Mine nyttårsforsetter 2016

 • Skrevet: 31.12.2015
 • Klokken: 16:01
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Klar for det new year - new me greiene alle gjør? Jeg skal gjøre det med en liten vri i år tenkte jeg. Jeg er ikke som alle andre når det kommer til nyttårsforsetter. Jeg skal ikke trene som gal og passe ned i den og den størrelsen. Jeg skal gjøre det jeg vet jeg kan oppnå. Er ikke det greit for alle?

New Year resolution marked in a diary for January 1; Shutterstock ID 62795851; PO: The Huffington Post; Job: The Huffington Post; Client: The Huffington Post; Other: The Huffington Post

* Jeg skal drikke mer. Lol. Jeg mener jeg skal utvide horisonten min.

* Jeg skal donere 20.000 til ocean conservancy.

* Jeg skal hvertfall prøve å slutte å snuse (igjen).

* Jeg skal reise til minst 2 utland i 2016.

* Jeg skal lære meg å bli litt mer bestemt og si nei når jeg virkelig ikke vil.

* Bloggen min skal fortsatt være oppe å gå.

* Jeg skal finne meg en ny jobb.

* Må bli flinkere til å spare penger.

* Møte nye folk og stifte nye bekjentskaper. 

* Skrive ferdig boken min.

* Slutte å sløse med tiden min på bare sosiale media. Kanskje.

Dette er mine nyttårsforsetter. Jeg tror og håper at jeg kan klare å holde disse. Jeg er flink å holde mine mål og allerede vet jeg at jeg skal halvveis oppfylle et av mine mål; Jeg reiser til Spania i Januar. Jeg gleder meg! 

Q: Hva er dine nyttårsforsetter?

Ha en fin dag! <3

 

#minenyttårsforsetter #nyttårsforsetter #nyttår #2015 #2016 #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #siljetorland

 • Skrevet: 31.12.2015
 • Klokken: 16:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

JEG KAN IKKE DELE MEG I TO!

 • Skrevet: 30.12.2015
 • Klokken: 14:08
 • Kategori: Blogg

Hallo alle fine lesere 💜

Jeg kan ikke dele meg i to, jeg er bare et menneske. Og det burde man forstå. Jeg føler jeg konstant står mellom splittelser som er vanskelig å velge mellom. Alltid skal man gjøre det rette og ikke det gale, men hva er det egentlig som er rett her i verden? Hvis man alltid skal gjøre det rette kommer man til å skuffe den viktigste av alle, nemlig seg selv.

Hvis jeg ønsker å gjøre én ting, hvorfor skal alle ha noe å si på det og dømme ut i fra det? Jeg har bare én personlighet. Nemlig den jeg er. Jeg er ikke perfekt - langt i fra, men jeg kan bestemme selv hva jeg vil. Noe som er kjempe typisk er at hvis man gjør det rette hele tiden så er det ingen som påpeker det og det blir gjemt i den 'perfekte' verdenen vi lever i. Men med en gang man gjør noe jeg kanskje ikke skulle gjort - står alle å peker fingeren mot deg og forteller at dette var ikke bra, tenk på andre, "dette skal vi aldri glemme" osv. 

Å være menneskelig innebærer blant annet å gjøre feil. Vi gjør gjerne feil for å lære av det. Jeg er ekspert i å gjøre feil, angre, også ikke angre etterpå - for bak alt dette var det akkurat det man ville når det ble gjort og det er viktig å tenke på. Jeg kjenner at jeg er lei av fingre så skal peke på andre fordi det er ingen som er perfekte. Vi har alle ting vi strever med. Ikke alt man gjør er for å gjøre andre fornøyd, men gjerne deg selv. Jeg mener det når jeg sier det - hvis du vil gjøre noe så go for it. Så lenge det ikke sårer andre eller er ulovlig på en måte så ser jeg ikke hvorfor man skal nøle. Vi lever ikke så lenge at det gjør noe så det er viktig å leve mens man kan. Du lever for deg - ikke for noen andre.

Nå er det snart 2016. Er ikke det sykt? Jeg husker for mange år siden at NASA hadde sagt at verdenen skulle gå under dette året. Ikke at jeg helt tror på det, fordi hvor mange ganger har vi ikke hørt akkurat dette? Hvis verden hadde gått under i dag hadde jeg tatt det i mot med god samvittighet, fordi min samvittighet er ren. Jeg lever i nu-et og er kanskje kjent for å være spontan. Det gjelder å gå inn med et åpent sinn for kanskje man faktisk liker det? Folk er kjappe å si "nei dette er ikke helt meg" og finner ut at de skal gjøre det engang og fant ut at det var kjempe gøy og lever av det seinere i livet. Kanskje ikke alt virker som en god idé, men som sagt så er det greit å være åpen for nye ting.

Vi er mennesker. Jeg aner ikke hva menneskene gjør på denne jorden egentlig. Vi har de rike, de fattige, de som bare flyter rundt og alle mulige slags folk. Om man har en oppgave i løpet av livet så finner man ut av det. Noen har veldig sterke meninger på hva man gjør her og andre sier det motsatte. Det gjelder bare å finne ut hva som er akkurat DIN oppgave. Hva enn du selv ønsker, for ingen kan splitte seg i to.

Ha en fin dag alle sammen 💜

 

#blogg #braindump #blogger #bloggno #blog #siljetorland #hverdag #jente #mas #sorrynotsorry

 • Skrevet: 30.12.2015
 • Klokken: 14:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Opp og nedturer 2015. En oppsummering av året

 • Skrevet: 29.12.2015
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: Blogg

Nå er det ikke lenge før 2015 er over. Jeg har gått gjennom helt utrolig mye dette året. Både veldig vonde ting og ting som har snudd livet mitt opp ned. Jeg har fått meg en ny leilighet, mange nye venner og bekjentskaper. Jeg har gjort dumme ting, gode ting, ting jeg angrer på og ting jeg digger at jeg gjorde. Nå skal jeg oppsummere litt for dere. 


Jeg og Stine reiste til Oslo for å se Nicki Minaj. Det var vår første jente tur på nesten 18 år! Er ikke det sykt? Jeg elsker å være med Stine, og denne turen her avgjorde at vi kan godt gjøre det igjen. Jeg hadde det så utrolig gøy. Natten endte med masse sjuke ultimatum spørsmål som jeg nesten ikke vil ta i min egen munn fordi de var så drøye! Dette er et kjempe fint minne jeg setter veldig pris på og aldri vil glemme! Hva enn som skjer Stine, så er jeg her for deg. Du er en av de som betyr aller mest. Du har alltid vært der for meg uansett hvor lavt nede jeg har vært. Jeg elsker deg!

Himmelen talte og ga oss på vestlandet en sommerdag i ny og ne. Jeg fikk besøk av min kjære fantastiske lillebror i sommer og da dro vi til lutsi vannet og bada. Jeg koste meg kjempe masse med han på besøk. Det er noe jeg heller ikke vil glemme med det første. Jeg syntes det er vondt at mesteparten av familien min bor så langt vekke, men det er lite å gjøre med det når jeg nekter å flytte nord.

Vi må jo ta med da jeg ble banka opp av 3 voksne menn etter en tur på byen. Denne dagen ler jeg litt av nå i ettertid, men det var heller ikke greit av den grunnen. Jeg var så utrolig skamslått og mørbanka i dagevis etter det. Når jeg tenker litt tilbake på det så angrer jeg på at jeg ikke gjorde noe tilbake, men jeg var drita og hadde sikkert ikke klart noe uansett. Dette er kanskje det jeg husker aller best fra 2015, og hvis det ikke toppes med en ny banking - vil dette være det "beste/værste" minnet jeg har fra dette året.

Jeg hadde min anniversary med å ha blogga fast hver dag i 1 år. Jeg elsker å blogge for dere, og gå igjennom bloggen min i ettertid med gamle innlegg ser jeg at jeg er blitt mye bedre å formulere meg, skrive bedre og få fram meningene mine på en bedre måte. Det er takket være dere. Jeg hadde aldri gidda å blogge hvis det ikke var noen som leste den. Obviously. Tusen takk til dere!

Også det innlegget jeg fikk mest refs for noen gang. Jeg skreiv om at hvis du hater meg så fuck deg. Jeg fikk til og med drapstrusler som jeg ikke gadd å godkjenne. Jeg fikk hat på facebooken min, instagrammen osv. Vell, det som ikke dreper deg gjør deg sterkere. Jeg driter i det. Hat beviser at jeg har vekket følelser hos fler parter enn de som er blogg/vanlige venner som tar min side. Det var ganske rart å få så mye dritt, men det gjør ingenting. Jeg som blogger er en offentlig person og må leve etter det. Jeg har det helt greit med at folk ikke liker meg eller hva jeg skriver om. Go ahead!

Gladmaten 2015. Herregud for en sinnsyk dag! Jeg og Stine var drita deluxe og det skjedde alt for mye denne dagen. Hvis du har lest innlegget mitt så husker du kanskje at jeg sa jeg kunne skrevet en bok om denne dagen, og det kunne jeg sikkert ennå gjort. Jeg husker det meste, selvom jeg helst vil glemme det. Vi hadde det veldig gøy selvom det ble litt for mye av det gode. Denne kvelden er også en dag jeg husker best fra dette året. Jeg ler meg i hjel når jeg tenker tilbake. Jeg vil ikke oppleve det samme igjen, for den dagen her er og forblir en av de mest slitsomme jeg har opplevd. Jeg hadde det gøy, men å feste fra 17.00 til 06.30 tar litt på. Spesielt i Stavanger! Kjør hardt, kjør stil!

Jeg fikk også skit katten min dette året. Det tok sin tid før jeg ble glad i han. Jeg skal ikke lyve akkurat. Jeg er ikke noe kattemenneske. Jeg liker hunder, men nå er jeg veldig glad i katten min. Jeg elsker han ikke som jeg elsker hunden min. Men han er kjempe søt og snill. Kanskje litt rampete, men veldig lydig. Jeg er sikker på at han er usikker på hva han er for han oppfører seg som en hund. Han lyer på nei og bli. Litt sært, men jeg liker å ha kontroll på dyrene mine så har lært han opp fra han var en kattunge til at han skal høre etter. Han gjør det, og da er det lettere for meg og være glad i han. Haha - nei dette var litt frekt.

For å ikke glemme at jeg våkna opp en dag og nesten var blind på det ene øyet. Da bar det rett avgårde til legevakten en søndags morgen. Det viste seg heldigvis at det bare var en forstyrrelse på en hinne. Jeg har det bra nå, men å våkne opp og bare se skurr på det ene øyet som funker bra fra før av var ganske skummelt for å være helt ærlig. 

Så her er noen av de tingene jeg føler er relevant å ta med for å oppsummere 2015. Håper alle har hatt et fint år og at dere har opplevd mange ting dere ikke vil glemme med det første. Ha en fin dag <3

 

#oppsummering #2015 #siljetorland #blogg #blog #blogger #hverdag #jente #side2 #bloggno

 • Skrevet: 29.12.2015
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7

Jeg tror jeg sprenges snart

 • Skrevet: 28.12.2015
 • Klokken: 14:22
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen.

Jeg er så stappa av alt. Jeg er smekkfull av middager, alkohol, desserter, familie trykket under nesen hele dagen osv. Disse nettene som har vært nå har jeg sovet ekstremt dårlig fordi jeg er så mett. I natt lå jeg å kastet opp halve natta fordi jeg er så sprekkferdig. 

I dag blir det en slappe av dag. Vi skal heldigvis ikke ha noe gjester eller noe. Det passer meg veldig godt siden jeg ikke er helt i form. Jeg liker uansett ikke sitte å være hjelpesløs så jeg får se hva jeg beveger meg ut på. Mest sannsynlig ingenting.

Dette er død-ansiktet mitt. Jeg kjenner jeg gleder meg så ekstremt mye til å reise til Spania nå. Jeg trengte en ferie fra jobb og det og nå trenger jeg en ferie fra julemat. haha. Håper alle får en fin dag videre, og at ikke julegrisen har spist deg opp ennå. For jeg står med én fot i grava fra før av. Bleh.

 

#stappmett #julemat #julen2015 #blog #blogger #blogg #siljetorland #bloggno #hverdag #jente

 • Skrevet: 28.12.2015
 • Klokken: 14:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Kirkenes sover.. Sykeste fylla i år!

 • Skrevet: 27.12.2015
 • Klokken: 13:19
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen!

Kirkenes sover. Det er stille ute. I går var det årets fest og som jeg nevnte i mitt forrige innlegg så er 2 juledag den dagen når alle glemmer alt og tar helt av. Vi begynte med et rolig vors med rundt 5 stykker og plutselig eskalerte det og ble rundt 15. Vi hadde det kjekt uansett.

Jeg fikk endelig møte #forbeddn til venstre og Laila igjen! Så koselig at de kom innom.Avslutter med et bilde av akkurat hvordan jeg føler meg. Jeg har vondt i hodet og i hele kroppen. Dere vet at når jeg syntes tequila er en god idé er det på tide å gå hjem. Jeg fikk i meg en shot og pang hodet var borte. På forhånd hadde jeg jo kvelt i meg 2 flasker vin, 4 glass bacardi, 6 øl og 1 bailys. Blæ! Brekker meg av å tenke på det. Jeg er ikke fyllesyk, men litt fylleangst kanskje. Går hele tiden å tenker på om jeg dumma meg ut. Haha!

 

Håper formen deres er bedre enn min. I så tilfelle - heldig!

 

#kirkenes #blogg #blog #hangover #fest #blogger #siljetorland #jente #hverdag

 • Skrevet: 27.12.2015
 • Klokken: 13:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Quick OOTD 2 juledag

 • Skrevet: 26.12.2015
 • Klokken: 15:36
 • Kategori: Fashion

Hei alle fine

Nå er det endelig 2.juledag og de som bor i Kirkenes vet at det vanker årets største fest da. Jeg har kjøpt en ny romper som jeg skal bruke som jeg syntes er så søt! Det eneste jeg ikke liker så godt med den er at den er veldig åpen i ryggen. Jeg fryser lett og i dag er det kaldt. Vell vell.


Det jeg liker godt med den er at den nesten føles som er formsydd til meg. Den passer helt perfekt! Det er små glitterflak på den som er kjempe fin i masse lys. Hvert år bruker jeg noe med glitter på, på 2.juledag! Det er blitt en tradisjon!

Håper alle får en fin dag videre <3

 

#ootd #outfit #fashion #2juledag #fest #party #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #bloggno 

 • Skrevet: 26.12.2015
 • Klokken: 15:36
 • Kategori: Fashion
 • Kommentarer: 4

Hva jeg fikk i julegave 2015 + 1 juledag

 • Skrevet: 25.12.2015
 • Klokken: 18:34
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Håper alle fikk en fantastisk julaften i går. Det gjorde hvertfall jeg. Det er så godt å være sammen med familien. Jeg kjenner at stresset i kroppen sakte men sikkert forsvinner. Jeg føler jeg ennå er stapp mett av julemat, men det er så vidt begynt. Jeg fikk masse fint i julegave, ting jeg trenger og ting jeg kanskje ikke trenger, men vil ha uansett.

Det er kanskje litt mye å ta bilde av en og en ting så ble gruppebilde. Bildet øverst er fra tante som hun har laget selv. Jeg elsket det! Alle gavene mine i år falt i smak. Mamma kom med et servise jeg samler på + andre småting. Goodiebag med alt man trenger, klær, sminke, Kahler, sjokolade osv fra resten av folket.Idag var vi hos bestemor og spise brunsj med litt forskjellig + min favoritt i hele verden: multer med krem! Det er så utrolig godt. Jeg er ikke i noe spesielt toppform faktisk. Jeg blir alltid syk når jeg er i nord. Hver eneste gang! Uansett om det er sommer, vinter, høst eller vår. Spiller ingen rolle. Så i dag skal jeg bare være hjemme og lade opp til i morgen, for da vanker det en fest. Jeg gleder meg utrolig mye! :)

Håper alle sammen får en fin dag videre <3

 

#blogg #blog #hverdag #jente #blogger #1juledag #jul #romjul #blogger #siljetorland

 • Skrevet: 25.12.2015
 • Klokken: 18:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Julaften 2015

 • Skrevet: 24.12.2015
 • Klokken: 15:06
 • Kategori: Blogg

God jul alle sammen

Nå er det endelig julaften. Jeg skal legge ut bilder i morgen om hva jeg fikk i gave. For om jeg gjør det i dag blir dette innlegget lagt ut veldig veldig seint. Håper alle sammen har fått en fantastisk jul så langt. Det har hvertfall jeg. Det er kjempe godt å være sammen med familien på sånne tider som dette. Her er litt av julaften min så langt:Disse to dekorasjonene er mine favoritter. Jeg syntes de er kjempe søte! 

Grevinnen og hovmesteren er jo noe jeg ser hvert år, selvom det ikke er morsomt lengre. Tok det bare med på dagens innlegg, selvom det gikk igår.


3 Nøtter til askepott og reisen til julestjerna er også noe jeg må få med meg. Jeg må innrømme at jeg ikke sitter klistra foran tven når det går på, men så lenge det er i bakrunnen så er det godt for meg.

Mamma er den beste til å dekke på til frokost. Det er en fryd å våkne opp til frokost hver julaften her. Man kan spise til man spyr og da spise igjen.

Nå er det dekket opp til middag. Jeg kjenner at julematen oser i hele huset. 

Jeg ønsker alle sammen en kjempe fin julaften og håper dere koser dere like mye som meg. Ha en fantastisk julaften videre <3

 

#julaften #christmas #blogg #blog #hverdag #jente #julaften2015 #pinnekjøtt #ribbe #julemat #askepott #ReisenTilJulestjerna

 • Skrevet: 24.12.2015
 • Klokken: 15:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Flyplass stress

 • Skrevet: 23.12.2015
 • Klokken: 17:09
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Herregud for en tur vi hadde til Kirkenes. Som dere sikkert vet så skulle jeg reise hjem igår, men det var letter sagt enn gjort. Vi hadde alt for lang tid på sola flyplass så jeg og Stine kvelte i oss en flaske vin og litt øl før vi skulle ombord. Det som var det ultimate stresset var at vi kun hadde 35 minutter i Oslo, og når flyet vårt var utsatt med 30 minutter begynte tiden å renne veldig ut.


Vi var faktisk så sikker på at vi kom til å bli i Oslo at hun hadde relativt planlagte planer om hva vi skulle gjøre. Nesten så vi kunne blitt litt skuffet om vi ikke fikk bli, men jeg ville i teorien mye heller hjem. 

Opp-ned bilde. Fantastisk. Vell da vi kom fram til Olso måtte vi faktisk springe for harde livet for å nå flyet. Vi nådde det AKKURAT. Det var snakk om sekunder før de stengte gaten. Jeg hater å ha dårlig tid på flyplasser. Da blir jeg skikkelig stressa.


Vi traff en kjenning av Stine som sykt nok hadde satt seg på samme rekke som oss. Hva er oddsen for det? Vi ble fort kjent og holdt på å digge til musikk hele veien. Det morsomste var når vi begge hørte på "Hello" av Adele. Med vin servering på flyet og musikk fikk vi alle sjokk da flyet plutselig landet. Alle 3 bare: wow. er vi framme allerede? Det var godt å se mamma igjen, men det jeg regnet med skjedde. Kofferten så vi ikke noe til. Den kom hjem til meg rundt klokken 17.00 dagen etter. Det skal bli godt å få skiftet klær og bruke min egen sminke. 

Håper alle får en kjempe fin lille-julaften. Jeg gleder meg kjempe masse til i morgen!

 

#solaFlyplass#gerdermoen #stress #fly #sas #sasno #siljetorland #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno

 • Skrevet: 23.12.2015
 • Klokken: 17:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Bye Stavanger, hello Kirkenes!

 • Skrevet: 22.12.2015
 • Klokken: 12:10
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Nå er det endelig dagen for å reise hjem til Kirkenes. Jeg kjenner at savnet etter mamma og resten av familien har vært veldig stor i det siste. Alt er pakket og klart. Tror jeg hvertfall. Det ender alltid med at man har glemt noe, men hvis jeg har glemt noe nå så får det bare være. Jeg har hvertfall huska ladere, mobil og macen så da skal jeg vell klare meg.

Jeg er av den typen som heller pakker litt for mye enn litt for lite så jeg er spent på hva kofferten min veier. Det jeg alltid glemmer å huske på et at jeg får jo julegaver jeg skal ta med meg hjem igjen. Vell, jeg skal vell alltids finne plass til det. Jeg har vakuumpakket klærne mine så det er kanskje mer enn nok plass.

En selfie før sjåføren min henter meg. Jeg er så glad i denne genseren. Den er dødsfin. Nå skal jeg spise litt sånn at jeg ikke kreperer på flyplassen. Desember er vell kjent en måned som ikke er så veldig rolig på flyplasser. Skulle ønske jeg hadde privatjet.

Håper alle får en kjempe fin dag videre! <3

 

#travel #reise #stavanger #kirkenes #visitnorway #blogg #blog #blogger #hverdag #siljetorland #bloggno #jente

 • Skrevet: 22.12.2015
 • Klokken: 12:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Merkelige ting jeg gjør når jeg er alene

 • Skrevet: 21.12.2015
 • Klokken: 12:49
 • Kategori: Blogg

Hallo alle.

Jeg ville dele noe morsomt med dere tenkte jeg. Jeg er en merkelig skapning, og når jeg er så mye alene som jeg er, så gjør jeg veldig mye rart som jeg har lyst å dele med dere. Ingen negativitet nå, jeg er bare veldig teit av og til. Enjoy!

* Når jeg VIRKELIG kjeder meg, spammer jeg alle de nærmeste vennene mine med snaps med filter. Det er så gøy, men sikkert kjempe irriterende for de. #SorryNotSorry

* Jeg blæster høy musikk og danser til det. Gjerne i undertøy

* Jeg tar masse stygge bilder av meg og lager collage av det og ler av det etterpå, og siden sletter det. Hva i alle dager? Hahaha!

* Kan ha fulle samtaler med meg selv, gjerne med syke dialekter osv. 

* Dere vet kanskje at jeg liker å synge? Vell, det går en del tid i det.

* Før var jeg fæl å hoppe i sengen. Det er jeg slutta med nå. Plutselig knekker den og jeg har ikke planer om å kjøpe ny!

* Jeg pleier å sende snaps til folk med oppfording om å underholde meg. Fåtall gjør det.

* Jeg pleier å danse med katten i fange. Altså med lappene hans og når beaten dropper så er pus dj som fistpumper for crowden. Hahah! det er så gøy.

* Når vi er inne på dansing - pleier jeg å trene på å twerke. Kanskje litt utdatert, men jeg syntes det er gøy.

* Søker opp morsomme (og kanskje litt offensive) bilder og sender det til #forbeddn

* Vurderer om jeg skal slippe alt jeg har i hendene og forsvinne noen måneder. Hadde vært sykt digg egentlig.

 

Ok, folkens. Jeg kan dessverre ikke dele mer. Hvis jeg gjør det må jeg stikke hull på den private bobla mi og da blir ikke internett glad. Håper dere lærte noe nytt også sees vi på morgendagens innlegg <3 I morgen reiser jeg hjem til Kirkenes! Jeg gleder meg så utrolig mye.

 

#fakta #weirdo #teit #DetErMeg #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #siljetorland #bloggno #heiallesammen

 • Skrevet: 21.12.2015
 • Klokken: 12:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Dermaroller rutine

 • Skrevet: 20.12.2015
 • Klokken: 19:48
 • Kategori: Makeup

Hei alle flotte mennesker

Dere vet kanskje at jeg sliter med utbrudd? Det har jeg gjort så og si hele livet, men det finnes håp! Jeg kjøpte en dermaroller for en stund siden for å teste den ut. Jeg har hørt mange har snakket om denne, både bloggere og den vanlige mann i gata og de fleste mener dette er underverket. Det tok lang tid før jeg ville teste den selv. Det er tross alt 540 nåler som du kjører inn i huden.

Du trenger ikke mye. Du trenger en dermaroller som man basically kan få tak i over alt for tiden. Det må ikke være mer enn 0,5 størrelse på nålene. 0,25 er mer enn nok hvis du har kviser, jeg derimot sliter med acne som er type "underjordiske" kviser, så jeg holder meg til 0.50. Det er et helvete å leve med - mildt sagt! Du trenger antibac for å desinfisere dermarolleren og Bio-oil. Bio-oil er den beste du kan bruke kontra andre oljer til huden.

Det første jeg gjør er å desinfisere dermarolleren i antibac. Det er viktig å begynne disse stegene med et rent ansikt, så jeg pleier å ta en dusj og rense ansiktet i dusjen mens denne ligger og blir ren. 


Disse 2 bildene er ansiktet mitt før jeg begynte. Jeg merker nå at det har blusset opp skikkelig i det siste. Jeg hater å leve sånn som dette, men det er ingenting som hjelper. Jeg har hatt medisiner etter medisiner. Prøvd kjærringråd, alle mulige renser - både dyre og billige men det er ingenting som funker.


Her er også et viktig steg. Når du ruller, må du rulle i samme rening ca 20 ganger opp og ned. Når du skal endre retning så må du fysisk løfte dermarolleren opp fra ansiktet. Husk at dette er sylspisse nåler som ligger mot huden, og hvis du bare skyver den mens den ligger på huden risikerer du faktisk å skrape ansiktet og få arr. Det vil vi ikke ha noe av!

Når jeg er ferdig med å rulle kjører jeg på med Bio-oil. Husk det er bedre med litt for mye enn for lite. Dette er veldig bra for huden din. En tommelfinger regel er å ta på nok til at du kjenner det tar tid før det absorberer. Da har du akkurat nok. Har du for lite, får ikke huden trukket det inn og resultatet kan bli annerledes.

Massér det godt inn i huden med sirkulære bevegelser med RENE hender. Husk huden din er ekstremt skjør nå så å smøre på med skitne hender er å smøre fett i ansiktet. Det blir bare verre av det.

En annen ting som er viktig å huske på er å gjøre dette som en "kvelds rutine" (det skal dog ikke gjøres mer enn maks én gang i uka) Huden bli veldig rød så husk det blir verre før det blir bedre. Dette er ikke noe man gjør før man går ut på byen. Jeg blir ekstrem rød og veldig varm i ansiktet. Prøv (hvertfall så godt du kan) og ikke ta så mye på ansiktet ditt nå. La dette få ligge og trekke godt inn og sov med det over natten. Ikke noe mer rutine etter dette. Når du er ferdig med dermarolleren lar du den ligge videre i antibac'en sånn at den får renses igjen. Det er KJEMPE viktig at denne er ren til alle tider. Når du har renset den leger du den tilbake i beholderen. Ikke tørk av antibac'en. Det absorberer vekk av seg selv.

Dette er meg dagen etterpå. Nå har det fått ligget i gode 12 timer og virket på huden. Nesten alt er borte. Jeg har ikke redigert bildet i det hele tatt! Jeg elsker min dermaroller. Den er så fantastisk. Et resultat som dette skal man leite lenge etter bare over natta. Men som jeg sa så blir det mye verre før det blir bedre!

Håper alle har/får en fin 4 søndag i advent. Nå er det bare sjuke 4 dager igjen til jul og i morgen er min aller siste arbeidsdag på Åhléns. Det er så uvirkelig! 

 

#dermaroller #skincare #wow #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno #siljetorland 

 • Skrevet: 20.12.2015
 • Klokken: 19:48
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 6

Hvitere tenner på én uke?

Hei alle fine ღ

*sponset av colgate*

For en stund siden fikk jeg teste tannkremen det har vært mye snakk om. Jeg er kanskje over gjennomsnittet glad i tannkrem, og på et punkt i livet mitt hadde jeg med en tube nesten over alt og spiste litt og litt. Sikkert ikke så veldig bra for kroppen at det gjør noe, men det var en sjuk craving jeg hadde. I en uke brukte jeg den samme tannkremen både morgen og kveld. 

Jaja, "tannkrem er tannkrem" tenker man kanskje. Men det er viktig å tenke på hvilke ingredienser som befinner seg i tannkremen. Er det veldig mye fluor er det faktisk ikke så bra for deg som du skulle trodd. Du kan lese mer om denne tannkremen HER 


Dette er fra den første dagen. Jeg er IKKE fornøyd med tennene mine i det hele tatt, så jeg nekter å ta et skikkelig closeup bilde av de. På min 30 års dag så skal jeg fikse veneers. Det skal jeg bare og ingen kan stoppe meg!

*Beklager den teite kløfta som absolutt skulle være med* Jeg tok bare et bilde og tenkte ikke mer over det før jeg så det nå. Fantastisk. Jeg er så teit at jeg ikke gidder ta et til. Bildene er IKKE redigerte! Det eneste som er redigert et teksten og et svart filter helt ytterst i kantene. Tennene er helt 100% urørt! Jeg er faktisk bittelitt usikker på denne tannkremen egentlig. Vil ikke si den er mega revolusjonerende, men de lover et hvitt smil med én gang. Det kan jeg ikke si meg enig i. Om det så var - må det være rett etter man har pussa tennene også forsvinner når man spiser. 

Så kort oppsummert, joda - den funker og gjør som den skal. Jeg vil ikke si jeg har ekstremt gule tenner at det gjør noe, men til en som snuser så er den god. Både smaken og at den skummer godt er et pluss i boka for meg. Butikkpris på denne ligger på ca 40,-

 

#colgate #MaxWhiteOneOptic #tannkrem #review #blogg #blog #bloggno #hverdag #jente #blogger #siljetorland

Verdens sterkeste film?

 • Skrevet: 18.12.2015
 • Klokken: 14:11
 • Kategori: Film Review

Hei alle sammen.

Jeg har sett en film for en stund siden som jeg vil dele videre med dere. Dette er en film som det var veldig vondt å se på siden den er akkurat sånn som det skjedde. Jeg snakker selvfølgelig om«3096 days». Dette er en film som handler om den unge jenta Natascha Kampusch som ble kidnappet på vei til skolen av Wolfgang Priklopil.

Jeg har faktisk sett denne filmen 2 ganger, for jeg er veldig dårlig å oppfatte budskapet første gang. Denne filmen er på mange måter trist og vond. Jeg kan ikke fatte at denne jenta var kidnappet i over 8 år. Hun har sagt selv at hun hadde "mange" muligheter til å rømme, men har ikke gjort det fordi hun var redd for hva som ville skje om han tok henne eller fant henne igjen. 

Til venstre er hun selv og til høyre er Antonia Campbell-Huges som spilte rollen som Natascha Kampusch. Visste dere at hun måtte gå ned nesten 15 kilo i vekt for å få rollen? Wolfgang Priklopil sultet henne nesten i hjel og for at rollen skulle være så ekte som mulig måtte hun gå drastisk mye ned i vekt. Da filmen var ferdig satt jeg igjen med mange tanker. Jeg forstår at det tar mange år før man kan lage en film om sånne ting som dette siden den det faktisk gjelder må komme seg videre. Dette er sår som ikke kan leges med det første. 

Hun ble voldtatt, slått, skamklipt og holdt til fange i en kjeller. Alt dette mennesket har gått igjennom får vi se på denne filmen i korte trekk. Det er så utrolig grusomt, men jeg liker å lære ting. Å se sånne filmer som dette er noe som setter seg fast i meg og kommer alltid til å huske det. Det er også ´fint´(er ikke helt sikker på hvordan jeg skal forklare dette uten å virke psycho) å se hvordan alt skjedde. Folk er nysgjerrige og vil vite det som skjedde. Uansett hvem det gjelder.

Jeg vil definitivt anbefale denne filmen videre til andre folk. Det er helt spesielt å se en film som er hentet fra virkeligheten kontra lame-ass filmer som transformers osv. Å se slike filmer lærer man mye om hvor utrolig grotesk verden vi lever i. 

Da Natascha endelig kom seg unna tok Wolfgang selvmord. Feige faen. Se filmen og lær. Den er absolutt å anbefale. Kanskje ikke for en koselig fredagsfilm med familien, men når du er i humør til å bli berørt. 

Håper alle får en fin dag videre <3

 

#film #3096days #3096tage #blogg 3blog #hverdag #blogger #bloggno #siljetorland #filmReview

 • Skrevet: 18.12.2015
 • Klokken: 14:11
 • Kategori: Film Review
 • Kommentarer: 13

Pakke i posten + shopping

Hei alle!

*Pakken er sponset av Ellos

I går var jeg og en venninne på Kvadrat og kikket litt rundt for å finne julegaver. Jeg er ferdig så jeg så bare etter ting til meg selv. Fant vell egentlig ikke noe særlig, men dro dit bare fordi jeg måtte ha mer kattesand til katten min. Det var kjekt å henge litt med venninna mi for det er ikke tid til å gjøre det mer i år før jeg reiser opp til mamma. 


Denne genseren var så fin! Jeg syntes det er så fint med en krage. Pleier å ha skjorter under andre gensere for å få kragen med, og nå slipper jeg det! Du finner denne HER

Jeg må og skal ha denne med til syden i januar. Jeg syntes den var kjempe fin og satt som et skudd! Den finner du HER

Badedrakt måtte jeg også ha. For å være ærlig syntes ikke jeg denne var noe fin på meg, men den passer og det er det som telles. Jeg liker ikke ha på bikini eller lignende så da blir det denne. Den finner du HER

Kjempe søt helt basic t-skjorte. Likte fargen på denne og den passet veldig godt! Sykt billig også! Den finner du HER

Ny øyebryns blyant og en concealer palett fra Wet'N'wild. Jeg gleder meg til å teste disse ut! Concealer'en er utsolgt men øyenbrynsblyanten finner du HER

Det var det jeg fikk i pakken hos Ellos denne gangen! Jeg er ganske fornøyd. Disse sjuke brillene fant jeg på upstairs. Nei jeg kjøpte ingen av de! Haha. Den siste der var så hysterisk at jeg faktisk var inne på tanken om å kjøpe den.


Jeg kjøpte denne helt enkle genseren fra HM. Jeg bruker denne typen genser hele tiden så det kan aldri blir for mange av disse. 

Avslutter innlegget med en selfie inne på vivikes. Jeg hadde en kjempe fin tur, selvom skoene mine holdt på å ta knekken på meg. Fy for noen blemmer jeg har på beina idag! 

Håper alle får en fin dag videre <3

 

#ellos #shopping #pakke #loveit #blog #blogg #blogger #bloggno #hverdag #jente #siljetorland

Sydentur i Januar

 • Skrevet: 16.12.2015
 • Klokken: 15:40
 • Kategori: Blogg

Hei!

Åh, dette innlegget har jeg hatt lyst å skrive en stund nå så her kommer det endelig! I samarbeid med startour skal jeg skal reise sammen med den fantastiske bloggeren min til Fuerteventura. En av de nydelige Kanariøyene som ligger på samme breddegrad som Miami og Mexico, så det kan vell ikke bli noe bedre enn det? 

Dere vet at jeg har naget mye om jobb og stress i det siste? (Og det beklager jeg) Men dette er det som har fått meg gjennom dagene med skinnet i behold. Jeg presser meg selv nå for å få enda mer utbytte av ferien som ikke er langt unna. Det er faktisk i skrivende stund bare 27 dager til! Det er under én måned:

Jeg kan nesten ikke vente med å ligge på stranda. Ser så utrolig fint ut! Jeg har aldri vært på Kanariøyene før, så jeg gleder meg veldig mye. Det skal bli godt med litt sol og sommer mens det er en av de kaldeste månedene i Norge. Jeg var heller ikke på noen sommerferie i år, så det kommer ekstra godt med med litt avkobling og kunne bli varm. Fuerteventura er delt opp på en sær måte. Det er de strendene som alle vil ligge på, også er det mange andre fine perler hvis man føler for å ligge alene. Perfekt for de som vil surfe eller kite. That aint gon'be me altså. Hallo Corona!

Her er hotellet vi skal være på. Vi får en egen "leilighet". Eget innlegg vil komme om de forskjellige tingene man skal skrive om etterhvert. Jeg gleder meg utrolig mye. Håper bare at vi får sol og varmt vær, men så lenge jeg slipper å ta på meg vinterjakka så skal jeg egentlig være fornøyd. Tror ikke det skal være et problem akkurat!

I dag skal jeg være med ei venninne og gå på kvadrat! Rogalands kjekkeste kjøpesenter! Har faktisk fri idag også, men når denne dager er omme er det jobb hver dag til jeg reiser hjem den 22 desember. Det skal vell gå fint, skal det ikke?

Q: Har du besøkt Kanariøyene? Ha en fin dag alle sammen <3

 

#startour #blogg #reise #sommer #sol #blogger #bloggno #hverdag #jente #siljetorland #side2

 • Skrevet: 16.12.2015
 • Klokken: 15:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 22

Baby, it's cold outside (OOTD)

 • Skrevet: 15.12.2015
 • Klokken: 15:05
 • Kategori: Fashion

Hallo alle sammen. 💋

Fysj så kaldt det er ute. Det er ingen tvil om at det er vinter for tiden. Jeg tenkte siden det begynner å bli noen innlegg siden jeg lagde en ootd for dere så tok på meg trynet og klær og gikk ut for å ta bilde. Vet dere, selvom det er vinter ute så bruker jeg ennå ballerina sko og hæler med åpen tå osv. Aner ikke hvorfor, men det er vell bare sånn jeg er. Det er frost på bakken, men ingen snø. Passer meg utmerket. Jeg kan ikke fordra snø!Genseren er fra !Solid
Tights fra HM
Sko fra Skonå
Veske fra Chanel

Jeg holdt på å fryse meg halvt forderva ute, men det gjør ikke noe. Gjør litt vondt å skal se bra ut eller? I dag har himmelen talt og gitt meg fri fra jobb. Tenk på det! Det er så deilig og bare skulle slappe av hjemme i dag. Jeg trenger en liten puste pause nå, så da får jeg mer tid til å blogge for dere ♡ 

Håper alle får en fin dag videre <3

 

#ootd #outfit #klær #OutfitOfTheDay #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno #siljetorland 

 • Skrevet: 15.12.2015
 • Klokken: 15:05
 • Kategori: Fashion
 • Kommentarer: 10

Derfor er jeg drittsekk mot noen

 • Skrevet: 14.12.2015
 • Klokken: 17:53
 • Kategori: Blogg

Hallo <3

Vet dere, jeg er faktisk lei av at folk tror de kan trå over meg og utnytte meg fordi jeg er grei. Jeg kan om jeg vil være en real drittsekk. Jeg er en ganske så konfliktsky person. Med én gang det aner til at det kan bli krangel så trekker jeg meg unna. Før stod jeg fram og lot det komme. Jeg klarer ikke krangling og lignende. Jeg tror kanskje ikke jeg er den eneste som ikke liker å krangle. Det finnes vell nesten ikke noe verre?

Hvis noen skal med vilje rakke ned på meg er jeg ekspert i å bruke deres svakheter mot de. Selvom vi kanskje har skværet opp med en ting kan jeg ta det opp igjen. Jeg blir seriøst så irritert når folk skal lage drama av ingenting. Da må man bruke det man har. Selvom det er feigt.

Jeg husker en gang for lenge siden hvor vi var noen som holdt på å diskutere med hverandre face to face og jeg kjente selv at det jeg sa var drøyt og veldig frekt. Det endte med opp at hu brøyt sammen i gråt. Jeg fikk utrolig dårlig samvittighet av det. Jeg er ikke sånn. Jeg vil alle godt, og selvom vi har krangla eller lignende går jeg ikke å bærer nag over det i alle år. Hos meg kan alle få en ny kjangs, selvom vi begge var urimelige til tusen.

Jeg er enkelt skrudd sammen. Gir du meg noe godt, vil du få det tilbake. Jeg hater å hinte til ting. Jeg sier det som det er. Hvis det er noe jeg vil - sier jeg det. Selvom jeg kan virke som dumsnill, så har også jeg mine grenser. INGEN får tråkke på meg. Og de som prøver seg, skal få kjenne det tilbake. Dette gjelder folk jeg kjenner og ikke kjenner. Jeg tar ikke dritt fra noen. Da skal du vær så god få det tilbake i retur. 

Jeg mener at vi skal være greie mot hverandre. All denne krigen i verden og uenigheter kan man vell aldri bli kvitt, med det går an å inngå et kompromiss. Hvis man ikke har noe godt å si, kan man heller la være. Jeg lever litt etter regelen at "vær som andre som du vil at de skal være mot deg". Det er ikke vanskelig å være snill. Noen ganger har jeg selv kjent at det hadde vært godt å få diskutere litt, men hva vinner man egentlig på det? Vanligvis løses ting veldig lett med å bare snakke om det. Det er ikke vits å begynne å krangle over små ting.

Håper alle får en fin mandag videre! Nå er det ikke lenge igjen til jul <3

 

#hat #blogg #blog #blogger #bloggno #jente #siljetorland #bloggno #side2 

 • Skrevet: 14.12.2015
 • Klokken: 17:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Favorite lipsticks

 • Skrevet: 13.12.2015
 • Klokken: 19:54
 • Kategori: Makeup

Hei alle fine <3

Jeg tenkte å dele med dere mine favoritt leppestifter. Det er noe jeg egentlig vil si nylig har fått interesse av. Jeg blir så utrolig fort tørr på kjeften og er avhengig av å bruke lipsyl hele tiden, men så lenge jeg varierer litt og ikke bare bruker matte farger så får de litt fuktighet sammen med en farge. Her er mine favoritter. Navn på fargen vil ligge under bildet. Enjoy!


Viva glam Nicki Minaj 2. Dette er tro det eller ei den første MAC leppestiften jeg kjøpte. Jeg hadde så lyst på en skikkelig rosa/lilla farge så da ble det denne. Elsker den!

MAC Viva glam Miley Cyrus. Denne er kjempe fin! Den er en perfekt nude for meg og gir masse fuktighet. Definitivt en favoritt. 

MAC velvet teddy. Da jeg først fikk denne brukte jeg den hele tiden, men nå ikke så mye mer. Vet ikke hvorfor, men føler bare alle bruker den. Fargen er nydelig uansett.

Wet n wild Cherry bomb. Denne fargen er sjuk. Den er så utrolig pigmentert. Når man tar den av sitter ganske mye igjen etter. Det er både et pluss og minus i mine øyne.

MAC lady danger. Dette er vell en av lady gaga sin kolleksjon. Perfekt rød farge for.. ja de dagene man vil bruke rødt.

MAC honey love. Denne er også en kjempe fin matt nude farge. Men igjen - denne tørker ut kjeften så sykt mye. Den funker bedre for meg med lipsyl under, men da mister den sin matte effekt. Det gjelder for øvrig velvet tetty også.

MAC up the amp. Skreiv nettopp et innlegg om denne som du kan lese HER om du ønsker. Denne er min nåværende favoritt. Kanskje det kommer av at det er den nyeste i kolleksjonen min. Haha. Fargen er så fin!

Så et slengkyss til alle mine lesere. Uten dere hadde jeg ikke skrevet noe. Dere gjør dagen min mye bedre. Tusen takk for at dere er her! Glad i dere alle. Håper alle får en fin dag videre og kos dere masse! Husk at livet er for kort til å bære nag og være sur. <3

 

#lipsick #makeup #siljetorland #blogg #blog #hverdag #blogger #side2 #tips #sminke #loveit #bloggno

 • Skrevet: 13.12.2015
 • Klokken: 19:54
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 7

Det går seriøst i ett!

 • Skrevet: 12.12.2015
 • Klokken: 17:53
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen.

Jeg er så utrolig sliten om dagene. Det er helt sykt. Jeg er en person som takler stress veldig godt, og det er først når det er stress jeg føler jeg klarer å gjøre mye. Da er jeg konstant opptatt med noe. Kjøpepresset som er nå for tiden er ganske utrolig. Folk kjøper og kjøper og ingen ende vil det ta. Nå er det heldigvis ikke mange dagene igjen til jeg skal reise og som jeg har sagt tidligere så kunne det ikke kommet på et bedre tidspunkt. Jeg er utbrent.

Det er greit nok at folk sier "jammen tenk på lønnen" Jada, selvfølgelig gjør jeg det, men det er ganske vanlig å bli utbrent når det konstant går i et. Fridager blir til jobbing. Nesten uansett hva. Vi er fler på jobb som lurer på hva fridag er - for vi ser nesten ikke noe til det. Jeg priser gud og hvermann at jeg er ferdig med julegavene. Hadde jeg også skulle gått sammen med alle procrastinator'ene hadde jeg blitt gal.

Nå er det faktisk bare denne uken og neste så er jeg ferdig. Skal bli ganske rart egentlig, men begynner å bli veldig klar for en ferie. Det å faktisk skulle slappe av etter en sinnssyk hektisk hverdag skal bli litt rart. Kanskje jeg begynner å kjede meg? Vell. Jeg føler jeg ikke får tid til noe om dagene. Jeg bare stresser og kaver rundt i et vann og finner ikke noe land. På toppen av det hele skal jeg ha tid til blogging, venner osv. Fest har jeg ikke sett på lenge fordi jeg rett og slett ikke har tid. Jeg dør snart.

Håper ikke alle har en lite stressende hverdag som meg. Ha en fantastisk dag videre <3

 

#stressa #stress #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno #siljetorland 

 • Skrevet: 12.12.2015
 • Klokken: 17:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9

My vanity tour

 • Skrevet: 11.12.2015
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Makeup

Hallo alle sammen

Jeg har fått noen spørsmål for en stund siden om jeg kunne vise hvordan det ser ut hvor jeg sminker meg. Det er ikke før i år jeg har endelig fått en sitteplass hvor jeg kan stelle meg om kvelden og morgningen. Jeg er veldig fornøyd selvom bordet mitt kanskje er litt lite. Jeg er en sånn person som ikke kjøper masse også lar det ligge der til det er gammelt. Jeg kjøper bare ting jeg vet jeg kommer til å bruke, og kjøper ikke for å ha som backup. (Med mindre det er ting som fort blir tomt). Føler jeg kanskje er litt unik når det er snakk om å bare kjøpe det jeg har behov for. 


For ikke mange dagene siden kjøpte jeg denne lyslenken fra jobb. Jeg har ville hatt en selv ganske lenge, men tenkte ikke over å kjøpe den før det begynte å minke veldig i butikken på denne. Da måtte jeg ha den, for jeg vet jeg kommer til å angre som bare det om jeg solgte den siste til en kunde. Da var det ikke mer å tenke over så jeg kjøpte den. Jeg syntes den gir et veldig fint lys, og passer fint over speilet.

Slik ser det da med lyset på. Jeg må jo selvfølgelig stelle meg i lys. Jeg har bare ting på bordet jeg bruker hver dag, resten ligger i skuffene under. Jeg kjøpte denne på IKEA for en stund siden. Husker ikke helt hva jeg betalte men var rundt ca 700,-

Dette er vell min form for "junk drawer" Selvom det ikke er skrot. Jeg finner ikke en bedre måte å organisere dette på. Har du noen tips? Jeg har så lyst på et palett storage som vi selger på jobb, men jeg er så flink å utsette det så blir kanskje på samme måte som da jeg kjøpte den lyslenken. 

I denne har jeg egentlig bare øyenvipper, vippelim og et hårbånd jeg bruker for å få vekk håret fra ansiktet når jeg sminker meg. Perfekt størrelse på skuffen!


Jeg er så fornøyd med den lenka! Den gjør seg veldig fint rundt. Liker at de er "gjennomsiktige" For det minner litt om trær når lys kastes mot de. Veldig fin effekt. 

Har en hylle ved siden av jeg tenkte å ta med. I denne har jeg bare backup av ting det går mye av som bomull, renseservietter og andre småting.

I dag har jeg en lat dag. En fridag er nå blitt mer satt pris på. Begynner å bli sliten og klar for ferie, men det er så viktig for meg å jobbe så mye som jeg kan år siden jeg snart slutter på jobb. Ingen sminke, ingen klær som strammer, bare helt rolig!

Håper alle får en kjempe fin dag videre <3 

 

#vanity #makeup #sminke #blog #blogg #blogger #bloggno #hverdag #jente #loveit #cottonballs #HaveNoMoreHashtagsToUse

 • Skrevet: 11.12.2015
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 6

Vennskap må vannes, akkurat som forhold

 • Skrevet: 11.12.2015
 • Klokken: 15:13
 • Kategori: Blogg

Hei alle lesere! ❤

Er ikke dere enige at vennskap også trenger kjærlighet? Jeg har venner som ikke bor på samme plass som meg som jeg føler jeg har bedre kontakt med enn de som bor alt fra 15 min - 1 time unna meg. Hvorfor er det vanskeligere å henge sammen med de som bor så nærme, enn de jeg kanskje ser én gang i året? Jeg syntes det er trist og føler man bare mister mer og mer kontakt. Det er mye som skjer i vår alder fra 20-30. Man har jobb og ting man må ta hånd om, men å kunne ringe, snappe eller faktisk finne på noe en dag er ikke så vanskelig. Tid til overs har man mer enn nok av, det gjelder bare å finne de rette prioriteringene.

Dette blir et litt "klage" innlegg. Jeg ser ikke hvorfor man skal være så utrolig opptatt hele tiden. Jeg er ganske opptatt selv med jobb og ting som må bli gjort, men hvis jeg virkelig vil være med vennene mine - setter jeg av tid til de. Å komme med "nei er for opptatt, eller vi kan henge sammen den 24 Juli 2016 fra klokka 16-18" er ikke ok. Hvis man skal ha venner må man ha tid til de. Det er nok bare snakk om tid før de gir opp og ikke gidder mer. Jeg vedder på at ingen vil være den "siste muligheten" når den som aldri har tid - først har tid. Det husker jeg fra barndommen min. Det gjør vondt. Husker godt da en ringte på døra mi og sa "nå har jeg vært hos alle og ingen ville være med meg, så nå er du siste mulighet. Vil du henge med meg?" Jeg var satt ut og sa jeg ikke hadde tid heller for jeg kjente den sårende følelsen. 

Så vennskap må faktisk vannes, akkurat på lik linje som et forhold. Gjør man ikke noe med det - så forsvinner det. Et vennskap er på mange måter viktigere enn et forhold. Dette er en person du kan gå til i dårlige, gode, spennende, kjipe og seriøse tider når man trenger en å snakke med. En venn er en som skal være der. Ikke nødvendigvis alltid, men en gang inni mellom. Har man ikke tid, kan man invitere de over mens de gjør sine plikter om det er hverdagslige plikter. Å ta initiativ er viktig for begge parter. Det er IKKE bare den ene som skal gjøre det. Venner er viktig. Uten de har man ikke mye. Som jeg sa så er det bare snakk om tid før man rett og slett ikke gidder å ta kontakt mer.

Så meningen med dette innlegger er å minne dere på at alle kan være flinkere til å ta initiativ. Det er ikke en heksekunst. Det er snakk om et par timer, en telefonsamtale eller noe i den duren. Hvis man lar være mister man kanskje en av de som bryr seg mest om deg. Det er vanskelig og si hvor en venn står men mindre man vet at man er på "bestevenn" fronten. De vennene jeg har i nord er folk jeg aldri kan kutte ut av livet mitt, og det er folk jeg genuint gleder meg skikkelig til å møte igjen, for da er det som vi aldri sluttet å snakke. Ta kontakt med vennene dine og hold de nærme. Det koster deg ikke én kalori og sende en melding eller gjøre noe for at vennskapet er oppe å går igjen.

Ha en fin dag videre, husk å les DENNE bloggen! ❤

 

#vennskap #friends #bestevenn #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #siljetorland #side2

 • Skrevet: 11.12.2015
 • Klokken: 15:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Derfor blir du sletta som Facebook venn

 • Skrevet: 10.12.2015
 • Klokken: 17:40
 • Kategori: Blogg

Hel alle.

Har du noen gang sletta noen fra Facebook eller blitt sletta? Da er du ikke alene. Jeg gjør det hvert år rundt juletider for rett og slett rydde litt opp. Facebooken min er privat jeg har har kun folk jeg faktisk kjenner eller snakker med på lista mi. Det er noen punkter som veier mer enn andre når det kommer til sletting og her er de:

1 av de 2 aller mest vanlige grunnene til at man blir sletta er at man faktisk har mangel på intelligens. At man legger ut masse dritt som ikke er akseptabelt, tagger venner i krenkende bilder eller videoer som kommer opp i loggen til alle som er vennen din på lista er den aller mest vanlige grunnen til at man blir sletta som venn.

Den neste på lista kommer kanskje ikke som et sjokk; Overdrevne oppdateringen av babybilder. Folk VET at du har barn. Gratulerer at du fikk ungen din til å drite på potta eller spiste opp all middagen sin. Ingen unntatt seg selv syntes det er søtt når ungen har masse ketchup rundt munnen og snørr hengene størkna under nesen. Man ber om å bli sletta som venn når man skal oppdatere hele forbanna tiden med bilder. Jeg har sletta folk selv av den grunnen mange ganger.

Noe annet man også skal være litt forsiktig med er å rope for høyt med sine politiske holdninger. For noen er politikk veldig viktig og hvis du skal fortelle alle og en hver på lista di hvorfor de skal stemme ditt eller datt er man garantert at man blir sletta som venn. Det er litt som en penis. Greit at du har den, greit at du er stolt over den, men det er ikke greit å kjøre den langt ned i halsen på folk. 

Cluet er å tenke litt. Det er selvsagt lov å legge ut det meste du vil, men allikevel skal man passe litt på. For mange - inkludert meg selv legger jeg ikke så mye merke til om folk sletter meg som venn. Heldigvis har Facebook en "følger" knapp hvor man ikke direkte trenger å slette folk, men bare slutte å se hva de legger ut. Den benytter jeg meg av mange ganger. Facebook er til for å dele og det er det jeg bruker min til. Det er veldig sjelden jeg legger ut en status eller bilder. Jeg deler som regel bare bloggen min på Facebook, og de som ikke liker det kan slette meg. 

Håper alle får en fin dag videre <3

 

#unfriend #facebook #blogg #blog #hverdag #blogger #jente #siljetorland #bloggno

 • Skrevet: 10.12.2015
 • Klokken: 17:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Hvorfor fortjener jeg dette?

 • Skrevet: 09.12.2015
 • Klokken: 13:34
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen.

Jeg tenkte jeg skulle snakke litt med dere om hat. Hat er et stort ord og det er sjelden jeg bruker ordet "hater". Å hate noe er drøyt. Og det gjelder også hat man får gjennom sosiale media og blogging. Livet som blogger på fulltid er ikke lett. Tvert i mot. Hvis du aldri har fått hat på bloggen din er den ikke god nok syntes jeg. Når noen kommenterer stygge ting har man vekket følelser hos folk og det er gjerne det man vil. Til tider. 

Dette er bare noen få av sykt mange stygge kommentarer jeg har fått. Det er alltid like vondt å lese, og ganske mange kommentarer sletter jeg fordi de er unødvendige eller ekstremt krenkende. Jeg har opplevd opp til flere ganger å få stalkere som spionerer på meg på jobb. Sender brev i posten og lignende. Ja, greit nok at man ikke alltid kan bestemme selv hva folk skal gjøre og skrive, men noen ganger burde man tenke litt selv. Ord er skarpere enn kniv. Det skjærer dypest. Den aller første "hat" kommentaren jeg fikk husker jeg ikke eksakt var, men jeg tok meg skikkelig nær av det og ble lei meg. Jeg fant ut at man ikke kan ta alt for hardt inn på seg når man blogger, Jeg stiller meg selv som en offentlig person og må leve etter det når jeg blogger. Hat gjør meg nå sterkere. Før ble jeg svakere.

Det er viktig å sile ut hva som er relevant og urelevant og hva som er konstruktiv kritikk og generell frekk kritikk. Det er lett og ta kommentarer inn på seg og la det gå ut over meg som person. Det som er det kjipeste er at folk ikke kan stå fram for det de har sagt. Selvfølgelig om jeg skal trolle på nettet legger jeg ikke med navn og telefonnr, men under "navn" på bloggen skriver folk gjerne ingenting eller andre frekke kommentarer. Kall deg for Peter eller hva faen. Jeg vet ikke hvem det er uansett. Folk er så sinnsykt feige på nettet. Det er nesten latterlig.

Folkens. Husk at man bare er menneske. Jeg leser stadig at toppbloggere får mange vonde kommentarer og uansett hva de gjør eller skriver har de følelser som meg og deg. Vær snill mot hverandre. Jeg er en positiv person og lar som regel alle vonde ting skli forbi, men det er klart jeg kan bli berørt av det folk skriver. Det er stygge kommentarer rettet direkte mot deg som person. Hva man får ut av å snakke dritt på nettet vet jeg ikke. Jeg pleier ikke gjøre det selv. 

Make love, not war. Peace out <3

 

#haters #hatere #blogg #blog #hverdag #blogger #bloggno #jente #siljetorland 

 • Skrevet: 09.12.2015
 • Klokken: 13:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11

Nå er det faen nok!

 • Skrevet: 08.12.2015
 • Klokken: 18:35
 • Kategori: Blogg

 Hallo alle fine.

Jeg er så jævlig lei nå at jeg spyr snart. Er det ikke mulig og kunne få den velsignelsen av å få LITT opphold av og til? Jeg er så lei av at det skal regne hele forbanna tiden her i Rogaland. Jeg er relativt vant med at det alltid regner, men jeg forstår godt folk ikke har noe julefølelse. Jeg tror ikke jeg får den før jeg er hjemme hos mamma. 

Snø er det ingen som har hørt om. Jeg er ikke noe fan av snø til å begynne med, men det får da være måte på hvor mye det skal regne. Det pøser ned og på jæren står faen husene til folk under vann. Helt sykt. Hallo jul.


Jeg får ta å kose meg inne da idag. Jeg har vært på jobb og jobbet noen timer før jeg skulle hjem. Det er så rart å se butikken tømmes for varer og vet det ikke kommer inn mer. Kunder er like skuffet som oss som jobber der at vi legger ned. Det er tungt å fordøye. Rullegardinene er trukket ned og stjerna i vinduet er på så kan jeg late som det er winter wonderland utenfor mens jeg ser film.

Håper alle har hatt en fin dag! Husk å lese DENNE bloggen, vedkommende reiser til til New York snart og kommer til å oppdatere underveis! <3

 

#drittvær #rogaland #hallojulaften #fyfaen #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno #siljetorland

 • Skrevet: 08.12.2015
 • Klokken: 18:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Månedens anbefaling desember 2015

Hallo alle sammen

Her er en ny anbefaling for denne måneden. Jeg elsker desember. Det er definitivt en av mine favoritt måneder i året. Jeg elsker tanken på å skulle treffe familien min igjen og ikke minst vennene mine. Jeg gleder meg så utrolig mye til jeg reiser opp til Kirkenes igjen. Jeg kan nesten ikke vente.


Denne måneden skal jeg anbefale disse produktene. Shampoo og balsam. Jeg ville i teorien bare ha de fordi det var leopard print på de, men hun som jobba i butikken sa til meg ved kassen at disse seriøst er bra. Og det hadde hun rett i også. Jeg har nylig stripa håret mitt som du kan lese om HER om du vil, så håret mitt trenger all kjærlighet det kan få. Etter jeg dusja med disse ble håret mitt silkemykt og det har det ikke vært på lenge, og spesielt ikke rett etter å ha blitt stripa. i 3 dager gikk jeg uten å ha vaska håret mitt og det var enda like mykt (ja nesten da, la oss være realistiske) som da jeg hadde nylig vaska det. Disse er med hånda på hjertet mine favoritt produkter til håret på lenge. 


Tro det eller ei, men jeg har faktisk ikke børstet håret på disse bildene. Det er meg rett etter dusjen. Jeg tok bare på meg klær og tok bildet. Jeg har nesten ikke sett på maken. Det er utrolig!


Her er håret mitt når det er helt tørt. Jeg liker disse veldig godt, og kan varmt anbefale de videre til dere!

Så dette var min anbefaling for denne måneden. Håper alle har en kjempe fin desember! Nå er det ikke lenge til jeg skal reise hjem til mamma for å feire jul. Jeg ser virkelig fram til det. Ha en fin dag alle sammen <3

 

#favoritter #månedeligefavoritter #fav #blogg #blog #siljetorland #blogg #blog #hverdag #jente #side2

Takk for alt

 • Skrevet: 06.12.2015
 • Klokken: 19:56
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Her kommer et innlegg jeg ikke har gledet meg til å skrive i det hele tatt, men føler det er på tide uansett. I dag gikk startskuddet for nedleggelsen av butikken jeg jobber i. Nei jeg skal ikke slutte å blogge! Regner med noen tenkte det. Jeg har lenge ville skrive dette innlegget, men det har ikke vært offentlig for alle før i dag. Jeg vil ikke ha sjefen på nakken for at jeg åpna munnen før jeg skulle. 

Jeg har fått MANGE spørsmål om hvor jeg jobber, og dette er svaret. I 2 år har jeg gitt den beste servicen jeg kan på Åhléns Kvadrat. Jeg har ikke ville si før hvor jeg har jobba for at om jeg skriver noe forkert at ikke jobben min skal gjennomgå av den grunnen. Men nå er vi snart ferdige så da velger jeg å legge dette ut. Olje-krisen i Rogaland er SVÆRT berørt og det er ikke jobb til folk lengre. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre nå framover. Jeg står om nesten 3 uker uten jobb i det hele tatt. Jeg har genuint elska å jobbe for Åhléns. Jeg har gjort mitt beste siden jeg starta og har gitt jernet. Har stått på for alle alltid. Jeg ble oppsagt for snaut en måned siden. Det er vondt å tenke på, men det har ikke slått meg så veldig før opphørssalget starta.. 

Åhléns er en jobb jeg har likt veldig godt. Jeg snakker ikke stygt om plassen noen ganger. De som jobber der er fantastiske kollegaer og vi alle kommer kjempe godt overens selvom vi er i mange aldersgrupper, det er kjipt å tenke på at vi i gjengen ikke skal jobbe sammen lengre og jeg har tatt farvel med fler. Jeg kommer til å savne jobben min masse! Så hvis du trenger meg i jobb så er jeg her. Haha.

Dagene er vonde for tiden for det er vitterlig ikke lenge igjen nå. Det har i lang tid virka så fjert, men nå er det her. Så takk for meg. Jeg har kost meg masse. Hele virksomheten skal fjernes fra Norge, og allerede er mange langt ned.

Håper alle får en fin dag videre <3

 

#farvel #takkformeg #blogg #blog #hverdag #blogger #bloggno #jente #siljetorland

 • Skrevet: 06.12.2015
 • Klokken: 19:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Latmanns-pakke i posten

Hei alle sammen.

*sponset av 24h shop*

For noen dager siden mottok jeg en pakke i posten fra 24hshop.no. Dette er en perfekt side hvis du er som meg og hater å gå på butikken for å kjøpe godteri eller lignende. Og det beste av alt er at prisen er mer enn halvparten så lite som de er på butikken i Norge. Dette er en svensk nettside så husk regelen med å handle for 350,- inkludert sending for å unngå toll. 

De selger alt mulig, og veldig billig kontra det i Norge. På denne nettsiden kan du finne mange kjekke gadgets og godteri. Kosmetikk ol. 

Biler. Dette er noe av det beste jeg vet! Tenk å betale 12,- for en full pakke med disse? Sjukt. Du finner de HER

Jeg liker lakris. Helst så salt som mulig. Nesten så salt at det svir i kjeften. lol. Disse kom også ned i postkassen min! Elsker det. Du finner de HER. 9,- for en pakke? Kan ikke bli bedre!

Snickers er min favoritt sjokolade. Det er noe med blandingen av nøtter med sjokolade jeg liker! Snickers HER og Twix HER. 7,- pr stk!

Mentos var mitt favoritt godter når jeg var ung. Denne med mint er mye bedre enn den originale! Du finner den HER. Igjen - 7,- for en rull!

Detangler børste som er perfekt å ha med i vesken. Jeg har alltid ville hatt en, men har aldri gidda å kjøpe. Men nå har jeg en! Du får den HER. 39,- For denne!

Denne parfymen var ganske lik Tommy Hilfiger sin, men lukten varer ikke så lenge. Jeg syntes allikevel den var verdt pengene. Du finner den HER 29,-

Dette var min pakke fra 24hshop.no. Veldig spennende og komme hjem fra jobb til en pakke jeg visste inneholdt noe søtt! Forsendingen på denne var 2 (!) dager fra Sverige. Det er like bra som når man bestiller noe fra Norge. Håper alle har en fin dag! <3

 

#pakke #24hshop #sweet #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno #siljetorland

20 ting ALLE vil ha!

 • Skrevet: 04.12.2015
 • Klokken: 23:46
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen. ♡

Her kommer litt fler julegavetips eller bare noe til deg selv. Det er ikke lett å kjøpe gaver til folk lengre for de fleste har allerede alt de trenger. Jeg fant fram noen ting alle kunne tenke seg så derfor skal jeg dele de med dere. Håper dere finner noe gøy!


1) Emoji puter. Personlig syntes jeg den bæsjen eller iskremen er den søteste. Jeg ga faktisk den ene lillesøsteren min 2 emoji puter i fjor til jul. Slo godt an! Du finner de HER

2) Magnogrip armbånd til handymannen eller kvinnen. Jeg syntes disse er geniale! skulle gjerne hatt en selv siden jeg er min egen herre og ikke har noen å be om å gjøre sånne ting. Du finner den HER

3) Survival card med både åpner, minisag, målbånd osv. Da har du alltid med deg Mc.gyver i lomma! Du får den HER. Perfekt gave til den som har alt!

4) Til den som ELSKER sprøstekt bacon. Legg skivene inni og putt i mikroen 1 minutt for hver skive du har inni. Genialt! Du får den HER

5) Er du den som kaver mye når du skal lage sushi? Med denne går det som en lek! Supert til de som elsker sushi. Du får den HER

6) Super søte piller som kan åpnes og skrive på lappen inni. Perfekt for å gi årets kjærlighetserklæring eller en venninnegave til en som fortjener det. Du får den HER

7) Star wars salt og pepperbøsse. Jeg er ikke så MEGA fan av star wars at det gjør noe, men hadde ikke harr noe imot å hatt disse på kjøkkenbordet. Du finner de HER

8) Det burde man jo vite spill. Dette har jeg selv og jeg elsker det! Kjempe morsomme basic spørsmål om ting man ja.. burde vite! Du får den HER

9) Øl kjøler. Dette er noe jeg trenger i livet mitt! Seriøst. Noen gi meg dette! Nå slipper man å drikke lunka øl framover. Man finner denne HER

10) Wine-to go glass! Kjempe smart å ha med på tur sånn at man slipper å risikere å miste glasset og søle ut. Du får den HER

11) Alltid hatt lyst å bade i slim? Det har jeg, men har ikke badekar. Haha! Garantert kjempe morsomt å prøve. Du finner den HER

12) Sudoku dopapir. Vet dere, jeg er en reser på sudoku. Jeg syntes det er kjempe gøy å trimme hjernen litt. Og på do er det vell lite å gjøre bortsett fra sitt fornødige så hvorfor ikke løse disse? Du får den HER

13) Jumbo spillekort. Disse er faktisk veldig gøy å spille med. Eneste når man ender opp med mange kort det kan bli litt vanskelig. Du finner de uansett HER

14) Bacon tannkrem. Perfekt til bacon baronen. Jeg har så lyst å teste denne selv. Du får den HER

15) Usb koppvarmer. Vi som blogger har behov for kaffe. Eller hvertfall jeg, og jeg har en tendens til å glemme av at koppen står der og ender ofte opp med å bli kald. Med denne slipper man det. Genialt. Du får den HER

16) Smell sterke jelly beans for den tøffe. Jeg hadde svimt av om jeg prøvde disse. Jeg tåler ikke sterke ting, men sikkert morsomt for de som vil prøve eller spille et puss på noen. Du får den HER

17) Lyst å høre på musikk, men ikke vekke den som ligger ved siden av deg? Da er dette løsningen. Med disse høyttalerene legger du de under puta og lyden isoleres at bare du hører det. Ikke for mye og ikke for lite. Akkurat perfekt. Disse finner du HER

18) Beer tracker. Hold styr på hvor mange øl du har drukket. Kanskje litt unødvendig, men hysterisk morsomt å gjøre uansett. Du finner den HER

19) Mens vi var litt inne på bacon tidligere så hvorfor ikke vaske deg med det i samme slengen? Da kan du nyte lukten, men fremdeles være ren og pen. Du får den HER

20) Beste til sist! Jelly beans cocktail edition. Gi denne til den som elsker en god drink i ny og ne. Disse smaker akkurat som en ekte drink. Perfekte venninnegave eller generelt til de som har alt. Du finner den HER

Så en aller siste. Hvorfor ikke gi et gavekort fra Norge's gadgetmekka? Nettsiden har masse og by på for både store og små, unge og gamle. Du finner den HER

 

Håper alle får en fin juleshopping om det er til deg selv eller om det er til en som fortjener det. Ha en fin dag alle sammen! ♡

 

 

#coolstuff #julegave #shopping #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #bloggno

 • Skrevet: 04.12.2015
 • Klokken: 23:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

MAC's "Heroine" Lipglass review

 • Skrevet: 04.12.2015
 • Klokken: 14:15
 • Kategori: Blogg

Hallo alle fine.

Jeg har lenge ville ha denne, men har aldri fått meg til å skaffe den, men i dag var dagen der. Jeg kunne ikke vente lengre fordi jeg vet at den er på vei ut av produksjon og en hver butikk har veldig få igjen. Jeg gikk til innkjøp av Mac's Heroine lipglass. For dere som tror jeg har skrevet feil - har feil. Det heter lipglass. Rart navn. Her er min review av denne. Enjoy <3


La oss snakke litt om navnet! Sykeste navnet jeg har hørt. Elsker det! Edgy og ganske bad. Haha, Mac har de beste navnene! Eneste jeg ikke er så veldig glad i er at de er litt klissete, men jeg tror denne vil være fin oppå mac's up the amp som jeg kjøpte for en liten stund siden. Ellers syntes jeg den funka bra med å bare bruke den. Jeg liker godt å bruke knæsj farger om vinteren. Det lyser opp ansiktet mitt.Jeg liker den veldig godt, men fargen vises ikke like godt på bildene som den gjør i hånda mi. Noe jeg også syntes var litt rart et at størrelsen er mindre enn de som de har i butikken. Det gjør ikke så veldig mye egentlig. Kan ikke tenke meg at jeg kommer til å bruke denne opp med det første.

Her vises fargen litt bedre enn den gjorde på de forrige bildene. Denne kan jeg pare med nesten de fleste leppestifene jeg har, for nesten alt jeg har er rosa eller lilla! Haha.

Så in the end er jeg ganske fornøyd. Fargen er fin og dette er min første lipglass fra Mac. Har en del leppestifter derfra, men det er fordi de faktisk holder det de lover. De holder lenge og er veldig pigmentert. Prisen på denne er 145,- Håper alle får en fin dag videre <3

 

#mac #heroine #blogg #blog #makeup #blogger #bloggno #jente #hverdag #siljetorland

 • Skrevet: 04.12.2015
 • Klokken: 14:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9

Hvordan få fler leser til bloggen!

 • Skrevet: 03.12.2015
 • Klokken: 20:09
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Å være blogger har sine gode og sine dårlige sider egentlig. Det er vanskelig å starte fra bunnen av alene, men vi alle kommer til et punkt hvor man lurer litt på hvordan få fler lesere. Her er mine tips jeg føler har funket for meg.

Nr 1: Oppdater bloggen.

Det er ikke nok å oppdatere bloggen 1 gang i måneden. I det du begynner å blogge kan du sette deg et mål at så ofte skal du oppdatere din. Jeg bestemte meg for da jeg begynte at jeg skulle oppdatere 1 gang i uken, men oppgraderte det til annen hver dag og siden til hver dag. Det må man føle litt på selv.

Nr 2: Les andre sine blogger.

Å forvente å bli toppblogger over natten uten at du har vært naken på tv eller lignende er urelevant. Det tar lang tid å komme dit man vil, derfor er det viktig å lese og kommentere på andre sine blogger slik at de kan besøke deg tilbake. Det nytter ikke å legge ut et innlegg og forvente at hele verden vet at det ligger ute. Vær realistisk.

Nr 3: Hold fokus.

Hva er hovedtemaet du skal skrive om? Hvis du skal skrive om fashion og en dag komme med hvorfor ISIS er drit, blir litt dumt. Det er selvfølgelig ideelt og variere litt hva du skriver om, men hold en rød tråd mellom innleggene. 

Nr 3: Bruk sosiale media!

Dette er et kjempe viktig steg. Fortell verden at du har laget et nytt innlegg de kan lese. Som jeg nevnte tidligere er det ikke nok å forvente at verden skal vite når du legger ut innlegg.

Nr 4: Søk på navnet ditt på google.

Søk på navnet ditt og se hva som kommer opp. Når jeg søker på mitt navn kommer det "silje torland blogg" Det vil si at noen har søkt på meg og bloggen. Da vet jeg at det finnes folk som har søkt fler ganger etter navnet mitt. Det er viktig å bli lagt merke til. Rett og slett finn ut hvor du står!

Nr 5: Fokuser på innlegget, ikke inntekt.

Mange spør meg hva jeg som blogger tjener på det. Det er vell ikke noe jeg vil fortelle til folk. Det blir det samme som når jeg spør deg hva du tjener på jobben din i måneden. Det har ingen unntatt meg noe med. Tenk heller på hva du skal skrive om, og gjør det interessant. Ikke hvor mye du tjener akkurat der og da.

Nr 6: Ha bloggvenner.

Finn faste blogger du liker og kommenter på de. Hold de tett inntil deg. Dette er folk du kan garantere leser hvert eneste innlegg. Sett pris på de!

Nr 7: Sett pris på bloggleserene dine.

Kommenter tilbake hvis noen kommenterer, uansett om de står som anonym eller ikke. Og svar på spørsmålene de lurer på. Ikke vær en sånn som aldri svarer tilbake. Da mister folk interessen og føler de ikke blir sett. Husk om du har 5 - 10  eller 10.000 lesere betyr alle like mye. Fokuser!

Nr 8: Bloggen din er din jobb, fortell at du blogger!

Møter du noen nye folk, fortell at du blogger. Det vekker interessen demmes og lurer gjerne på hva blogg adressen din er. Promoter alltid når du kan. Igjen - oss som ikke har vist ræva på tv har mye mer arbeid å gjøre enn de som får berømmelsen lagt i hånda. 

Nr 9: Har du ånden over deg, skriv det ned!

Hvis du plutselig kommer på mange ting du kan blogge om så skriv det ned, så slipper du den "hva var det jeg kom på tidligere da?" Jeg har mange utkast innlegg til en dag jeg ikke har noe å skrive om.

Dette var noen av de tipsene jeg lever etter. Ta dag for dag, ingen blir kjent over dagen. Håper alle sammen får en fin dag videre og en fantastisk desember! <3 Sjekk ut denne bloggen <3

 

#blogg #blog #lesere #blogger #bloggno #jente #siljetorland #hverdag #jente #side2

 • Skrevet: 03.12.2015
 • Klokken: 20:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12

Can I pull it off?

 • Skrevet: 02.12.2015
 • Klokken: 22:25
 • Kategori: Makeup

Hallo alle sammen.

Jeg har vurdert lenge om dette er noe som passer meg. Jeg syntes det er veldig kult, men jeg vet ikke om dette er noe jeg tørr å bruke å bruke i offentligheten. Det får tennene mine til å se veldig hvite ut og det er ikke lengre "emo" å bruke svart leppestift. Hvis man skal gå for en sånn look må man definitivt bruke minimalt med sminke generelt. Svart er veldig øye fangende, og jeg er sikker på at det ikke er noe for alle. Jeg ville aldri tatt dette på meg for noen år siden, men jeg merker at det er fler og fler som bruker mørke farger på leppene. Mørk lilla, mørk grå osv, så hvorfor ikke svart?


Blå er også en farge jeg liker veldig godt. Alene. Det som er med blå er at man må ha den skikkelig pigmentert for at det ikke skal se ut som man har frostbitt. Jeg så en jente for en stund siden med blå leppestift og jeg ble helt satt ut over hvor bra det så ut på henne! Dette er også noe jeg vil teste ut engang.


Denne orange fargen minner meg egentlig veldig om MAC sin sushi kiss. Jeg takler ikke orange, men igjen så er dette en unik farge som jeg tror hadde gjort seg fint på meg. Orange er jo også en varm farge i forhånd til de ovenfor. En varm farge får ansiktet også til å stråle mer og se brunere ut. Jeg ser likbleik ut med svart hvertfall

Så vær så snill og gjør meg en tjeneste. Fortell meg DIN ærlige mening om disse fargene. Jeg hadde satt så uendelig stor pris på det! Alle disse 3 fargene er noen jeg lenge har vurdert, spesielt den svarte. <3 Ha en fin dag videre!

 

#makeup #lipstick #black #svart #orange #blå #blue #blogg #blog #hverdag #siljetorland #blogger #jente #side2 #bloggno

 • Skrevet: 02.12.2015
 • Klokken: 22:25
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 17

1 minute makeup challenge - party edition (video)

 • Skrevet: 01.12.2015
 • Klokken: 21:10
 • Kategori: Blogg

Hallo alle sammen.

Jeg tenkte det ville være morsomt å lage en challenge video til dere. Jeg holdt på å le meg i hjel når jeg var ferdig, og må egentlig bare beklage at jeg sperra utsikten litt med speilet mitt, men var så stressa fordi 1 minutt er egentlig ikke mye når man tenker over det. Jeg syntes det var gøy uansett og gjerne fortell meg om dere vil ha fler av disse makeup challengene. 

9WZgsP4BsQ0Jeg hadde egentlig tenkt å lage en ny video, men føler jeg får mest ut av det når det blir første gangen fordi om jeg gjør den om er jeg mer rutinert over hva jeg må ta fram og hvor lang tid det og det tar, så dette får greie seg. 

 

Håper alle får en fin dag videre! <3

 

#challenge #makeup #MakeupChallenge #blogg #blog #blogger #bloggno #siljetorland #hverdag #jente #loveit #side2

 • Skrevet: 01.12.2015
 • Klokken: 21:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12

November favoritter 2015

Hallo!

Ja var desember endelig kommet igjen. Jeg har vært i julestemning siden i midten av November. Nå er endelig julen inni huset og det er på tide å se fram til et nytt år. Jeg gleder meg til å starte med blanke ark. Her er mine favoritter for november:


Too faced Chocolate Bar. Denne er min største favoritt for denne måneden. Jeg er veldig glad i denne paletten og det er så kjekt med et nytt innimellom. Jeg skreiv et eget innlegg om denne litt mer i dybden så hvis du vil lese det kan du trykke HER

Victoria's secret - secret crush. Jeg bytta denne med ei venninne fordi den lukta jeg hadde ble jeg kvalm av til slutt. (Love spell) for de som lurer. Jeg liker denne veldig godt og det var herlig med en ny kontra den jeg ble dårlig av.

Rituals sin Hammam delight har jeg hatt i et favoritter innlegg før, men denne er den jeg har brukt mest denne måneden. Helt på slutten av måneden kjøpte jeg Oriental dream og det har vært den som har blitt brukt mest etter det. Jeg bruker aldri samme såpen hver dusj. Jeg bytter hver gang, men ikke denne gangen! 

Grønn te. Jeg har vært skikkelig sjuk i November og da er det godt å drikke grønn te. Dessuten er det veldig godt for å holde seg hydrert og pluss at det er godt for kroppen. Jeg er over gjennomsnittet glad i te!

MAC's up the amp. Jeg crava en ny leppestift i midten av måneden og siden de ikke hadde den jeg egentlig ville ha ble det denne som var ganske lik. Denne har jeg også skrevet et eget innlegg om som du kan lese HER 

Dette lyset fra Party Lite i lukten Strawberry fields er det jeg har brent mest denne måneden. Den lukter kjempe søtt! Jeg elsker den.

Dette var mine favoritter for November. Jeg merker at dette innlegget er litt kortere enn det jeg vanligvis pleier å ha, men jeg bruker minimalt med sminke nå så jeg anbefaler bare ting jeg virkelig liker, og siden jeg bruker mindre blir det mindre å anbefale. #SorryNotSorry. Håper alle får en fin desember <3

 

#favoritter #månedensfavoritter #favs #fav #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno #side2 #loveit

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits