Er nå det virkelig så mye å be om?

 • Skrevet: 26.07.2016
 • Klokken: 18:53
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen!

God sommer! Eller skal jeg si god høst? Hvorfor er sommeren i Norge så utrolig kjip? Vi har de få dagene inni her og der hvor det er fint vær. Jeg for én gang skyld bestemte meg for å være tan denne sommeren så har flittig brukt solstudioet for å få en fin farge, men når sola ikke står å himmelen er det for kaldt å gå ute i shorts eller lignende. Kan ikke akkurat si at jeg bryr meg så mye om det. Jeg skal vise fram fargen min og jeg så skal fryse til døde.


Jeg savner venninnene mine. Er ikke det typisk at alle er på ferie samtidig? Hva skal jeg da gjøre? Heldigvis menger jeg en del med kompisene mine som er hjemme, men ingenting er som litt jente tid. Om et par dager kommer ene venninna mi hjem. Det skal bli godt å få henne i nærheten igjen. Det er greit å vite at noen hvertfall er her.


Jeg vil ha SKIKKELIG sommer. Det er seriøst like før jeg bestiller en reise til et utland alene og bare går amok og soler meg hele dagen. Bade osv. Det er urettferdig at alle andre land har bedre vær enn oss. Det er så utrolig typisk Norge. Gah.


Altså. Se nå på dette! Det er helt krise. Og det verste av alt er når jeg bestemmer meg for å bevege meg ut så begynner det å bøtte ned. Det står aldri feil. 

Q: Har du et tips til en bra plass man kan få litt sol? Ikke Tyrkia eller sånne land. 
 

Ha en fantastisk dag!

#NorgePåSittBeste #rogaland #saynomore #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger

 • Skrevet: 26.07.2016
 • Klokken: 18:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

This is real, this is me..

 • Skrevet: 19.07.2016
 • Klokken: 19:51
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

*FYI - Nei er ikke naken på disse bildene* 

 

Dette innlegget kommer til å bli veldig langt, men jeg føler får å få ut noen tanker. Jeg vil dele med dere hvem jeg er og hva jeg går igjennom. Det er ikke alltid lett å dvele på ting over lengre tid. Så her kommer det.

Som dere kanskje vet så bor jeg alene. Jeg bor helt 100% alene i Rogaland uten noen form for familie i området. Nei jeg vil ikke se på meg som et unikum som bor for meg selv, men det er vanskelig av og til. Det begynner å bli ganske mange år siden jeg bodde i omårdet hvor mor eller far bor. Jeg klarer meg - det har jeg alltid gjort men det er tungt av og til.
Jeg er en konfliktsky person. Med én gang jeg merker at noe kan utvikle seg til å bli en diskusjon så trekker jeg meg unna. Jeg takler ikke å dvele over ting man lett kan unngå. De som kjenner meg vet at hvis det blir diskusjoner over nett, telefon eller lignende sosiale medier så lar jeg være å svare eller legger på. Det er ikke vondt ment men det er min måte å fortelle at jeg ikke orker dette mer nå.

Jeg sliter med å stole på folk og det har jeg alltid gjort. Jeg er en person som trenger en bekreftelse ofte på at "du kan stole på meg" Eller "ikke bekymre deg". Jeg tror på det når folk sier ting, men en liten demon inni meg forteller at man aldri skal stole helt på folk. Det er et VELDIG VELDIG fåtall med folk jeg stoler helt 100% på. Det er kanskje maks 3 eller 5 stykker. Det kommer av at jeg har blitt løyet til, dichet, glemt og gjemt bort. Jeg har mange ganger vært en 'punch ball' man bare kan dytte i den retningen man vil ha. Derfor er det mulig at jeg er så kynisk som jeg er den dag idag. Mennesker er egentlig noen forferdelige ting. Det er vanskelig til tider men det vil alltid være sånn vil jeg tro.


Jeg vil se på meg selv som en positiv person. Selvom ting kanskje går litt nedover innimellom så klarer jeg å se forbi det og komme meg videre. Jeg kan absolutt si at hvis jeg hadde hatt mer av familie eller venner litt nærmere så hadde det vært lettere. Jeg gjorde et valg om å flytte til Stavanger sentrum fra Sandnes for å være nærmere mine nærmeste venner. De jeg kan snakke med alt om og det føles bedre nå når man ikke behøver å reise i 100 år for å treffes lengre.

De som kjenner meg vet at jeg er en festglad jente. Jeg takker aldri nei til en fest. Jeg kan ikke si jeg er noe alkoholiker, men det hjelper på å glemme ting akkurat der og da. Noe jeg er flink til er å ikke minne meg selv på dagen etterpå hvorfor jeg var lei meg dagen før, så det hjelper altså på for min del. Dessuten liker jeg kjempe godt å bli kjent med nye folk på byen eller hvor som helst egentlig. 


Jeg driver ikke noe særlig med dette nå, men jeg har i lang tid vært en veteran på Tinder. Jeg har brukt den appen til å tilfredsstille mine behov med å snakke med folk. Ikke nødvendigvis for å møte de, men bare for å snakke. Jeg vil se på det som samme måte når man snakker med random folk på andre apper eller lignende. Jeg er definitivt et sosialt menneske. Jeg liker å snakke med folk. Gjerne nye som jeg aldri har snakket med før. Dele opplevelser man har opplevd. Bli kjent. 

Jeg blir alt for fort glad i folk. Det er noe som er en av mine svakheter. Jeg er elendig på å være slem tilbake til folk som er det mot meg. Jeg prøver alltid å se det beste i folk, uansett hva de har gjort tidligere. Det er veldig vanskelig men det er sånn jeg er. Selvom jeg er selvopptatt så bryr jeg meg alt for mye om folk. Til og med folk jeg ikke har møtt før. Men klarer ikke se på meg som et humanitært eller et solidaritets menneske. 


Når det kommer til framtiden har jeg ingen plan. Jeg vet ikke hva jeg vil med livet mitt. Kanskje det er litt spesielt for de fleste har jeg et ønske om hva de vil gjøre. Jeg vet ikke hva jeg vil utdanne meg til, jeg vet ikke om jeg noen gang ønsker meg min egen familie, jeg vet ikke 100% hvor jeg vil bo og jeg vet ikke hva jeg må gjøre for å finne ut av dette. Jeg har ønsker om at "dette kunne jeg tenkt meg å jobbe med", men det er vanskelig. Jeg er lite glad i å gå på skole for eksempel. Jeg liker ikke timeplaner. Jeg liker jobbtider. At man får spørsmålet "kan du jobbe fra 10-16 i morgen?" er spørsmål og timeplaner jeg liker. Jeg liker å jobbe, men liker ikke jobbe for å komme meg til den stillingen jeg nødvendigvis vil ha. Kanskje litt innviklet, men det er sånn jeg er.

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg er blitt stemplet som et dårlig menneske, dårlig forbilde osv. Unnskyld meg - men jeg trenger ikke være noen forbilde for noen. Jeg er ikke en kjent person som folk kan se opp til. Jeg er meg selv så folk kan enten like det eller ikke. Trenger ikke noen bekreftelse på hva jeg er eller ikke er. 

Jeg er sjeldent lei meg, og gråter enda sjeldnere. For meg er det et stort tegn på svakhet. Jeg liker ikke å vise til ande folk at jeg er svak. Jeg må konstant være sterk for meg selv. Det hender selvfølgelig at begeret renner over og at jeg får en tvang til å være lei meg. Det er sunt å være litt lei seg inni mellom, men jeg prøver alltid så godt jeg kan å unngå det. Noe jeg i det sister føler jeg har opplevd er å såre andre mennesker. Det er ikke med vilje, men jeg er kanskje ikke direkte nok mot enkelte folk og lar de få falske forhåpninger. Det er vanskelig og tungt for meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det bedre. Det må bare bli som det blir. 

 

Beklager at dette innlegget dro litt ut, men nå vet dere hvertfall sånn litt hva som svever inne i hodet mitt. Det er mye å fordøye, men å klare meg - det vet jeg at jeg kan. Ha en fin dag <3

 

#følelser #emotions #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #bloggno 

 • Skrevet: 19.07.2016
 • Klokken: 19:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Men det er så ulikt meg

 • Skrevet: 14.07.2016
 • Klokken: 14:40
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Jeg har merket skikkelig at jeg er inne i en fase hvor jeg forandrer meg. Jeg vet ikke om det er til det bedre eller verre. Jeg håper på førstnevnte. En ting som er nytt med meg er at lunta mi er kortere. Jeg kan fort bli irritert og sleng-kommentarer finer jeg mer ikke i, selvom det bare er kødd. Jeg vet ikke hvorfor jeg er sånn men det er vell noe som skjer.


Jeg prøver så godt jeg kan å holde tanker og følelser i sjakk - men det er ikke lett. Jeg føler meg så alene på mange fronter - men egentlig er jeg alldeles ikke alene. Jeg har nesten ikke dager hvor jeg kun er for meg selv og ingen andre. Venner skal det ikke stå på - men det er noe som mangler allikevel. 
I det siste har jeg begynt å lese bøker. Hallo?! Silje Torland leser bøker? Ikke normalt. Jeg har aldri vært en lesehest. De få bøkene jeg har lest bør føle seg priviligert. Nå holder jeg på med Narnia igjen. Jeg syntes det er så fine historier at hvorfor ikke?


Jeg har også joina hypen om å fange Pokémons. Jeg vandrer ute midt på natta og fanger de teite tingene. Det er en kjempe fin form for å komme seg ut hjemmefra. Jeg syntes det er ganske gøy, men folk i gata ser hva jeg holder på med og spør ganske ofte om jeg fanger pokémon. Jeg kunne vell i teorien ikke gitt mer F i sånne ting som det - men det er ganske kjekt uansett. 


Jeg merker at jeg ikke skal på noen sommerferie i år. Jeg kjeder ræva av meg her hjemme. Det er absolutt ikke en damn pøkk å finne på. Det er så utrolig kjedelig at halve kunne vært nok. Jeg trenger litt mer tidsfordriv. Noen som har tips?

Nå skal jeg få rydda litt i leiligheten sånn at det ser litt bedre ut før jeg tar turen ned til Stavanger sentrum. Håper alle får en fin dag videre.

#changes #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #bloggno

 • Skrevet: 14.07.2016
 • Klokken: 14:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

I'm back!

 • Skrevet: 13.07.2016
 • Klokken: 18:19
 • Kategori: Blogg

Hallo alle flotte folk.

Jeg er endelig tilbake med bloggen. Jeg har hatt en liten pause en stund nå bare for å faktisk gjøre noe annet og få litt inspirasjon til å fortsette. Jeg er veldig glad i å blogge så derfor har det vært litt rart og ikke blogget på en stund. 


Mye er skjedd på denne måneden jeg har hatt pause. Jeg har opplevd ganske mye og har ennå en del å oppleve igjen før sommeren ender. Jeg orker ikke dra opp alt som er skjedd, men for å gjøre det enkelt så har jeg egentlig det ganske bra. Dere vet at jeg bor i kollektiv sant? Mange har sagt til meg at jeg ikke kommer til å like det og at jeg kommer til å bli lei av å ha folk rundt meg hele tiden men det stemmer faktisk ikke. Jeg ELSKER å bo i kollektiv. At jeg ikke har gjort det før nå er litt rart. Jeg ville ikke bytta det ut mot noe i verden. Vi er 3 stykker som bor i mitt kollektiv og det er så utrolig koselig og kjekt å vite at man har folk her hvis det skulle skje noe eller lignende. Jeg trives skikkelig.


Jeg har i den siste tiden faktisk begynt å trene og det er også noe jeg liker å gjøre. Alltid har jeg hata å gjøre det men det gjelder vell å finne den treningsformen som passer deg best. Jeg er veldig glad i å løpe og på disse 7 ukene jeg har trent har jeg gått ned 8 kilo. Det syntes faktisk jeg er cred til meg selv. Det er godt å ha noe å fylle dagene med og ikke bare fyll og faenskap. Jeg har faktisk også bestemt meg for at i år skal jeg ha litt farge på kroppen. Jeg aner ikke - men alltid så har jeg bare trivdes skikkelig med å være hvit som et spøkelse, men litt farge har vell aldri drept noen. Jeg føler meg mye finere med en solbrun farge enn hvit. Regner med det er opptil en hver enkelt å bestemme. Whatever floats your boat.


Jeg fikk de nye brillene mine idag! Ghetto rævva mi satte seg på de forrige jeg hadde fordi jeg slenger alt jeg har i sengen så det er godt å kunne se verden igjen. Jeg tenker ikke så mye over at jeg er ganske så blind uten briller før jeg setter på meg nye. Litt morsomt. Jeg likte disse veldig godt. Svarte markerte briller er noe som passer meg. 

Nå skal jeg vente på at Stine kan dra ræva si fra Sandnes sånn at vi kan stikke til solariumet og få litt farge. Rart at det er meg som klager på at hun oppholder seg der og at det ikke er motsatt i og med at det er meg som har bodd der i 100 år.

Håper dere får en fantastisk dag videre og tusen takk for at dere har vært innom bloggen min og kikket litt selvom jeg har vært helt elendig å oppdatere den.

#blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #imbackbitches

 • Skrevet: 13.07.2016
 • Klokken: 18:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits