Miami oppsummering (bilder)

 • Skrevet: 29.11.2014
 • Klokken: 20:58
 • Kategori: Blogg

Endelig kan jeg begynne å blogge for fullt igjen. Var pain in the ass å skulle blogge via mobilen i Usa så lot heller bare være. Tenkte jeg skulle legge ved en del bilder som ble tatt og litt om hva jeg gjorde osv. Det var en fantastisk tur jeg aldri kommer til og glemme. Det var herlige 30 grader i skyggen og ca 25 grader i vannet hver dag (unntatt den siste) Miami er egentlig dyrt, hvertfall det jeg har erfart. Men å være nordmann i andre land så løser det seg egentlig lett.

Vi bodde på Miami beach så vi kunne bare krysse veien så var vi på stranden. Vannet var som man ser på tv - helt krystall grønt og kun sand på bunnen. Ikke noe steiner og krabber ol.

Er det noe det er mye av der så er det palmer og super fancy biler. Har aldri sett så mange ferrari og lamborghinier på en plass.

Dette bildet ble tatt på ocean drive. Veldig fin plass, men latterlig overpriset. Fikk ballsjokk av regningen.

Ble litt shopping, men det var overraskende lite butikker å handle i. Mest var det bare enten invandrer butikk eller souvenir sjapper.

Hurra for sinnsykt dårlig kvalitet. Dette er også tatt på ocean drive, men på en annen plass som heter "La baguette" om du noen gang er i Miami ALDRI gå dit! Dritt dårlig service, løgn, bedrageri og ikke minst helsikkens dyrt! Betalte over 1000 kr for 2 drinker. De lovde oss om vi satt oss ned hos de skulle vi få gratis shot og 2 for 1 på drinkene. 2 for 1 gjalt kun for 1 person, så for å få en gratis måtte du drikke den ene først. Ble dødsdårlig av billig vodka. Seriøst, det var så latterlig der!

Fikk drikke cosmopolitan for første gang, jeg syntes ikke den var noe spesielt god men det kommer av smellen av bildet oppforbi.. Jeg ble dødsdårlig den kvelden.

Fikk også tatt turen til Everglades. Veldig fint og spennende - men litt kaldt. Var å så på alligatorer i sitt naturlige element. Uforglemmelig!

Sist - men ikke minst fikk jeg holde en levende baby alligator. Mener navnet var Snappy faktisk. 

 

Som jeg sa så var dette en fantastisk tur. Jeg vil aldri glemme den. Gjorde en del andre kjedelige ting som jeg ikke gidder å nevne nå. Føles godt å blogge igjen!

 • Skrevet: 29.11.2014
 • Klokken: 20:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Miami

 • Skrevet: 23.11.2014
 • Klokken: 00:32
 • Kategori: Blogg

*Beklager om dette blir et rotete innlegg må lage innlegg via mobil* jeg kan begynne med å si at jeg så langt elsker miami. Det er så varmt her og mye å se. Det er ikke noe særlig sol ute, men man får litt farge uansett. Så langt har vi shoppet en del, hatt monster drinker (noe jeg ikke gjør igjen) spist god mat, vært på ocean drive. og sett stranda. Jeg kunne definitivt kommet tilbake igjen! Kofferten vår kom ikke frem før i går noe som skapte mye frustrasjon men reiseforsikringen skal betale en del tilbake. Jeg merker at jeg savner hunden min, hun er så langt borte :(

 • Skrevet: 23.11.2014
 • Klokken: 00:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Hvordan lære å elske seg selv

 • Skrevet: 17.11.2014
 • Klokken: 14:05
 • Kategori: Blogg

Ettersom jeg har vært en mega taper i mange år har jeg måttet gjøre det ene og det andre for å lære meg å elske meg selv for den jeg er. Det er vanskelig å se positive ting om seg selv når man er helt på bunnen, men det er så viktig og prøve uansett. Før når jeg skulle gi meg selv komplimenter prøvde jeg å si én fin ting til meg selv hver dag i speilet - jeg gjorde det, men jeg visste jeg løy til meg selv. Kunne for eksempel si "jeg har en fin munn" men innerst inne løy jeg. Men etter hvert begynte jeg å si ting til meg som jeg visste var sant og da ble det lettere for min del.
Det måtte ikke alltid være om utseende, noe jeg trodde. Jeg begynte å si ting som "du er flink å være en god venn" og når jeg begynte å bli ærlig mot meg selv ble ting veldig mye lettere og etterhvert ble jeg et mye bedre menneske.

Alle må finne seg selv før du kan lære å elske deg for den du er. Noen klarer aldri finne seg selv og noen vet det fra begynnelsen av. Jeg har vært i mange stadier av livet mitt - og det er vell de fleste også. Jeg har prøvd ut fler forskjellige stiler for å finne ut hva jeg liker best. Jeg har vært den som i hjel bleika håret sitt hvitt og hadde masse brunkrem i ansiktet (og på leppene) og 1 tonn mascara på øyenvippene. Vært den som sminket seg svart rundt øynene og kun hadde på band klær. Vært den som aldri brydde seg om hva man tok på og den som kun brydde seg om hva man tok på. Jeg har endt opp med den jeg er i dag og er egentlig fornøyd med det. Jeg endte opp på sist nevnte, jeg bryr meg alt for mye om hva jeg tar på og merker betyr noe for meg. Jeg er en "soss" det vet jeg - men jeg trives med den jeg er så da er det ikke noe som er bedre enn det.

Hentet fra instagrammen min (siljetorland) <-- følg meg <3

Da jeg begynte å bli interessert i hva jeg kledde på meg fikk jeg bedre selvtilitt. Jeg kunne aldri i hele mitt liv kunne gått ut i offentlighet i joggebukse med en fillete genser og en ødelagt veske. Jeg hadde ikke følt meg vell i det hele tatt og er sikker på at jeg hadde mistet alt av selvtilitt jeg har bygd opp til nå. Jeg vet jeg er flink å kle meg - uansett hva folk sier. Det er noe av det som holder meg oppe, for det er noe jeg er sikker på.

Alt kan fikses på. Hår - øyenvipper - pupper - mage - permanent sminke osv. Men på baksiden er du alltid den du er. Hvis du er som meg som hater å være uten sminke blandt andre folk tenk litt på dette, det er slik jeg alltid tenker:
- Når man skal ut på byen steller man seg i timesvis for å se fin ut, dekker alle urenheter i ansiktet med sminke setter i extensions (krøller det gjerne) tar på seg den fine utringede kjolen, høye sko og en fin veske + gjerne litt accessorice og går ut. Det er ikke deg. For du ser ikke sånn ut hver dag og hvis du bare kan like seg selv med sminke på trenger du mer øving. Men når du kommer hjem fra en fantastisk kveld ute og tar av skoene, legger veska på plass - tar av kjolen og sminken - tar av extensionsene og alt av accessoricene så ser du deg selv og hvor nydelig du er som naturlig. 

Det er veldig viktig å elske seg selv for hvordan vet du å elske andre om du ikke elsker deg selv. Og sånn btw; det er forskjell på å elske selg selv og å være innbilsk. Forskjellen er at når du elsker deg selv lærer du hvordan akseptere dine svake sider så ingen kan bruke de mot deg og når du er innbilsk elsker du seg selv fordi du syntes du er den vakreste i verden (sånne folk klarer jeg ikke forresten)

Når du har lært deg om hvem du er, akseptert hvordan du ser ut, funnet sin stil og syntes det er greit - da har du lært å elske deg selv.

 • Skrevet: 17.11.2014
 • Klokken: 14:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Hva er en god venn?

 • Skrevet: 14.11.2014
 • Klokken: 14:29
 • Kategori: Blogg

For meg er en god venn en som stiller opp og en som er der for deg å hører på hva du har å si selvom det er irriterende å høre på. Jeg har hatt en del venner og mange "venner" opp i gjennom tiden og så egentlig veldig fort hvem som var der og hvem som ikke var der. Jeg var heller ikke i en posisjon at jeg kunne dumpe de "vennene" som var dårlige for om du har vært her på bloggen en stund har du kanskje fått med deg et INNLEGG som handler om meg som mobbeoffer.

Jeg har pr. idag ikke 200 venner, men heller færre. Jeg velger kvalitet framfor kvantitet. Jeg har et par venner jeg kan være med fysisk og andre jeg kan snakke med, og når vi møtes er det som om vi ikke hadde mistet én dag sammen. Jeg trives godt med mine venner. De er det for meg og selvom jeg kanskje har feil i mange ting jeg sier så støtter de meg sånn som en venn skal.
Andre ting som skiller en god venn fra en venn er at med en god venn er en man kan krangle med, være uenige og ikke snakke sammen på aldri så lenge, men det kommer et punkt i livet hvor man forstår at man ikke kan være foruten den personen for man kan ikke glemme alle de gode og morsomme stundene man hadde sammen. 

En god venn er også en som ikke skal la skulderen stå åpen for å bli grått på, men den som går i skapet og henter ut tequilaen og dytter en i skulderen og si drikk. Noe av det fineste en kan si til meg er "jeg er her for deg" men en som sier "snakk med meg om det blir for ille/du får komme bort om du ikke blir bedre" kan man heller la være å si. Føles som man kun er der om ting blir for ille og at det ikke er noen annen utvei. En venn er en som ikke blir flau når du gjør teite ting i offentlighet, men en god venn blir med på det teite du gjør. Fler av de "kirkenes" vennene jeg har er like teite som meg og hiver seg gjerne på når det er dags for å være teit. 

En god venn forstår deg, en god venn er evigvarende.

Venner siden 17 August 1997, venner i 17 år, venner for alltid <3


 • Skrevet: 14.11.2014
 • Klokken: 14:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

"Must have" for høstvær

 • Skrevet: 09.11.2014
 • Klokken: 22:02
 • Kategori: Blogg

Det er så herlig at det endelig er blitt høst! Det er en fin årstid og nå på slutten er det bare spørsmål om tid før snøen kommer. Hvor jeg bor snør det skjelden og regner mye så jeg slipper sånn sett alt av boblebukser og boblejakker. Det er også veldig mildt her om vinteren - noe jeg kan leve med. Det er ting jeg absolutt må ha når det er høst og her er noen av de:

Nr.1:

Et stort mykt og godt skjerf. Er det noe jeg har mye av så er det akkurat dette. Kjøper nytt hvert år og det er kanskje en av de tingene jeg ser mest fram til med høst.

Nr.2:

Røde lepper. Egentlig kan jeg ikke fordra rødt, men syntes det er så fint på høsten. Fantastisk farge på en kald høst kveld om det er kino date eller en tur på byen

Nr.3:

En stor og god jakke. Jeg elsker høstjakker. De er seriøst de fineste som er. 

Nr.4:

Uggs. Er så typisk jentete når det blir kaldt ute så kommer uggsene fram. Spar deg for kommentarer som "vet du hva som er skjedd med dyrene for å lage uggs?" ja jeg vet. Et annet alternativ er Jeffrey Campbell sko. De er fantastiske!

Nr.5:

Halv-hansker. Jeg har akkurat disse bare i hvit og jeg liker godt å bruke de ute nå når det er blitt kjølig. Veldig gode. Du kan finne de HER  en veldig god selger!

Nr.6:

Kakao er jo typisk høst. Jeg forbinder alltid kakao med dårlig vær ute og man kan sitte inne å kose seg i varmen!

Nr.7:

Søte strikka sokker. Noe av de beste jeg vet. Hender alt for ofte at jeg sover med ullsokker. De holder meg varm under dyna i et kaldt rom

 

Her var noen av mine must have for høst. Del gjerne noe av det du bare må ha når det er høst! :)

 PS! SISTE DAG I MIN GIVEAWAY!! BLI MED HER HER HER

 • Skrevet: 09.11.2014
 • Klokken: 22:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Tidsfordiv når man er syk

 • Skrevet: 07.11.2014
 • Klokken: 20:37
 • Kategori: Blogg

Kanskje noen ser på en sykedag som en fri dag, men jeg hater seriøst å være syk. Ikke kan man gjøre noe og ikke kan man gå ut. Man må bare bli liggende og kjede seg mens man har vondt. Det eneste jeg vil er å være produktiv så derfor tenkte jeg å komme med noen tips til hva du kan gjøre på en sykedag som ikke er så krevende!

Nr.1:

Streame film eller serier. Det er hvertfall noe jeg liker å gjøre når jeg kjeder meg! Du finner de her: Netflix Viaplay HBO nordic 

Nr.2:

Håndarbeid. Hallo bestemor - ja jeg vet. Jeg som absolutt ikke kan sånne ting syntes at hekling er veldig morsomt og tidskrevende.

Nr.3:

Begynn å blogge! For noen er blogging kun morsomt i et par uker så glemmer man av det, men det er veldig fint å ha en plass hvor man kan rable hva man vil!

Nr.4:


 

Rydd kåken din! Med mindre du ligger for døden kan det sikkert trenge seg en liten rydd uansett. Er alltid så godt når det er ferdig rydda!

Nr.5:


Legg deg å sov! Er man syk er det best å bli liggende å sove og hvile godt ut. 

Nr.6:


Stream YouTube. Jeg kan selv bli liggende i 100 år og se på retards som tror de er noe. 

Nr.7:

Planlegg hele morgendagen. Jeg pleier å gjøre det innimellom og da vet du hva du må gjøre. Dette kan du gjøre uansett hvilken dag om du er syk eller ikke. Setter også inn at du kan lage handleliste for en hel uke.

 

Her er da noen ting du kanskje kan gjøre. Har du noen tips til meg hva jeg kan gjøre? Hadde satt pris på det! <3

 

 • Skrevet: 07.11.2014
 • Klokken: 20:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Jenter trenger jentetid!

 • Skrevet: 05.11.2014
 • Klokken: 22:05
 • Kategori: Blogg

Ja tro det eller ei - men jenter trenger faktisk jentetid. Vet at mange gutter syntes det er rart når jenter samles en plass og drikker vin mens man spiser kjeks og ost og sladrer om barndomsvenner og naboen. En kan ikke gå et liv og kun være med gutter - man blir gal! Jeg som er gift med en flott mann jeg helst vil være sammen med hver eneste dag føler av og til at det er godt å være med venninner litt inni mellom så de kan fortelle deg at du klarer deg og løfter deg på plass, samt tar din side i en sak som du trenger at noen hjelper deg med å fortelle at du har rett.

Jeg var hos Stine i dag, jeg trengte bare litt Stine tid. Er ting jeg grubler på og ting jeg følte for å spør om jeg har rett eller om jeg er gal. Det er godt med en venn som henne, hun gir de beste rådene og er en veldig god venn jeg setter veldig pris på. Jeg er glad i deg stine <3

Det er anerkjent at en må ha jentevenner selvom det er mye drama med de, men tro meg det blir bedre når man blir eldre. Man setter mer pris på venner og de man har. Jeg vil heller ha 2 gode venner enn 20 langdistanse og dårlige venner. 

Nå skal jeg snart se "Ingen kjære mor" Jeg gleder meg mens jeg gruer meg til hver episode. Men det er kjekt å se hva søsteren min har gått igjennom. Jeg brygger også på en sykdom som kommer til å eskalere snart. Lider konstant av hodepine og kvalme. Får håpe jeg blir bra snart!

Er enda noen dager igjen av min GIVEAWAY så følg linken og meld deg på :D

 • Skrevet: 05.11.2014
 • Klokken: 22:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Mitt halloween kostyme

 • Skrevet: 03.11.2014
 • Klokken: 15:28
 • Kategori: Blogg

Da var halloween over for i år også. Halloween er kanskje en av mine favoritt sesonger for da kan du kle deg ut i hva du vil. Karneval ol er for barn - syntes jeg. Men det ser ut til at halloween er litt mer for de "voksne" også.
I år bestemte jeg meg for å kle meg ut som Snooki fra Jersey Shore. Jeg har kledd meg ut som henne én gang tidligere på en random fest vi hadde hjemme. Jeg ville egentlig kle meg ut som grumpy cat, men fant ikke katteørene jeg har liggende her hjemme en lur plass. Jeg valgte da å kjøre safe å ta noe jeg visste jeg kunne smekke på sånn halvveis fort hvertfall siden jeg hadde vært på jobb.


Syntes disse var så søte. Jeg glemmer hvert år å skjære ut gresskar.. skal prøve å huske det til neste år.

Parykken klødde og var helt sinnsykt varm å ha på. Det var en lettelse å få den av! Aldri mer. (kanskje) så det var meg i år. Bildet er henta fra instagrammen min så husk å følg meg (siljetorland) :* 

Q: Hva kledde du deg ut som i år?

 

 • Skrevet: 03.11.2014
 • Klokken: 15:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits