tenkte kanskje det ville være på sin plass med en ny spørsmålsrunde. Jeg elsker å svare på spørsmålene deres. Det er de innleggene jeg liker best å skrive. Da føler jeg at jeg skriver noe dere vil lese. 


Jeg begynner å bli så klar for sommer nå! Selvom det er relativt varmt ute så ser jeg egentlig bare fram til de dagene når man ikke trenger å tenke på å kjenne om det er varmt ute, men bare ta på seg akkurat det man har lyst til. 

Så spør meg gjerne om ting du lurer på så skal jeg ta de med i et senere innlegg <3

 

Ha en fantastisk dag videre alle sammen.
#blogg #blog #hverdag #jente #spørsmålsrunde #QA #siljetorland

 • Skrevet: 01.06.2017
 • Klokken: 19:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 13
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits