Kylie Jenner - Matte liquid lipstick review

 • Skrevet: 19.08.2016
 • Klokken: 20:06
 • Kategori: Makeup

Hei alle sammen.

For noen dager siden mottok jeg endelig Kylie leppestiftene i posten. Jeg har hørt så utrolig mye hype om disse at det måtte jo nesten bare testes. Jeg klarte ikke velge så jeg endte opp med 2 stk. 


For meg så er egentlig disse fargene ganske like. Det er en liten tone i de som skiller de. Men det er ikke mye om å gjøre.


Noe jeg merket var på den ene så ser det ut som fargen skiller seg. Det ble bedre etter at jeg rørte litt i den, men til den prisen de hadde så skulle vell ikke det være nødvendig? Fler som har opplevd det?


Dette er fargen 'Literally' Det er min favoritt. Jeg føler dette er sånn signatur farge til Kylie. Absolutt fin farge. Eneste minuset er at siden den er matt så er det veldig tørt - pluss at jeg syntes den flaker litt inn mot midten.


Så til fargen 'So Cute' Egentlig veldig lys farge. Trodde den skulle være litt mørkere enn det den var. Liker den uansett. Kan sikkert være fin for å tone ned en dramatisk look. 

Jeg er egentlig fornøyd med disse til de grader. De koster litt - men sånn er nå det.

Ha en kjempe fin dag videre!

 

#kyliejenner #kylielipstick #kylie #makeup #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger 

 • Skrevet: 19.08.2016
 • Klokken: 20:06
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 8

Mine dårlige øyebrynsperioder

 • Skrevet: 15.01.2016
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Makeup

Hallo alle fine mennesker!

Åh dette innlegget har jeg kvia meg til å lage, men hadde lyst uansett. Når jeg ser tilbake på hvor FORFERDELIG øyenbryn jeg har vært igjennom så skammer jeg meg over å i det hele tatt ha gått ut av huset. Ikke var jeg noe flink å sminke meg heller. Herregud noen av de så jævlig ut. Jeg har dessverre ikke bilder fra da jeg begynte å tegne de. Og godt er det egentlig for jeg brukte faktisk liquid eyeliner på øyenbryna mine. Og i svart farge. Mange sa til meg at jeg så sint ut, og det fatter jeg jo! Svarte øyebryn når man har blondt hår er vell ikke så veldig heldig..?

Riktig nok er dette før jeg begynte å tegne de. På dette bildet var jeg 14 år. Det ser jo ut som jeg er delvis skallet på det ene. Ikke lenge etter dette var det jeg begynte med den svarte eyelineren. Herregud.

Okei. Dette er faktisk et av de styggeste jeg har hatt. Jeg aner ikke hva jeg har tenkt på når jeg tegnet disse og tenkte "jammen dette var fint, sånn skal jeg gå ut å vise meg for resten av verden. For en kjempe god idé!" Jeg kan ikke stresse nok over at det piercingen jeg hadde er grusom også. Nei altså, godt dette er fortid. 

Jeg vet heller ikke helt hva jeg tenkte med når dette ble meg. Hele greia ser jo dust ut. Den lange tynne streken og et lite brekk på enden. Må jo få med at de er ugjevne af også. Tror dette bildet ble tatt i 2010 om jeg husker rett.

Her begynner jeg kanskje så smått å forstå tegninga, selvom det ser ut som noen har slått opp et tak over øynene mine. Øyenbryn er så viktig for at ansiktet skal ha en helhet syntes jeg så når de blir så stygge så er det vanskelig å la være å stirre. Fysj altså. Dette er flaut..

Dette er slik jeg tegner bryna mine nå. De er kanskje ikke perfekte, men det er det som passer meg best uansett. Jeg er fornøyd med de hvertfall og i lengden er det det som er viktigst for meg. 

Jeg fant dessverre ikke fler bilder av disse tidene og det er egentlig like greit. Ha en flott dag videre!

 

 

#brows #øyenbryn #blogg #blog #hverdag #jente #siljetorland #blogger #bloggno

 

 • Skrevet: 15.01.2016
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 8

Dermaroller rutine

 • Skrevet: 20.12.2015
 • Klokken: 19:48
 • Kategori: Makeup

Hei alle flotte mennesker

Dere vet kanskje at jeg sliter med utbrudd? Det har jeg gjort så og si hele livet, men det finnes håp! Jeg kjøpte en dermaroller for en stund siden for å teste den ut. Jeg har hørt mange har snakket om denne, både bloggere og den vanlige mann i gata og de fleste mener dette er underverket. Det tok lang tid før jeg ville teste den selv. Det er tross alt 540 nåler som du kjører inn i huden.

Du trenger ikke mye. Du trenger en dermaroller som man basically kan få tak i over alt for tiden. Det må ikke være mer enn 0,5 størrelse på nålene. 0,25 er mer enn nok hvis du har kviser, jeg derimot sliter med acne som er type "underjordiske" kviser, så jeg holder meg til 0.50. Det er et helvete å leve med - mildt sagt! Du trenger antibac for å desinfisere dermarolleren og Bio-oil. Bio-oil er den beste du kan bruke kontra andre oljer til huden.

Det første jeg gjør er å desinfisere dermarolleren i antibac. Det er viktig å begynne disse stegene med et rent ansikt, så jeg pleier å ta en dusj og rense ansiktet i dusjen mens denne ligger og blir ren. 


Disse 2 bildene er ansiktet mitt før jeg begynte. Jeg merker nå at det har blusset opp skikkelig i det siste. Jeg hater å leve sånn som dette, men det er ingenting som hjelper. Jeg har hatt medisiner etter medisiner. Prøvd kjærringråd, alle mulige renser - både dyre og billige men det er ingenting som funker.


Her er også et viktig steg. Når du ruller, må du rulle i samme rening ca 20 ganger opp og ned. Når du skal endre retning så må du fysisk løfte dermarolleren opp fra ansiktet. Husk at dette er sylspisse nåler som ligger mot huden, og hvis du bare skyver den mens den ligger på huden risikerer du faktisk å skrape ansiktet og få arr. Det vil vi ikke ha noe av!

Når jeg er ferdig med å rulle kjører jeg på med Bio-oil. Husk det er bedre med litt for mye enn for lite. Dette er veldig bra for huden din. En tommelfinger regel er å ta på nok til at du kjenner det tar tid før det absorberer. Da har du akkurat nok. Har du for lite, får ikke huden trukket det inn og resultatet kan bli annerledes.

Massér det godt inn i huden med sirkulære bevegelser med RENE hender. Husk huden din er ekstremt skjør nå så å smøre på med skitne hender er å smøre fett i ansiktet. Det blir bare verre av det.

En annen ting som er viktig å huske på er å gjøre dette som en "kvelds rutine" (det skal dog ikke gjøres mer enn maks én gang i uka) Huden bli veldig rød så husk det blir verre før det blir bedre. Dette er ikke noe man gjør før man går ut på byen. Jeg blir ekstrem rød og veldig varm i ansiktet. Prøv (hvertfall så godt du kan) og ikke ta så mye på ansiktet ditt nå. La dette få ligge og trekke godt inn og sov med det over natten. Ikke noe mer rutine etter dette. Når du er ferdig med dermarolleren lar du den ligge videre i antibac'en sånn at den får renses igjen. Det er KJEMPE viktig at denne er ren til alle tider. Når du har renset den leger du den tilbake i beholderen. Ikke tørk av antibac'en. Det absorberer vekk av seg selv.

Dette er meg dagen etterpå. Nå har det fått ligget i gode 12 timer og virket på huden. Nesten alt er borte. Jeg har ikke redigert bildet i det hele tatt! Jeg elsker min dermaroller. Den er så fantastisk. Et resultat som dette skal man leite lenge etter bare over natta. Men som jeg sa så blir det mye verre før det blir bedre!

Håper alle har/får en fin 4 søndag i advent. Nå er det bare sjuke 4 dager igjen til jul og i morgen er min aller siste arbeidsdag på Åhléns. Det er så uvirkelig! 

 

#dermaroller #skincare #wow #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno #siljetorland 

 • Skrevet: 20.12.2015
 • Klokken: 19:48
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 6

Favorite lipsticks

 • Skrevet: 13.12.2015
 • Klokken: 19:54
 • Kategori: Makeup

Hei alle fine <3

Jeg tenkte å dele med dere mine favoritt leppestifter. Det er noe jeg egentlig vil si nylig har fått interesse av. Jeg blir så utrolig fort tørr på kjeften og er avhengig av å bruke lipsyl hele tiden, men så lenge jeg varierer litt og ikke bare bruker matte farger så får de litt fuktighet sammen med en farge. Her er mine favoritter. Navn på fargen vil ligge under bildet. Enjoy!


Viva glam Nicki Minaj 2. Dette er tro det eller ei den første MAC leppestiften jeg kjøpte. Jeg hadde så lyst på en skikkelig rosa/lilla farge så da ble det denne. Elsker den!

MAC Viva glam Miley Cyrus. Denne er kjempe fin! Den er en perfekt nude for meg og gir masse fuktighet. Definitivt en favoritt. 

MAC velvet teddy. Da jeg først fikk denne brukte jeg den hele tiden, men nå ikke så mye mer. Vet ikke hvorfor, men føler bare alle bruker den. Fargen er nydelig uansett.

Wet n wild Cherry bomb. Denne fargen er sjuk. Den er så utrolig pigmentert. Når man tar den av sitter ganske mye igjen etter. Det er både et pluss og minus i mine øyne.

MAC lady danger. Dette er vell en av lady gaga sin kolleksjon. Perfekt rød farge for.. ja de dagene man vil bruke rødt.

MAC honey love. Denne er også en kjempe fin matt nude farge. Men igjen - denne tørker ut kjeften så sykt mye. Den funker bedre for meg med lipsyl under, men da mister den sin matte effekt. Det gjelder for øvrig velvet tetty også.

MAC up the amp. Skreiv nettopp et innlegg om denne som du kan lese HER om du ønsker. Denne er min nåværende favoritt. Kanskje det kommer av at det er den nyeste i kolleksjonen min. Haha. Fargen er så fin!

Så et slengkyss til alle mine lesere. Uten dere hadde jeg ikke skrevet noe. Dere gjør dagen min mye bedre. Tusen takk for at dere er her! Glad i dere alle. Håper alle får en fin dag videre og kos dere masse! Husk at livet er for kort til å bære nag og være sur. <3

 

#lipsick #makeup #siljetorland #blogg #blog #hverdag #blogger #side2 #tips #sminke #loveit #bloggno

 • Skrevet: 13.12.2015
 • Klokken: 19:54
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 7

My vanity tour

 • Skrevet: 11.12.2015
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Makeup

Hallo alle sammen

Jeg har fått noen spørsmål for en stund siden om jeg kunne vise hvordan det ser ut hvor jeg sminker meg. Det er ikke før i år jeg har endelig fått en sitteplass hvor jeg kan stelle meg om kvelden og morgningen. Jeg er veldig fornøyd selvom bordet mitt kanskje er litt lite. Jeg er en sånn person som ikke kjøper masse også lar det ligge der til det er gammelt. Jeg kjøper bare ting jeg vet jeg kommer til å bruke, og kjøper ikke for å ha som backup. (Med mindre det er ting som fort blir tomt). Føler jeg kanskje er litt unik når det er snakk om å bare kjøpe det jeg har behov for. 


For ikke mange dagene siden kjøpte jeg denne lyslenken fra jobb. Jeg har ville hatt en selv ganske lenge, men tenkte ikke over å kjøpe den før det begynte å minke veldig i butikken på denne. Da måtte jeg ha den, for jeg vet jeg kommer til å angre som bare det om jeg solgte den siste til en kunde. Da var det ikke mer å tenke over så jeg kjøpte den. Jeg syntes den gir et veldig fint lys, og passer fint over speilet.

Slik ser det da med lyset på. Jeg må jo selvfølgelig stelle meg i lys. Jeg har bare ting på bordet jeg bruker hver dag, resten ligger i skuffene under. Jeg kjøpte denne på IKEA for en stund siden. Husker ikke helt hva jeg betalte men var rundt ca 700,-

Dette er vell min form for "junk drawer" Selvom det ikke er skrot. Jeg finner ikke en bedre måte å organisere dette på. Har du noen tips? Jeg har så lyst på et palett storage som vi selger på jobb, men jeg er så flink å utsette det så blir kanskje på samme måte som da jeg kjøpte den lyslenken. 

I denne har jeg egentlig bare øyenvipper, vippelim og et hårbånd jeg bruker for å få vekk håret fra ansiktet når jeg sminker meg. Perfekt størrelse på skuffen!


Jeg er så fornøyd med den lenka! Den gjør seg veldig fint rundt. Liker at de er "gjennomsiktige" For det minner litt om trær når lys kastes mot de. Veldig fin effekt. 

Har en hylle ved siden av jeg tenkte å ta med. I denne har jeg bare backup av ting det går mye av som bomull, renseservietter og andre småting.

I dag har jeg en lat dag. En fridag er nå blitt mer satt pris på. Begynner å bli sliten og klar for ferie, men det er så viktig for meg å jobbe så mye som jeg kan år siden jeg snart slutter på jobb. Ingen sminke, ingen klær som strammer, bare helt rolig!

Håper alle får en kjempe fin dag videre <3 

 

#vanity #makeup #sminke #blog #blogg #blogger #bloggno #hverdag #jente #loveit #cottonballs #HaveNoMoreHashtagsToUse

 • Skrevet: 11.12.2015
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 6

Can I pull it off?

 • Skrevet: 02.12.2015
 • Klokken: 22:25
 • Kategori: Makeup

Hallo alle sammen.

Jeg har vurdert lenge om dette er noe som passer meg. Jeg syntes det er veldig kult, men jeg vet ikke om dette er noe jeg tørr å bruke å bruke i offentligheten. Det får tennene mine til å se veldig hvite ut og det er ikke lengre "emo" å bruke svart leppestift. Hvis man skal gå for en sånn look må man definitivt bruke minimalt med sminke generelt. Svart er veldig øye fangende, og jeg er sikker på at det ikke er noe for alle. Jeg ville aldri tatt dette på meg for noen år siden, men jeg merker at det er fler og fler som bruker mørke farger på leppene. Mørk lilla, mørk grå osv, så hvorfor ikke svart?


Blå er også en farge jeg liker veldig godt. Alene. Det som er med blå er at man må ha den skikkelig pigmentert for at det ikke skal se ut som man har frostbitt. Jeg så en jente for en stund siden med blå leppestift og jeg ble helt satt ut over hvor bra det så ut på henne! Dette er også noe jeg vil teste ut engang.


Denne orange fargen minner meg egentlig veldig om MAC sin sushi kiss. Jeg takler ikke orange, men igjen så er dette en unik farge som jeg tror hadde gjort seg fint på meg. Orange er jo også en varm farge i forhånd til de ovenfor. En varm farge får ansiktet også til å stråle mer og se brunere ut. Jeg ser likbleik ut med svart hvertfall

Så vær så snill og gjør meg en tjeneste. Fortell meg DIN ærlige mening om disse fargene. Jeg hadde satt så uendelig stor pris på det! Alle disse 3 fargene er noen jeg lenge har vurdert, spesielt den svarte. <3 Ha en fin dag videre!

 

#makeup #lipstick #black #svart #orange #blå #blue #blogg #blog #hverdag #siljetorland #blogger #jente #side2 #bloggno

 • Skrevet: 02.12.2015
 • Klokken: 22:25
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 17

MAC's "up the amp" review

 • Skrevet: 19.11.2015
 • Klokken: 20:44
 • Kategori: Makeup

Hallo alle sammen <3

Jeg gikk til innkjøp av denne sykt fine fargen i går og jeg kan med hjerte på hånda si at den er helt nydelig! Jeg ville ha en litt crazy farge siden jeg er som de fleste nordmenn - bleik som f. På lys hud er det veldig fint (syntes jeg) med en farge man ser veldig godt, så hvorfor ikke? 


La ut et bilde av en MAC pose på snapchaten min (siljetorland) og det var kjempe mange som sa at jeg måtte skrive et innlegg om hva enn som lå i posen. Folk er så nyskjerrige ♥

Dette er en Amplified leppestift. Det betyr vell basically at den er kraftig, pigmentert og varer veldig lenge. Fargen er en lavendel/lilac farge. Og i motsetning til matte leppestifter gir denne mer fuktighet og tørker ikke ut leppene. Noe som er ganske viktig for meg siden jeg sliter med tørre lepper.

Jeg brukte denne hele dagen på jobb i 10 timer og påførte bare én gang ekstra etter jeg hadde spist lunsj siden jeg spiser med hele trynet. Jeg er ganske imponert over hvor godt den sitter.

Så jeg kan konkludere med at jeg er veldig fornøyd. MAC kolleksjonen min blir bare større og større nå merker jeg, men jeg er så glad i det merket fordi de holder det de lover. Jeg kommer aldri til å slutte å kjøpe disse. Jeg skal én dag - eie alle. Seriøst. 

Dette ble kanskje en litt "mini review" men føler jeg har trukket fram det som er relevant å skrive om dette produktet. Den koster 175,- fra Kicks. Prisen er helt overkommelig syntes jeg hvertfall. Håper alle får en fin kveld videre <3

 

 

#mac #maccosmetics #UpTheAmp #lipstick #leppestift #review #blogg #blog #makeup #blogger #bloggno #hverdag #jente #siljetorland #side2

 • Skrevet: 19.11.2015
 • Klokken: 20:44
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 6

1 uke uten foundation

 • Skrevet: 12.11.2015
 • Klokken: 20:34
 • Kategori: Makeup

Hallo alle sammen ❤

Vell, for litt over en uke siden bestemte jeg meg for å ikke bruke foundation i en uke. Jeg er drittlei av å ha klissete og oljete hud og uansett hvilket produkt jeg brukte fikk jeg det samme problemet. Det eneste jeg har brukt er litt blush og solpudder. Det er faktisk en helt sinnsykt befrielse og ikke ha det i ansiktet. Jeg føler meg veldig ren og er ikke redd for at det skal smøre ut på genser eller annet. Jeg var veldig skeptisk i begynnelsen for jeg vet hvordan huden min har sett ut, men den er ikke ille nå og bedre ble den da jeg skippa det jeg alltid må ha uansett.

Spør meg for 1 år siden "Hva tar du med deg til en øde øy" og svaret mitt hadde vært foundation. Jeg har vært 100% avhengig av det fordi jeg ville skjule mine uperfektheter. Men nå driter jeg i det. Rutinen min er blitt mye kortere. Helt sjukt kortere faktisk. Jeg tror de fleste ikke bryr seg om man bruker foundation eller ikke. Denne uka har vært helt fantastisk og jeg har nesten aldri følt meg bedre. Nå trengte jeg aldri tenke på at sminken min smelter.

Når jeg var på jobb tenkte jeg mye over det siden det er mye lys i butikken og man ser veldig godt, men det var bare den første dagen. Etter det brydde jeg meg ikke om det. Jeg har bestemt meg for å begynne å bruke mindre sminke, og kanskje en dag kan jeg gå ut i offentligheten helt sminkefri. Kanskje det er en "long shot" men det er hvertfall en begynnelse. Så det eneste jeg bruker nå er øyenbrynsblyant fordi det MÅ jeg ha. Øyenbrynene mine ser ikke ut uten det. Og selvfølgelig brow fix. Bruker blush, solpudder, eyeliner og mascara og that's it! For å nevne det jeg hadde i min daglige rutine før var det alt jeg nevnte ovenfor pluss concealer, countour, foundation, pudder, highlight og settingspray. Livet mitt er forandret. Haha. 

Måtte bare finnet et random gammelt bilde, da jeg på dagen bestemte meg for å ikke bruke foundation mer. Dette er sånn typisk hverdag for meg. Det er alt for mye, og hver gang jeg sa til folk at dette bruker jeg hver dag, var det som regel mer enn de brukte til fest. Som jeg har nevnt så har jeg slitt med dårlig selvtilitt og har bare følt at jeg må ha det. for øyeblikket trenger jeg det ikke. Huden min er faktisk ikke så stygg som jeg skal ha det til.

Dette er meg nå. Jeg måtte bare ta et bilde fort og gale sånn at dere kan se. Det føles ganske godt og kunne ta på ansiktet og ikke føle jeg skraper av sminken, og ikke minst som jeg også sa så er ikke huden min oljete mer. Nå er jeg nesten så vant med å gå uten at det kommer til å føles rart å skulle ta det på. Kanskje jeg ikke trenger det, men man vet aldri. Utbrudd har jeg nesten ikke sett noe til *(bank i bordet)* Jeg er veldig fornøyd!

Jeg anbefaler og prøve dette engang! Ta det fra meg som har vært så avhengig av det at jeg ikke kunne hente posten engang uten å måtte smøre ansiktet mitt. Jeg vil gå for en mer naturlig look framover. Jeg føler meg veldig vell og ikke minst REN!

Håper alle får en fin dag videre! Sjekk ut denne bloggen <3 

 

#foundation #sminke #makeup #siljetorland #jente #blogg #blog #hverdag #blogger #bloggno #side2

 

 • Skrevet: 12.11.2015
 • Klokken: 20:34
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 4

Too Faced chocolate palette review

 • Skrevet: 05.11.2015
 • Klokken: 15:59
 • Kategori: Makeup

ღ Hallo alle sammen ღ

I går fikk jeg hjem endelig mitt nye palett jeg nesten ikke kan vente med å leke med. Siden jeg enda er syk, gadd jeg ikke å swatche på øynene som jeg egentlig hadde tenkt til. Holdt på å dø mens jeg lagde dette innlegget. Heldigvis er jeg på bedringens vei så jeg kommer til å være frisk som en fisk til fredag! Det gleder jeg meg til. Jeg liker ikke ligge hjemme å være syk. Her er min review av dette chocolate paletten!

Jeg har gledet meg som en unge etter at jeg klikket dette hjem. Jeg bruker de naked palettene alt for ofte og kjente det var på tide å prøve noe nytt. Jeg har sett mange snakke om dette og da ble jeg nyskjerrig. Det jeg kan si når jeg åpnet det så slo sjokolade lukten meg i ansiktet. Jeg elsker det. Disse fargene er laget av 100% naturlig sjokolade pudder!

Også for å snakke litt om navnene til fargene. Verdens søteste navn! Alle er sjokolade relatert. Ikke så rart kanskje?Jeg swatchet de på armen for dere. Håper dere fatter hvilket navn som tilhører hva. Det var litt vanskelig å få inn navnene på liten plass. Men man må gjøre så godt man kan! Ikke sant?

Her er resten av fargene. Jeg elsker disse! Kjempe pigmenterte er de også. Jeg er storfornøyd.

Favorittfargen min "Candied Violet" Måtte jeg bare prøve med én gang. Den var kjempe søt. Fargen vises kanskje ikke så godt her på bildet fordi det er mørkt ute og det er vanskelig å ta gode bilder da. Men dette får greie seg.

Så dette var Too Faced sin chocolate palette. Jeg er helt frelst. Som jeg sa så gleder jeg meg til å leke med det. Fargene er veldig nøytrale, noe jeg liker godt. De kan alle sammen blende godt inn sammen og det liker jeg kan jeg leve med! Jeg kjøpte dette på Sephora.com og betate rundt 400 kr for det. Helt ok egentlig. Håper alle sammen har en fin dag videre ღ

HUSK Å KOMME MED SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN MIN HER HER HER 

 

#review #toofaced #sephora #makeup #siljetorland #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno #side2 

 • Skrevet: 05.11.2015
 • Klokken: 15:59
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 2

Makeup mekka's biocell premium eye mask review

 • Skrevet: 03.11.2015
 • Klokken: 15:05
 • Kategori: Makeup

Hei alle fine

Jeg ligger ennå sjuk hjemme. Jeg må bli frisk til helga! Det er et must. I natt fikk jeg nesten ikke sove i det hele tatt fordi jeg holdt på å kaste opp halve natten. I dag skal jeg lage en liten review av denne biocell eye masken som makeup mekka fører. Jeg fikk denne i posten for noen dager siden og valgte å vente med å bruke den til jeg følte det var nødvendig. Siden jeg sov så dårlig i natt våknet jeg til skikkelige puffa øyne så hvorfor ikke teste den i dag da?


Den kommer i en fin forsegla pakke, men ganske godt beskrevet bakpå hvordan man bruker den. Selve masken ligger i en slags olje godt innpakket sånn at den ikke tørker ut. Jeg har prøvd før den hele masken de har og er veldig fornøyd med den. 

Vell slik så jeg ut når jeg våkna. Skikkelig lilla under øynene. Jeg plages generelt ikke med ringer rundt øynene, men regner med det er fordi jeg sov dårlig. Søvn har mye å si på hvordan huden oppfører seg. Det jeg gjorde var å rense ansiktet mitt før jeg satt disse maskene på. Det er et viktig steg slik at det ikke ligger sminke rester igjen da det skal trekke godt inn i huden. 

Først og fremst er de veldig lette å ha på. Jeg kjenner nesten ikke at de er i ansiktet mitt. De har en slags kjølende effekt også. Det føles utrolig godt for øynene mine akkurat nå. Det jeg også liker med disse er at de er store og dekker mer enn de skal. På denne måten føler jeg de opptar hele øyet og ikke levner ut en liten del som også skulle ha blitt "depuffa" Noe jeg har opplevd med andre masker. 

Tenkte å vise dere baksiden slik at dere kan se hvordan man gjør det. For å oversette litt da så fjerner du all sminken, åpner pakken og tar ut maskene. Ta av papirene som ligger rundt og prøv å ikke kladde for mye på selve maskene som skal under øynene. Sett de på og la de virke i 20 minutter. Etter det tar du de av og tørker vekk restene som er igjen. 

Rett etter jeg tok de av var jeg helt usannsynlig rød og fikk litt panikk. Jeg vil ikke gå rundt med noe som ser ut som brannsår under øynene. Beklager kornete bilde, det skjedde noe i overføringen av bildene og fikk ikke fiksa det.

Dette er ca 1 time etter jeg ble rød. De lilla merkene under øynene mine er borte og øynene mine føles ikke så puffa mer. Jeg er enda litt rød, men er nesten ingenting igjen så regner med det forsvinner snart. Jeg er egentlig fornøyd, men vil ikke anbefale denne hvis du skal ut med en gang etter du har brukt denne, da det kan komme rødheter. Jeg glemte litt av tiden og hadde den på i nesten 25 minutter så kanskje det kan ha noe å si? Jeg vet ikke.

Så for å oppsummere litt da så liker jeg dette produktet, men er mer glad i den masken jeg snakka om. Denne funker som den skal hvetfall. Du kan finne den HER og sjekk ut makeupmekka.no sin hjemmeside for mer spennende produkter!

 

 

#makeupmekka #biocellmask #biocell #siljetorland #review #blogg #blog #bloggno #hverdag #jente #side2 #blogger

 • Skrevet: 03.11.2015
 • Klokken: 15:05
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 4

Foundation rutine (video)

 • Skrevet: 07.10.2015
 • Klokken: 14:31
 • Kategori: Makeup

♡ Hei alle sammen ♡

Tenkte siden jeg har fått en del spørsmål om å fokusere litt mer på skjønnhet/mote så fant jeg ut at jeg kunne dele min foundation rutine med dere. Jeg bruker ikke 200 forskjellige ting og bruker heller ikke timesvis på å blende inn. Jeg visere dere 100% ærlig hvordan jeg gjør det. Jeg er på ingen måte en makeup artist eller hudpleier så det som funker for meg, funker kanskje ikke på deg. Uansett håper jeg dere liker videoen. Jeg føler jeg mestrer mer og mer å lage videoblogg, i begynnelsen var jeg veldig i tvil - men nå liker jeg det veldig godt.

Produkter jeg brukte er:
Rensevann: Garnier micellar rensevann
Foundation: Lioele - triple the solution i fargen fair/ MAC studio sculpt foundation i fargen NC20
Concealer: MAC pro longwear concealer i fargen NC20
Pudder: Maybelline superstay better skin i fargen Light beige
Foundation kost: MAC stippling brush 187
Beautyblender
Pudder kost: Makeup mekka's powder brush 151
Settingspray: MAC prep+prime

*Note* Jeg bruker sjelden primer. Jeg reagerer så sinnsykt på primere, så derfor holder jeg meg heller til den settingsprayen. 

Håper alle sammen har en fin uke. Jeg føler at denne uka tar 100 år å fullføre. Det er bare onsdag men det kjennes ut som det har vært onsdag i 2 uker. Jeg skal hvertfall få neglene mine fiksa i dag. Ser fram til det! Liker ikke gå med korte negler. Ha en fin dag videre alle sammen ♡

 

#foundation #routine #foundationroutine #blogg #blog #hverdag #bloggno #siljetorland #jente

 • Skrevet: 07.10.2015
 • Klokken: 14:31
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 4

Makeup mixup challenge - behind the scenes

 • Skrevet: 08.08.2015
 • Klokken: 13:06
 • Kategori: Makeup

For noen dager siden hadde jeg og Stine makeup mixup challende. Det var utrolig gøy, men lyden på opptaket lagget skikkelig så det kommer til å ta en stund for Stine å redigere det. Uansett så tok vi noen bilder både før og etter som dere skal få gleden av å se - så håper jeg at videoen kommer om ikke så alt for lenge. I verste tilfelle så filmer vi en på nytt. 


Vi hadde en bolle med forskjellige produkter vi skulle bruke og en bolle med hvor i ansiktet vi skulle ta det. Hun hadde plassering og jeg hadde produkt! Kjempe gøy.
Jeg skal gi beskjed når videoen er oppe. I mellomtiden tar jeg mer enn gjerne i mot tips til andre challenger jeg og Stine kan gjøre! Whatever you make us do! Husk å følge meg på snapchat under siljetorland for nesten daglige morsomme eventyr! Ha en fin dag alle sammen. 

HUSK Å BLI MED PÅ GIVEAWAYEN MIN HER HER HER ! <3

 

#challenge #makeup #bestfriends #fun #blogg #blog #hverdag #jente #blogger #bloggno #mixup #siljetorland #giveaway

 • Skrevet: 08.08.2015
 • Klokken: 13:06
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 7

Pakke fra Blush.no

 • Skrevet: 14.07.2015
 • Klokken: 12:47
 • Kategori: Makeup

Ååh! Jeg elsker å få pakker i posten. For hvem gjør ikke det? Det jeg liker så godt med å bestille fra Norge er at de kommer på få dager kontra eBay hvor du faktisk kan vente opp mot 1 måned ++. Denne pakken kom på 1 dag. Bestilte på søndag og den kom i dag (tirsdag).


Jeg har hørt kjempe masse om disse Formula 10.0.6 så ville prøve de. Dette er da en vanlig fuktighetskrem med farge for å gjevne hudtonen. Litt usikker på denne, men får gi den en kjangs. 

Formula 10.0.6 Detox - Mud mask. Jeg trengte en ny ansiktsmaske siden vi ikke har Lush i Stavanger (skjer med det forresten?) Satser på at den er bra!

Igjen - Formula 10.0.6. Hvis dette merket suger er det litt kjipt. Gikk litt "all in" Denne virker hvertfall genial! Det er små plaster man setter på kviser om man får noen, sover med de og vips så skal det vært borte til dagen etterpå.

Essie - mint candy apple nail polish og TBS Hemp lip conditioner. Jeg elsket fargen på den neglelakken. Den lipsylen er veldig god, men blir litt småkvalm av den til tider. Den stinker hasj og annet faenskap. Jeg er veldig glad i hemp serien for den funker faktisk og syntes ikke de andre produktene er like ille, men den lukter sinnsykt stramt..

Uansett så er jeg veldig fornøyd med innkjøpet. I morgen reiser jeg på dagstur til Oslo! Gleder meg til å komme meg bitte litt vekk herfra.

Hva syntes du om innkjøpet mitt? Her du prøvd noen av disse? Ha en fin dag alle sammen <3

 

#innkjøp #tbs #essie #shopping #blush #formula #detox #blogg #blog #hverdag #jente #bloggno

 • Skrevet: 14.07.2015
 • Klokken: 12:47
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 7

Hvilke sminkeprodukter jeg bruker

 • Skrevet: 09.07.2015
 • Klokken: 16:15
 • Kategori: Makeup

Dette er sånn jeg sminker meg til hverdag. Hvis dere vil kan jeg lage innlegg om hvilke jeg bruker for fest og lignende. Jeg bruker egentlig ikke så mange produkter. Her er hvertfall det jeg bruker.

Bart ansikt. Det eneste jeg har i ansiktet er fuktighetskrem.

TonyMoly CC cream. Denne er perfekt for meg som liker "snøhvit" looken. Det er hvit krem som blender inn med hudfargen din. Den dekker ikke så mye, men det gjør ingenting. Jeg blender den inn med Real technique stippling brush.

Mac pro longwear concealer bruker jeg for å dekke urenheter og under øynene. Blender den inn med en beautyblender. 

Fit me! Fra Maybelline er faktisk utrolig god. Jeg bruker fargen 120 Classic Ivory og Makeup mekka's powder brush 151.

3 Eyes concept eyes blush i fargen 01. og Real Techniques blush brush.

Rimmel London Natural Bronzer. Jeg har fargen 022 Sun bronze og bruker en stor fan brush som jeg kjøpte i Miami til å blende ut. Den er kjempe god til contour f.eks!

Brow kit fra Gosh og Eyebrow fix fra HM. Jeg sverger til disse. Absolutt mine favoritter.

Vippetang fra Tarte, Eye liner fra Makeup mekka og l´oreal's Punk Mascara. 

Sånn ser jeg ut når jeg er ferdig! Hva syntes du?

#rutine #sminke #mac #jente #blogg #blog #hverdag #bloggno

 • Skrevet: 09.07.2015
 • Klokken: 16:15
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 3

Mac's velvet teddy review

 • Skrevet: 16.05.2015
 • Klokken: 15:16
 • Kategori: Makeup

Jeg snakker kanskje for mange når jeg sier at jeg elsker fargen Kylie Jenner bruker på leppene sine. Jeg hadde bestemt meg på forhånd at jeg skulle ha den fargen før jeg og Stine dro til kvadrat i går. Jeg er veldig glad i matte farger og denne er perfekt. Jeg liker Mac sine leppestifter ganske godt fordi de er litt kremete og holder lenge! Spesielt om du har lipliner med som jeg også kjøpte.


Jeg kjøpte Soar lipliner. Jeg syntes at de matchet hverandre ganske greit selvom det ikke var den jeg plukket ut. Mac var dessverre utsolgt for den jeg ville ha!


Før

Etter

Jeg er kjempe fornøyd med fargen. Jeg går som regel kun med rosa farger men lyse farger får tennene dine til og se veldig gule ut. Jeg har heller ikke vært noe særlig glad i leppestifter, men jeg har endret hele meg i det siste. Jeg liker å prøve noe nytt. Leppestiften kostet 175,- og liplineren 145,- Syntes det er helt overkommelig.

#kyliejenner #velvettetty #mac #lipstick #blogg #blog #hverdag

 • Skrevet: 16.05.2015
 • Klokken: 15:16
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 4

Challenge - legg ut bilde av deg selv med og uten sminke

 • Skrevet: 18.04.2015
 • Klokken: 13:03
 • Kategori: Makeup

Først og framst, for 1 år siden hadde ikke dette vært aktuelt. Jeg hadde/har enda masse arr i ansiktet etter urenheter. Jeg bestemte meg for å lage denne innlegget fordi jeg vil overbevise meg selv at jeg faktisk ikke er så stygg uten sminke. I mange år har jeg slitt med dårlig selvtilitt, men jeg bygger meg sterkere for hver dag.


Så dette er altså mitt nakne fjes. Det eneste jeg har i ansiktet er fuktighetskrem.

Og dette er meg med sminke på, jeg er ikke så fan av masse fudge i ansiktet - i så fall er det fordi jeg skal ut på byen eller lignende. Jeg trives med å ha lite. Eneste kriterie jeg har er at jeg er ute etter mye dekk, så jeg kan skjule arrene jeg har.

Hvilken meg var best? Med eller uten sminke?

#sminke #makeup #nomakeup #blogg #blog

 • Skrevet: 18.04.2015
 • Klokken: 13:03
 • Kategori: Makeup
 • Kommentarer: 6
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits